Merhaba arkadaşlar ben adetime 8 gün kala beta hcg baktırdigimda 1.20 ydi ve bir gun kala yine baktirdim yani bugun 0.1 e düşmüş ümidimi kesmelimiyim cok uzuluyorum ayrıca dün de kahverengimsi 2 damla kan gelmisti sizce ne yapmalıyım hamile olan arkadaşlarlar yardim edermisiniz bu hcg yukselebilirmi ihtimal varmi :'(
Merhaba arkadaşlar ben adetime 8 gün kala beta hcg baktırdigimda 1.20 ydi ve bir gun kala yine baktirdim yani bugun 0.1 e düşmüş ümidimi kesmelimiyim cok uzuluyorum ayrıca dün de kahverengimsi 2 damla kan gelmisti sizce ne yapmalıyım hamile olan arkadaşlarlar yardim edermisiniz bu hcg yukselebilirmi ihtimal varmi :'(
Lutfen uzulme bende bu ay ilk defa korunmayi biraktim, emindim ilk ayda hamile kaldigima ama bu savah regl oldum hemde 2 gub gecikmeyle... Agladim ama sobra sakinlestim, her ay yeni bir sans yeni bir umut, stres yapmamutlaka olycaktir
ya latif
Cevap verdiğin icin çooook teşekkür ederim üzülmek istemiyorum sma elimde degil bu ay cok hazir hissetmistim
Merhaba arkadaşlar benm bi sorum olacak yardimci olursaniz çok sevinirim ben adetimden 10 gün önce beta hgc yaptrdm 0.08 cikti sizce erkenmi yaptrdm değişir mi acaba lütfen cevap verin
Hamile kalmanın kolay bir yolu yokmu
bence erken cnm adet gecikince yap çünki adetten bir gün önce bile gebelik oluşma ihtimali var....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?