• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

beta hcg

ruzgar20

Üye
Kayıtlı Üye
28 Mart 2014
60
8
18
Merhaba arkadaşlar ben adetime 8 gün kala beta hcg baktırdigimda 1.20 ydi ve bir gun kala yine baktirdim yani bugun 0.1 e düşmüş ümidimi kesmelimiyim cok uzuluyorum ayrıca dün de kahverengimsi 2 damla kan gelmisti sizce ne yapmalıyım hamile olan arkadaşlarlar yardim edermisiniz bu hcg yukselebilirmi ihtimal varmi :'(

Merhaba arkadaşlar ben adetime 8 gün kala beta hcg baktırdigimda 1.20 ydi ve bir gun kala yine baktirdim yani bugun 0.1 e düşmüş ümidimi kesmelimiyim cok uzuluyorum ayrıca dün de kahverengimsi 2 damla kan gelmisti sizce ne yapmalıyım hamile olan arkadaşlarlar yardim edermisiniz bu hcg yukselebilirmi ihtimal varmi :'(

Canimilk yaptirdiginda da deger negatifmis aslinda, o hafif yukselis senin yumurtlama donemi salgiladiginhormonlardan dolayi.
Deger yukselmez eger regl donemine yaklastiysan reglin bitince yeniden calismalara basla

ya latif

Lutfen uzulme bende bu ay ilk defa korunmayi biraktim, emindim ilk ayda hamile kaldigima ama bu savah regl oldum hemde 2 gub gecikmeyle... Agladim ama sobra sakinlestim, her ay yeni bir sans yeni bir umut, stres yapmamutlaka olycaktir

ya latif

Lutfen uzulme bende bu ay ilk defa korunmayi biraktim, emindim ilk ayda hamile kaldigima ama bu savah regl oldum hemde 2 gub gecikmeyle... Agladim ama sobra sakinlestim, her ay yeni bir sans yeni bir umut, stres yapmamutlaka olycaktir

ya latif

Cevap verdiğin icin çooook teşekkür ederim üzülmek istemiyorum sma elimde degil bu ay cok hazir hissetmistim

Benimde reglim 6 gun gecti bugun test yaptirdim.2.00 cikti. Adet gecikmesi rahmin gebelige hazirlanmasinin bi belirtisiymis

Ben reglim gecikince ertesi gün yaptırdım, 799 çıktı. 3-4 haftalığa tekabül ediomuş lakin henüz çok yeni olduğu için ultrasonda bir şey görünmesi. 1 hafta sonra tekrar yaptıracağım beta hcg, 15000'den sonra ancak ultrasonda görülebilirmiş. 5 haftalığa tekabül ediomuş o da. Yani beta hch zamanla düşmez aksine artarmış. Olsun üzülme, herşeyin hayırlısı olsun. Reglin biter bitmez çalışmalara başla :46:

Merhaba arkadaşlar benm bi sorum olacak yardimci olursaniz çok sevinirim ben adetimden 10 gün önce beta hgc yaptrdm 0.08 cikti sizce erkenmi yaptrdm değişir mi acaba lütfen cevap verin :(

Merhaba arkadaşlar benm bi sorum olacak yardimci olursaniz çok sevinirim ben adetimden 10 gün önce beta hgc yaptrdm 0.08 cikti sizce erkenmi yaptrdm değişir mi acaba lütfen cevap verin :(

bence erken cnm adet gecikince yap çünki adetten bir gün önce bile gebelik oluşma ihtimali var....

Back