Beta HCG

Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım bende hikayemden bahsedeyim biraz yardımcı olup fikirlerinizi paylaşırsanız çok mutlu olurum 9 senedir evliyim 1 oglum var 7yasinda o zaman dan beri hiç korunmadim birçok doktora gittim ama hiçbir sorun olmadığını söylediler bende artık yumurta takiplerinden sıkılıp aşılama yaptırdım haziranın 24 dünde adet günüm 8 ziydi ama gecikmem oldu 10nunda test yaptırdım silik çizgi vardi 11 de adet oldum doktoruma gittim test yapti hamilesin beta 29 du rakam düşük iki gün sonra gel gene tekrarlayalım dedi 45 çıktı prosgestan yazıp dinlen dedi 7 sene sonra gelen muzice me cok umutlu bi şekilde bekliyorum yarın gidip tekrar test vericem benim gibi aynı durumu yaşayanlar varmı yada yükselmişmidir fikriniz nedir yazarsanız çok mutlu olurum

İnşallah sizin de sağlıklı bir şekilde artmaya gider sonra da keseyi görürsünüz inşallah 😊
Doktor değerinin 103 çıktığı gün ultrasonda rahim kalınlaşması var ve keseye benzer bı şey görüyorum demişti merak ediyorum size de böyle bir yorum yapmış miydi yani erken değil mi kese için ?

Doktor değerinin 103 çıktığı gün ultrasonda rahim kalınlaşması var ve keseye benzer bı şey görüyorum demişti merak ediyorum size de böyle bir yorum yapmış miydi yani erken değil mi kese için ?
Ben değerim 3400lere çıktıktan iki gün sonra kadın doğuma gitmiştim. 103 için kese görülmemesi normal bence

Merhaba hayırlı olsun canım sağlıklı kucağımıza alırız inşallah bende daha doktor kontrolüne gitmedim beta önce reglim bir gün geçikti Cuma günü : 34. Cumartesi 76. Pazartesi 320 idi daha kan aldırmadım aslında bu akşam tekrar aldırmak istiyorum yarın ilk doktor kontrolüm var korkuyorum bakalım nasıl olacak, doktor kontrolüne gittin mi ? Benim en son regl 13 Haziran

Kızlar sağlık ocağındaki doktor kafamı karıştırdı yardım edin.

Ovülasyon testi yaparak hamile kaldım. reglimin 19.günü yumurtlamayı gördük o ve takip eden birkaç günü değerlendirdik. regl olmam gereken günde kan testi verdim ve Beta HCG değerim 103 çıktı. iki gün sonra yani bugün tekrar test verdiğimde Beta HCG değerim 321 çıktı. ben tam 2 katından fazla çıktı diye sevinirken sağlık ocağındaki doktor yükselişin daha çok olmasını bekliyordum dedi. tekrar kan vermemi istemedi ve kadın doğuma yönlendirdi.

reglim 1 haziranda olmuştu. bu yüzden hamilelikte 4.haftanın sonu gibi gözüküyor. ama benim döngüm ortalama 32 günde oluyor. o yüzden bu değerler sizce normal değil mi ve iki günde üç katı artış yeterli değil mi?

kadın doğuma şimdi gitmemin de hiçbir manası yok. doktoru dinlemeyip iki günde bir kan vermeli miyim?

tecrübelerinizi ve yorumlarınızı bekliyorum..
Sağlık ocağı anlamıyor değerleri bunu yaşayan çok fazla kişi var 2 katı yükselmiş yani korkma

Ben değerim 3400lere çıktıktan iki gün sonra kadın doğuma gitmiştim. 103 için kese görülmemesi normal bence
Hamilelikte en net bebek kalp atışı görünmesi en erken 6. Hafta en geç ama mantıklı olanı 2. Ay yani 8. Haftada belli oluyor devamlı muayene ettirme doktorlar birşey olmaz diyor ama zarar veriyor kalınlaşan rahmi zedeleyip duruyorlar 2 aylık olmadan muayene ettirmeyin kendinizi

Merhaba hayırlı olsun canım sağlıklı kucağımıza alırız inşallah bende daha doktor kontrolüne gitmedim beta önce reglim bir gün geçikti Cuma günü : 34. Cumartesi 76. Pazartesi 320 idi daha kan aldırmadım aslında bu akşam tekrar aldırmak istiyorum yarın ilk doktor kontrolüm var korkuyorum bakalım nasıl olacak, doktor kontrolüne gittin mi ? Benim en son regl 13 Haziran
Bugün tekrar kan vereceğim artışı izliyoruz şu an . Keseye benzer bı şey görüyorum dedi daha beta 103ken bakalım muayene bugün değil

Benim 22 Haziran sat. İnşallah Allah sağlıkla nasip etsin inşallah 🧿🙏🏻

Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım bende hikayemden bahsedeyim biraz yardımcı olup fikirlerinizi paylaşırsanız çok mutlu olurum 9 senedir evliyim 1 oglum var 7yasinda o zaman dan beri hiç korunmadim birçok doktora gittim ama hiçbir sorun olmadığını söylediler bende artık yumurta takiplerinden sıkılıp aşılama yaptırdım haziranın 24 dünde adet günüm 8 ziydi ama gecikmem oldu 10nunda test yaptırdım silik çizgi vardi 11 de adet oldum doktoruma gittim test yapti hamilesin beta 29 du rakam düşük iki gün sonra gel gene tekrarlayalım dedi 45 çıktı prosgestan yazıp dinlen dedi 7 sene sonra gelen muzice me cok umutlu bi şekilde bekliyorum yarın gidip tekrar test vericem benim gibi aynı durumu yaşayanlar varmı yada yükselmişmidir fikriniz nedir yazarsanız çok mutlu olurum
Cevap yokmu🥺 dün tekrardan test yaptırdım 99 çıktı doktor düşük olabilir dedi düzensiz yükselmiş dedi böyle birsey yaşayan varmi betası düzensiz yükselip hamileliği devam eden

Cevap yokmu🥺 dün tekrardan test yaptırdım 99 çıktı doktor düşük olabilir dedi düzensiz yükselmiş dedi böyle birsey yaşayan varmi betası düzensiz yükselip hamileliği devam eden
Valla ne desem bilemedim bilgi sahibi değilim yanlış yönlendirmek istemem başka bı doktora daha danışın ben e

Canım başka bir doktora daha git, öncelikle Allah ne derse o olur ama forumlarda bende okuyorum az az yükselip sonra yükselen, moralini bozma bekle derim

X