Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne kadarlıksın şuan canım sen, kese daha yüksek betalarda gözüküyor senin 113 bugün olan mıBenimde 30 çıktı 2 gün sonra 113 E çıktı kadın doğuma gittim bugün oda tekrar kan aldı kese görünmedi pazartesi gel dedi sizin de geç döllenmedir :)
Benim belirtilerim adet öncesiyle birebir. Normalde sivilcem olmaz adet öncesi bi tane çıkar öyle oldu, en belirgini şiddetli şişkinlik ağlayacaktım artık. Sürekli adet olacak gibi kramp girip olamamak.Belirtilerimz aynı sabahtahafif ağrım olunca adet olacağım dedim ama yine olmadım kargomu bekliyorum evde test takibi yapacağım çıkarsa kan vereceğim. İnşallah ben de pozitif görürümsizin de hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
![]()
Vallaha geç döllenme olduğu için hiç bilmiyorumNe kadarlıksın şuan canım sen, kese daha yüksek betalarda gözüküyor senin 113 bugün olan mı
Yani dün 113 bugün 193 mü sonuç ?Vallaha geç döllenme olduğu için hiç bilmiyorumhayır o dün olan bugün de 193 olmuş
30 çıktıktan 48 saat sonraki değer 73 yüzde 143 artmışBenimde 30 çıktı 2 gün sonra 113 E çıktı kadın doğuma gittim bugün oda tekrar kan aldı kese görünmedi pazartesi gel dedi sizin de geç döllenmedir :)
Evet 48 saat sonra bir daha vericem inşallah artış iyi devam ederBugün mü verdiniz
Yap kurtul yaa hahahaKızlar reglime 6 gün kaldı 10 gün kala göğüs hassasiyetim başladı günden güne artıyor gibi ve şişler prodoctor test aldım yapmamak için zor tutuyorum kendimi inşallah hamileyimdir![]()
Ama çıkar mı ki akşam sabah ilk idrarla mı yapsam acabaYap kurtul yaa hahaha![]()
Yap kurtul yaa hahaha![]()
Hayır yok prodoctor aldım eczaneden bir de trendyoldan 5 li awox test aldım pazartesi gelecekler ama içimde garip bir his var var gibi hissediyorum ama negatif görmekten korkuyorumElinizde yedek test var mı