Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
moon_suun aradan 2gün gectikten sonra testi tekrarlaya bilirsin yani simdide anlasilir tabii önemli olan degerlerin nasil katlandigi azmi cokmu. Ay ne bilim 1 hafta beklemek olurmu ben ölürdüm meraaktan bilmek isterdim bebek varmi yokmu. Saglik ocagi falan yokmu gidebilecegin. Merakta kaldim zemuszemus
ben burda yazılanlardan hiçbirşey anlamadım...
beta hcg değeri 5 ten yukarı olursa hamilelik olur yazılıyor cogu sorularda... hatta benim betahcg 1.0 cıktı, hamilemiyim diye baska konu baslıgında sordugumda hamilelik yok diye cvp verildi..
ancak bu baslıkta 0-5 arası hamilelik var yazılıyor... nasıl oluyor bu??
Hakkinda hayirlisi olsun Moon_sunn
Durumdan duruma degisir, saglikli olmasi icin her 48 saatte 2 katlanmasi lazim. Bu hcg artisi kadindan kadina degisiyor sanirim bünye meselesi o yüzden takma sayiyi sadece normal degerlerin icinde olsun bu sana yeter. Doktorun seni bu konuda yönlendirecektir. Hayirli haberler verirsin insallah.
kızlar kan testini tekrarladım bugün b-hcg 8,43 olmuş yani bir haftada çok az bir artış var.. galiba bu kimyasal gebelik :çok üzgünüm: ne dersiniz?[/QU
canım üzülme belki düzelebilr ama yinede fazla umutlanma..ama mutlaka dr kontrollerini yaptır dış gebelik mi , kimyasal gebelikmi belli olur..bende geçen ay yaşadım bu durumu..adetim 10 gün geçmişti değerim 274 tü.ama ultrasonda kese görülmedi zaten ertesi gün kanamam başladı dr a gittiğimizde dış gebelikten şüphelendiler 3 gün hastanede yattım..bhcg değerim kontrol edildi gün aşıı kat kat düştü..dr a gitmeyi ihmal etme derim..İnşallahh sağlıklı bir gebelik olur artar ama olmazsada üzülme herşeyde bir hayır vardır..