- 9 Aralık 2022
- 170
- 79
- 22
-
- Konu Sahibi bencemahzuruyok
Merhaba gittim değerim 888 di en son doktorum gerek yok daha yaptirma dedi dun kontorulum vardi ama doktorumun annesi rahatsiz miş bende farkli bi doktora gittim kesem geriden geliyormuş gelişmiyor falan dedi sonra gec dollenmedendir dedi bende bunaldim bu durumdan tatile gideceğim yarin dondukten sonra gideceğim zaten sağlıkli gebelikse kalp atişi duyulur hayirlisi olsun canim sende nasil durumlar gunun geciyormuMerhaba gittiniz mi degerinizi merak ediyorum benim ilk değerim sizle aynı.
Canım son adet tarihin ne senin ?Merhaba gittim değerim 888 di en son doktorum gerek yok daha yaptirma dedi dun kontorulum vardi ama doktorumun annesi rahatsiz miş bende farkli bi doktora gittim kesem geriden geliyormuş gelişmiyor falan dedi sonra gec dollenmedendir dedi bende bunaldim bu durumdan tatile gideceğim yarin dondukten sonra gideceğim zaten sağlıkli gebelikse kalp atişi duyulur hayirlisi olsun canim sende nasil durumlar gunun geciyormu
Benden kan testi istemedi tekrar 1hafta sonra gel dediMerhaba gittim değerim 888 di en son doktorum gerek yok daha yaptirma dedi dun kontorulum vardi ama doktorumun annesi rahatsiz miş bende farkli bi doktora gittim kesem geriden geliyormuş gelişmiyor falan dedi sonra gec dollenmedendir dedi bende bunaldim bu durumdan tatile gideceğim yarin dondukten sonra gideceğim zaten sağlıkli gebelikse kalp atişi duyulur hayirlisi olsun canim sende nasil durumlar gunun geciyormu
Umarım sağlıklıdır bu doktorlar bizi hep korkutuyor bana da en başta gene hamile değilsin dedi sonra test yapinca oo değerin iyi çıktı dedi gerildim sadeceMerhaba gittim değerim 888 di en son doktorum gerek yok daha yaptirma dedi dun kontorulum vardi ama doktorumun annesi rahatsiz miş bende farkli bi doktora gittim kesem geriden geliyormuş gelişmiyor falan dedi sonra gec dollenmedendir dedi bende bunaldim bu durumdan tatile gideceğim yarin dondukten sonra gideceğim zaten sağlıkli gebelikse kalp atişi duyulur hayirlisi olsun canim sende nasil durumlar gunun geciyormu
Banada ilk basta kimyasal gebelik duse bu demişlerdiUmarım sağlıklıdır bu doktorlar bizi hep korkutuyor bana da en başta gene hamile değilsin dedi sonra test yapinca oo değerin iyi çıktı dedi gerildim sadece
haziran canimCanım son adet tarihin ne senin ?
Şu an sağlıklı değil mi çok şükür Allah sizlere bağışlasın aramızda 12 gün var10
haziran canim
Canim tam olarak bilmiyoruz kesem 1 hafta geriden geliyordu bebegi gorememiştik gittiğimde 5.5 haftaliktim ama ultrasyonda 4.5 gozukuyodu doktor saglikli gebelik olmayabilir veya gec dollenme dedi bende en başindan beri stres altindaydim ya kimyasal dediler ne bilim degerlerin dusuk dediler bende yazliktayim dondukten sonra gidecegim saglikli bi gebelikse zaten belli olacaktir o zaman hayirlisi olsunŞu an sağlıklı değil mi çok şükür Allah sizlere bağışlasın aramızda 12 gün var
Sizin nasil durumlar ultrasyona girdiniz miŞu an sağlıklı değil mi çok şükür Allah sizlere bağışlasın aramızda 12 gün var
Ben de daha girmedim beta istemedi benden yükseldi mi napti bilmiyorum 1hafta sonra cagirdiSizin nasil durumlar ultrasyona girdiniz mi
Allah yardımcımız olsun gerçekten çok stresli beklemekCanim tam olarak bilmiyoruz kesem 1 hafta geriden geliyordu bebegi gorememiştik gittiğimde 5.5 haftaliktim ama ultrasyonda 4.5 gozukuyodu doktor saglikli gebelik olmayabilir veya gec dollenme dedi bende en başindan beri stres altindaydim ya kimyasal dediler ne bilim degerlerin dusuk dediler bende yazliktayim dondukten sonra gidecegim saglikli bi gebelikse zaten belli olacaktir o zaman hayirlisi olsun
Evet erken öğrenmek stresli aslinda neredeyse 20 gündür öğrendim allah hepimizin yardimcisi olsunAllah yardımcımız olsun gerçekten çok stresli beklemek
Üzmeyin kendinizi sonuçta olacağın önüne geçilmiyor hemen kötü de düşünmeyin belki de her şey yolundadır stres bizleri çok etkiliyorEvet erken öğrenmek stresli aslinda neredeyse 20 gündür öğrendim allah hepimizin yardimcisi olsun
Orası öyle canım oluruna biraktim allah hayirlisini versin nasipten öte yol yokÜzmeyin kendinizi sonuçta olacağın önüne geçilmiyor hemen kötü de düşünmeyin belki de her şey yolundadır stres bizleri çok etkiliyor
AminOrası öyle canım oluruna biraktim allah hayirlisini versin nasipten öte yol yok
Canım bana gayet iyi geldi sonucunArkadaşlar merhaba.Gebeliğimi adet günü 3.4 ile öğrendim, hemen bir sonraki gün 38.29a yükseldi sonra iki günde bir takibe devam ettim. 2 gün sonra 93 ondan 2 gün sonra 203 çıktı. Düşük sonrası regl görmeden hamile kaldım, geç döllenme olma olasılığı da yok çünkü yumurtlama takibi yapıp sonrasında uzun süre ilişki yaşanmadı. Sizce sağlıksız mıdır endişeliyim, aynı durumda olan arkadaşlardan yardım bekliyorum
ben de 2.4 kat artış var diye sevinirken. haftama göre düşük olduğunu kimyasal olabileceğini söylediler o yüzden endişeliyim birazCanım bana gayet iyi geldi sonucun
Bugun tekrar gittim doktora 99 olan beta 385 olmuş ama kese gözükmüyor doktor cumaya kadar bekleyelim kese gözükmekse iğneyle düşmesini sağlayacakmışCanım başka bir doktora daha git, öncelikle Allah ne derse o olur ama forumlarda bende okuyorum az az yükselip sonra yükselen, moralini bozma bekle derim
Benimde düşüktü bana kesin kimyasal demişlerdi hic sıkma canını bebeişin daha yeni olabilir annesi stres yapmaben de 2.4 kat artış var diye sevinirken. haftama göre düşük olduğunu kimyasal olabileceğini söylediler o yüzden endişeliyim biraz