• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta hcg

İnşallah daha yüksek yükselir sizinki bugün de aldılar kan daha çıkmadı merakla bekliyorum vallaha 🫣

Benimde 30 çıktı 2 gün sonra 113 E çıktı kadın doğuma gittim bugün oda tekrar kan aldı kese görünmedi pazartesi gel dedi sizin de geç döllenmedir :)
Ne kadarlıksın şuan canım sen, kese daha yüksek betalarda gözüküyor senin 113 bugün olan mı

Belirtilerimz aynı sabahtahafif ağrım olunca adet olacağım dedim ama yine olmadım kargomu bekliyorum evde test takibi yapacağım çıkarsa kan vereceğim. İnşallah ben de pozitif görürüm🤲🏻 sizin de hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin🤲🏻🌸
Benim belirtilerim adet öncesiyle birebir. Normalde sivilcem olmaz adet öncesi bi tane çıkar öyle oldu, en belirgini şiddetli şişkinlik ağlayacaktım artık. Sürekli adet olacak gibi kramp girip olamamak.

Benimde 30 çıktı 2 gün sonra 113 E çıktı kadın doğuma gittim bugün oda tekrar kan aldı kese görünmedi pazartesi gel dedi sizin de geç döllenmedir :)
30 çıktıktan 48 saat sonraki değer 73 yüzde 143 artmış

Gözünüz aydın Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🌸

Kızlar reglime 6 gün kaldı 10 gün kala göğüs hassasiyetim başladı günden güne artıyor gibi ve şişler prodoctor test aldım yapmamak için zor tutuyorum kendimi inşallah hamileyimdir 😓

Kızlar reglime 6 gün kaldı 10 gün kala göğüs hassasiyetim başladı günden güne artıyor gibi ve şişler prodoctor test aldım yapmamak için zor tutuyorum kendimi inşallah hamileyimdir 😓
Yap kurtul yaa hahaha 😂

Bende öyle korkuyordum ama nasibinizde varsa korkmanızın da bi anlamı yok olmadı sabah ilk idrarla yaparsınız

Bende yalancı pozitif gördüğüm için pazartesi 5 farklı markanın testini alıp gelip gidip yaptım çıkmıştı hepsinde de yani belli bi düzeydeyse zaten sabah akşam fark etmiyor bence

Back
X