• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta hcg

defne5897

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
12
Puanlar
3
Kızlar cuma günü kan verdim o çıktı
Bugün yeniden verdim 30.8 çıktı sizce düşük mü değerim geç döllenme olmuş

11. Gün bugün ama benim geç döllenme olmuş ama cuma günü gecikmenin 7.günü verdim 0 çıkmıştı

11. Gün bugün ama benim geç döllenme olmuş ama cuma günü gecikmenin 7.günü verdim 0 çıkmıştı
Benimde adetim 4-5 gün oldu gecikti ilk idrarla idrar testi yapıyorum Awox Predictor negatif. Akıntım filanda olmadı bugün çok az geldi gitti. Yarın kan vermeyi düşünüyorum. Pcos var mı sizde ?

Merhaba bende dün 12.gün de verdi testim sonucum 2,30 çıktı hala tık yok ama aşırı ağrım var sizce ne zaman tekrarlim testi sizinde sıfırdan sonra çıkmış ya böyle bişey mümkün olabilir mi ? Bu arada pcosluyum

Yok bende pcos yok yani 2 3 geçtikten sonra tekrar test yapabilirsiniz

Merhaba benımde bugün geçikmenın 10.günü 6.günü kan verdım 0.41 çıktı daha sonra kanda vermedim ıdrar testıde yapmadım yarın alıp yapıcam. Size sorum ne gıbı belırtılerınız oldu? Benım 1 haftadır sol kasıgımda sankı bır ağırlık var gıbı normalde adet ağrım sancılı ve ağır geçer bu arada pcosum adet günü hafıf agrı başlar ve devamı gelır sancılanmaya başlarım adet olacağımı anlarım ama. Çok hafıf adet ağrısı gıbı agrı oluyor gerı gıdıyor ve akıntı gelıyor

benimde adet gecikmemin 11. Günü kanda çıktı öncesinde bende de 2.günü 7. Günü kan testlerim hep 0 dı aynı dediğiniz gibi sol kasığımda ağrı vardı batma gibi gelip gidiyordu yoğun akıntım vardı ama akıntım da bi gelip bi kesiliyordu adet olcam gibi gece sancım oluyordu sabah kesiliyordu

benimde adet gecikmemin 11. Günü kanda çıktı öncesinde bende de 2.günü 7. Günü kan testlerim hep 0 dı aynı dediğiniz gibi sol kasığımda ağrı vardı batma gibi gelip gidiyordu yoğun akıntım vardı ama akıntım da bi gelip bi kesiliyordu adet olcam gibi gece sancım oluyordu sabah kesiliyordu
Belirtilerimz aynı sabahtahafif ağrım olunca adet olacağım dedim ama yine olmadım kargomu bekliyorum evde test takibi yapacağım çıkarsa kan vereceğim. İnşallah ben de pozitif görürüm🤲🏻 sizin de hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin🤲🏻🌸

İnterntten gelenler bozuk olabiliyor ama güvenilir marka tercih edin bende uygun diye İntenrtten aldım yalancı pozitif gösterdi iki kere

Benim gecikmenin 4. Gününde 30.5 çıktı inşallah ikimizinki de geç döllenmedir. Dr ilk değere göre değil artışına göre değerlendirelim dedi yarın tekrar kan vericem

Benim gecikmenin 4. Gününde 30.5 çıktı inşallah ikimizinki de geç döllenmedir. Dr ilk değere göre değil artışına göre değerlendirelim dedi yarın tekrar kan vericem
Benimde 30 çıktı 2 gün sonra 113 E çıktı kadın doğuma gittim bugün oda tekrar kan aldı kese görünmedi pazartesi gel dedi sizin de geç döllenmedir :)

Merhaba benımde bugün geçikmenın 10.günü 6.günü kan verdım 0.41 çıktı daha sonra kanda vermedim ıdrar testıde yapmadım yarın alıp yapıcam. Size sorum ne gıbı belırtılerınız oldu? Benım 1 haftadır sol kasıgımda sankı bır ağırlık var gıbı normalde adet ağrım sancılı ve ağır geçer bu arada pcosum adet günü hafıf agrı başlar ve devamı gelır sancılanmaya başlarım adet olacağımı anlarım ama. Çok hafıf adet ağrısı gıbı agrı oluyor gerı gıdıyor ve akıntı gelıyor
Eğer son ilişki tarihinizi biliyorsanız 14. Gün testte çıkar

Back
X