Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah. Adet gecikmeniz kaç günKızlar cuma günü kan verdim o çıktı
Bugün yeniden verdim 30.8 çıktı sizce düşük mü değerim geç döllenme olmuş
Benimde adetim 4-5 gün oldu gecikti ilk idrarla idrar testi yapıyorum Awox Predictor negatif. Akıntım filanda olmadı bugün çok az geldi gitti. Yarın kan vermeyi düşünüyorum. Pcos var mı sizde ?11. Gün bugün ama benim geç döllenme olmuş ama cuma günü gecikmenin 7.günü verdim 0 çıkmıştı
Merhaba benımde bugün geçikmenın 10.günü 6.günü kan verdım 0.41 çıktı daha sonra kanda vermedim ıdrar testıde yapmadım yarın alıp yapıcam. Size sorum ne gıbı belırtılerınız oldu? Benım 1 haftadır sol kasıgımda sankı bır ağırlık var gıbı normalde adet ağrım sancılı ve ağır geçer bu arada pcosum adet günü hafıf agrı başlar ve devamı gelır sancılanmaya başlarım adet olacağımı anlarım ama. Çok hafıf adet ağrısı gıbı agrı oluyor gerı gıdıyor ve akıntı gelıyor11. Gün bugün ama benim geç döllenme olmuş ama cuma günü gecikmenin 7.günü verdim 0 çıkmıştı
Belirtilerimz aynı sabahtahafif ağrım olunca adet olacağım dedim ama yine olmadım kargomu bekliyorum evde test takibi yapacağım çıkarsa kan vereceğim. İnşallah ben de pozitif görürümbenimde adet gecikmemin 11. Günü kanda çıktı öncesinde bende de 2.günü 7. Günü kan testlerim hep 0 dı aynı dediğiniz gibi sol kasığımda ağrı vardı batma gibi gelip gidiyordu yoğun akıntım vardı ama akıntım da bi gelip bi kesiliyordu adet olcam gibi gece sancım oluyordu sabah kesiliyordu
Awov aldım ama çoklu paket marka ıyı dedıler ama bakalım artık vermiş oldum sıparısİnterntten gelenler bozuk olabiliyor ama güvenilir marka tercih edin bende uygun diye İntenrtten aldım yalancı pozitif gösterdi iki kere
Sağlıkla kucağınıza alın InşallahBenim gecikmenin 4. Gününde 30.5 çıktı inşallah ikimizinki de geç döllenmedir. Dr ilk değere göre değil artışına göre değerlendirelim dedi yarın tekrar kan vericem
İnşallahSağlıkla kucağınıza alın Inşallah![]()
Benimde 30 çıktı 2 gün sonra 113 E çıktı kadın doğuma gittim bugün oda tekrar kan aldı kese görünmedi pazartesi gel dedi sizin de geç döllenmedir :)Benim gecikmenin 4. Gününde 30.5 çıktı inşallah ikimizinki de geç döllenmedir. Dr ilk değere göre değil artışına göre değerlendirelim dedi yarın tekrar kan vericem
Bence sizde hamilesiniz bilmiyorum öyle hissettim umarım gönlünüze göre olur :)
Eğer son ilişki tarihinizi biliyorsanız 14. Gün testte çıkarMerhaba benımde bugün geçikmenın 10.günü 6.günü kan verdım 0.41 çıktı daha sonra kanda vermedim ıdrar testıde yapmadım yarın alıp yapıcam. Size sorum ne gıbı belırtılerınız oldu? Benım 1 haftadır sol kasıgımda sankı bır ağırlık var gıbı normalde adet ağrım sancılı ve ağır geçer bu arada pcosum adet günü hafıf agrı başlar ve devamı gelır sancılanmaya başlarım adet olacağımı anlarım ama. Çok hafıf adet ağrısı gıbı agrı oluyor gerı gıdıyor ve akıntı gelıyor
İnşallah benim de sizin gibi yükselirBenimde 30 çıktı 2 gün sonra 113 E çıktı kadın doğuma gittim bugün oda tekrar kan aldı kese görünmedi pazartesi gel dedi sizin de geç döllenmedir :)