Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
58,4 olan da beta hcg mi?Kizlar selam sizlerle bi haber ile geldim
31 Ağustos günü beta hcg 32.2 çıktı
2 Eylül de kan verdim şuanda kan değerim 58.4 çıktı normal mı bilgi verir misiz ?
adet tarihiniz ne?Kizlar selam sizlerle bi haber ile geldim
2 Eylül de kan verdim şuanda kan değerim 58.4 çıktı normal mı bilgi verir misiz ?
Evet58,4 olan da beta hcg mi?
Gerçekten miEvet yeterli bir artis.
26 Temmuzadet tarihiniz ne?
Gerçekten mi
26 Temmuz
iki testi de hangi saatlerde verdinizKizlar selam sizlerle bi haber ile geldim
31 akşam verdimiki testi de hangi saatlerde verdiniz
Çok teşekkür ediyorum Allah razı olsunEvet gunde 0.33 artis yeterli deniyor.53 ustu beta yeterli idi.sizin 58 cikmis. 2 gunde bir takip edin.minimum 2 gunluk artis ÷66 olmali.
Arada bayağı saat farkı var31 akşam verdim
2 Eylül de öğlen verdim
Canım 32 ne demek bende anlamıyorum benimki 2548 çıkmış yanında da şu harfler var bak IU/L ne demek yaKizlar selam sizlerle bi haber ile geldim
HamilesinCanım 32 ne demek bende anlamıyorum benimki 2548 çıkmış yanında da şu harfler var bak IU/L ne demek ya
Evet canm çok güzel sonrasında verdinmi kan kaça yükselmiş. Bende seninle aynı sayılırım benimde 31 ağustosta 53 dü HCG değer. 7 eylülde 775 oldu.Kizlar selam sizlerle bi haber ile geldim
Merhaba 0.615 beta referans aralığı 0.10 diyor sizce gebelik varmı hiç anlamıyorum doktor randevusunA var dahaEvet canm çok güzel sonrasında verdinmi kan kaça yükselmiş. Bende seninle aynı sayılırım benimde 31 ağustosta 53 dü HCG değer. 7 eylülde 775 oldu.
Malesef canm gebelik yok demek eğer adet günün gecmediyse bekle geç döllenme de hemen kana karısmıyo kırmızılar gelene kadar ümit varMerhaba 0.615 beta referans aralığı 0.10 diyor sizce gebelik varmı hiç anlamıyorum doktor randevusunA var daha
Ben bu ayın 3unde korunmayı bıraktım adetim 2 gün geçti inşallah vardırMalesef canm gebelik yok demek eğer adet günün gecmediyse bekle geç döllenme de hemen kana karısmıyo kırmızılar gelene kadar ümit var