• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta hcg

kiskiziii09

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
1
İlişkiden 37 gun sonra beta değerim <2.0 çıktı sonradan yükselme ihtimali varmı
Bazı kadınlar 6. Aya kadar düzenli adet olmus 6. Ayda öğrenmiş 2.5 aylık öğrenen var kanda çıkmadığı için hamile olmadığını sanıp çok sonradan öğrenen var benim gibi 1 ay sonra kan testi yaptırıp negatif çıkıp sonradan pozitif e dönen varmi İnternet ten okuduğum bu hikayeler çok korkuttu beni lütfen cevaplarmisinizzz

Kanda çıkmadığı için diye bir şey yok ya kanda niye çıkmasın çıkar,
adet gören kadınlar şüphelenmediği için kan baktırmıyorlar haliyle geç öğreniyorlar, siz gebe değilsiniz işte kanda yoksa gebelik yok.

Kanda çıkmadığı için diye bir şey yok ya kanda niye çıkmasın çıkar,
adet gören kadınlar şüphelenmediği için kan baktırmıyorlar haliyle geç öğreniyorlar, siz gebe değilsiniz işte kanda yoksa gebelik yok.
Adet görülüyor iste adet görmesine rağmen neden hamile oluyorlar hamilelikte adet görülmesi normal değil ki sacma geliyo korkutuyo iste ben 37 gün sonra verdim 2 de idrar gebelik testi yapmıştım bi kandan önce bide kandan sonra negatif çıktı ama idrar testleri hic güvenilir gelmiyo bana kanda da belki yukselmemistir diye korkmuştum normalde yükselmesi gerekiyo da bu okuduğum hikayelere baktığımda ihtimal var gibi

Adet görülüyor iste adet görmesine rağmen neden hamile oluyorlar hamilelikte adet görülmesi normal değil ki sacma geliyo korkutuyo iste ben 37 gün sonra verdim 2 de idrar gebelik testi yapmıştım bi kandan önce bide kandan sonra negatif çıktı ama idrar testleri hic güvenilir gelmiyo bana kanda da belki yukselmemistir diye korkmuştum normalde yükselmesi gerekiyo da bu okuduğum hikayelere baktığımda ihtimal var gibi
37 gün sonra idrar da pozitif görmeme gibi bi hikaye ilk defa duyuyorum. Belki bi marka kötüdür vermiştir ama daha iyi bi marka alıp yaparsan yüzde yüz sonuç alırsın. Max 21 gün sonra erken gebelik testleri pozitif vermeye başlar . Hamileyken de adet olmaz yerleşme kanaması veya gebelik kanaması olur ama adet görüyor sanabilirler. Eğer korkuyorsan bir kadın doğuma gidip ultrasona girebilirsin . İlişkin üzerinden 37 gün geçtiyse ve ultrason ona +14 gün otomatik eklerse regliye göre gibi hesaplıyor çünkü 51 günlük hamile olursun 7 haftalık hamile olursun ortalama 1 cm boyunda bebek olur o da maşallah ultrasonda nur topu gibi görünür .

tmm hamilesin o zaman hayırlı olsun.

Back
X