- 5 Mayıs 2023
- 8.601
- 10.129
-
- Konu Sahibi cesursavasci
2 gun once 700 olan beta bugun 1400 lerdedir 2 gun sonra 2800 olur 2000 den sonra gorunuyor bu hafta ici randevu alip gidebilirsiniz saglicakla alin bebisi kucaginizaAdetten 2 gün önce beta hcg 701 çıktı. Tecrübeli anneler veya hamile olanlar keseyi ne zaman görebilirim veya kalp atışını ne zaman duyabilirim. Beta normal mi birdesizin betalar kaçtı?
Çok teşekkür ederim cevabınız içinBen 4+0 da gittim, ultrasondan bakıp evet rahim duvari çok iyi dedi, başka bir şey görünmüyordu. Iki hafta sonra tekrar gel dedi, 6+0 da kalp atışını gördüm. İlkinde kan dahi alınmadı. Almanya'da yasiyorum burada hcg takibi diye bir şey yok, hamileler özellikle sormazsa hcg değerini bilmez. Hatta eğer geçmişte negatif deneyim yaşanmamişsa 7. Haftaya falan randevu veriliyor en erken.
5.-6. Haftalarda keseyi görürsünüz, 6.-7. Haftalarda kalp atışı olur diye düşünüyorum. Hayırlı olsun
Afetten 2 gun once demissiniz yanlis anlamisim ama dedigim gibi iste 2 gunde iki kati artar 2000 olduktan sonra da kese görünür2 gun once 700 olan beta bugun 1400 lerdedir 2 gun sonra 2800 olur 2000 den sonra gorunuyor bu hafta ici randevu alip gidebilirsiniz saglicakla alin bebisi kucaginiza
Amin canım inşallah çok teşekkür ederim2 gun once 700 olan beta bugun 1400 lerdedir 2 gun sonra 2800 olur 2000 den sonra gorunuyor bu hafta ici randevu alip gidebilirsiniz saglicakla alin bebisi kucaginiza
Evet şuan yaptırdığım testin üstünden 4 gun geçti ve tahmini 2800 olmuşturAfetten 2 gun once demissiniz yanlis anlamisim ama dedigim gibi iste 2 gunde iki kati artar 2000 olduktan sonra da kese görünür
2-3 gün sonra kese görülebilir, sabrin varsa 1 hafta sonra gitAdetten 2 gün önce beta hcg 701 çıktı. Tecrübeli anneler veya hamile olanlar keseyi ne zaman görebilirim veya kalp atışını ne zaman duyabilirim. Beta normal mi birdesizin betalar kaçtı?
Gayet iyi bir deger gecen birini gormustum adet gunu 54 cikmisti yunurtlamayla ilgili sizin erken dollenmis galiba banada dua edin bat bekliyorum bende hayirli haberler alayimEvet şuan yaptırdığım testin üstünden 4 gun geçti ve tahmini 2800 olmuşturgörmeye gidiyim ben o zaman 700 cikmasi adetten 2 gun once normal bir değer dimi
Evet çünkü hcgyi bilmek pek de bir şey değiştirmiyor aslında. Nasıl arttığını bilmek de bir şey değiştirmiyor. O yüzden gerek duyulmuyor. Kafa da biraz rahat oluyor aslında, sürekli takip yapmıyorsun. İdrar testim pozitif çıktı diye doktorunu arıyorsun, eğer dusuk geçmişin varsa iki hafta sonra, yoksa artık vicdanına göre randevu veriyor, sen de seve seve o günü bekliyorsunÇok teşekkür ederim cevabınız içinbende suan 4+2yim acaba 5 gün sonra doktora gidip bir muayene mi olsam diyorum benimki birazda merak heyecan ama beta hcg değerini soylememeleri çok garibime gitti bir yönden de strese sokmamak için güzel bir yöntemmis
Amin inşallah çok teşekkür ederim2-3 gün sonra kese görülebilir, sabrin varsa 1 hafta sonra git
yumurtlama gününden eminseniz birkac gün erken döllenme olmuşhayırlı olsun sağlıcakla kucağına al yavrunu
İnşallah canım Allah sanada sağlıklı hayırlı bir bebek nasip ederGayet iyi bir deger gecen birini gormustum adet gunu 54 cikmisti yunurtlamayla ilgili sizin erken dollenmis galiba banada dua edin bat bekliyorum bende hayirli haberler alayim
Evet ya ben bildim de ne oldu hesabı şimdi acaba iyi mi kötü mü vs insan ister istemez dusunuyorEvet çünkü hcgyi bilmek pek de bir şey değiştirmiyor aslında. Nasıl arttığını bilmek de bir şey değiştirmiyor. O yüzden gerek duyulmuyor. Kafa da biraz rahat oluyor aslında, sürekli takip yapmıyorsun. İdrar testim pozitif çıktı diye doktorunu arıyorsun, eğer dusuk geçmişin varsa iki hafta sonra, yoksa artık vicdanına göre randevu veriyor, sen de seve seve o günü bekliyorsunben 6+0da kalp atışı gördüm, bir sonraki randevum 11+1de günler geçmek bilmiyor merakını ve heyecanını çok iyi anlıyorum
Bir hafta sonra görürsün csnimAdetten 2 gün önce beta hcg 701 çıktı. Tecrübeli anneler veya hamile olanlar keseyi ne zaman görebilirim veya kalp atışını ne zaman duyabilirim. Beta normal mi birdesizin betalar kaçtı?
Teşekkür ederim canimBir hafta sonra görürsün csnim
Meraba benim catlama iğnesi 21.günüm beta hcg 2548 gebelik var mı değerim nasıl lütfen yardımEvet şuan yaptırdığım testin üstünden 4 gun geçti ve tahmini 2800 olmuşturgörmeye gidiyim ben o zaman 700 cikmasi adetten 2 gun once normal bir değer dimi
Hamilesin canim beta 5 ve üzeri hamile demekMeraba benim catlama iğnesi 21.günüm beta hcg 2548 gebelik var mı değerim nasıl lütfen yardım
Hamilesiniz:) degeriniz gayet guzel.kese gorebilirsiniz.muayene alin.Meraba benim catlama iğnesi 21.günüm beta hcg 2548 gebelik var mı değerim nasıl lütfen yardım
Doktor rahim duvarı kalın küçük bir şey gördüm keseye benziyor dedi ama değer düşmez dimi korkuyorumHamilesiniz:) degeriniz gayet guzel.kese gorebilirsiniz.muayene alin.