Beta HCG

Hiç canınızı sıkmayın tamamen normal. 2 katı artış sağlıklı olduğunu gösteriyor zaten. Benim iki gün sonra 700lerde oldu. Hafta sonu girince 3 gün sonra pazaryesi günü tekrar verdim onda 3400leri bulunca bir daha vermedim. Dün de kadın doğuma gittik çok şükür keseyi de gördük.
Anladim canim cok teşekkür ederim hayirli olsun allah sana bagislasin inşallah ama işte ister istemez stres oluyor insan yaa

Merhaba hanımlar benim son adetim 6 Haziran dün doktora gittim normal ultrasonda da vajinal ultrasonda da kese görünmedi kan verdim beta HCG 489 çıktı iki gün sonra tekrarlayalım dedi doktor testi. Yalnız çok kafam karıştı doktor bu değere göre gebesin ama bu değere göre kese görünmemesi de normal dedi yalnız son adetime göre görünmesi gerekirdi sanki var mı bi fikri olan yardımcı olabilecek bana

Kızlar sağlık ocağındaki doktor kafamı karıştırdı yardım edin.

Ovülasyon testi yaparak hamile kaldım. reglimin 19.günü yumurtlamayı gördük o ve takip eden birkaç günü değerlendirdik. regl olmam gereken günde kan testi verdim ve Beta HCG değerim 103 çıktı. iki gün sonra yani bugün tekrar test verdiğimde Beta HCG değerim 321 çıktı. ben tam 2 katından fazla çıktı diye sevinirken sağlık ocağındaki doktor yükselişin daha çok olmasını bekliyordum dedi. tekrar kan vermemi istemedi ve kadın doğuma yönlendirdi.

reglim 1 haziranda olmuştu. bu yüzden hamilelikte 4.haftanın sonu gibi gözüküyor. ama benim döngüm ortalama 32 günde oluyor. o yüzden bu değerler sizce normal değil mi ve iki günde üç katı artış yeterli değil mi?

kadın doğuma şimdi gitmemin de hiçbir manası yok. doktoru dinlemeyip iki günde bir kan vermeli miyim?

tecrübelerinizi ve yorumlarınızı bekliyorum..
Artış güzel bazı doktorlar basma kalıp konuşup korkutuyor sağlıkla gelsin büyüsün

Merhaba hanımlar benim son adetim 6 Haziran dün doktora gittim normal ultrasonda da vajinal ultrasonda da kese görünmedi kan verdim beta HCG 489 çıktı iki gün sonra tekrarlayalım dedi doktor testi. Yalnız çok kafam karıştı doktor bu değere göre gebesin ama bu değere göre kese görünmemesi de normal dedi yalnız son adetime göre görünmesi gerekirdi sanki var mı bi fikri olan yardımcı olabilecek bana
Canım geç döllenme olabilir hiç stres yapma değerin 800 1000 arasi olduğunda vajinal ultrasyonda kesen görünecektir ❤️

Son adetim 6 Haziran dı
Canım benim
İlk betam da az yukselmişti 20 40 50 gibi bişeyleri bana kimyasal gebelik dusecek demişti allahtan umut kesilmez benim sonradan yukselmeye başladi regl günün ne zamandi ?
Çok sevindim senin adına sorunsuz sıkıntısız bebişini alırsın inşallah kucağına son adet 6 hazirandı benim

Son adetim 6 Haziran dı

Çok sevindim senin adına sorunsuz sıkıntısız bebişini alırsın inşallah kucağına son adet 6 hazirandı benim
Allah razi olsun canim sen 2 gun sonra bidaha kan ver allah büyüktür bende 4 senedir bekliyordum supriz oldu bizede işte benimde kesem kucukmuş biraz persembe gunu bidahada gidecegim hayirlisi olsun insallah hic takma kafaya stres yapma sana diyorum ama bende stres yapiyorum insan ister istemez yapiyor canim bide benim kesenin eteafinda knamam varmış dusuk tehliken var dedi düşük onleyici fitil kullaniyorum allaha kaldi artik doktor dedi sagliksiz gebilikler duser bizim icin ne olursa o hayirlisidir biz her zaman pozitif düşünelim ❤️

Allah razi olsun canim sen 2 gun sonra bidaha kan ver allah büyüktür bende 4 senedir bekliyordum supriz oldu bizede işte benimde kesem kucukmuş biraz persembe gunu bidahada gidecegim hayirlisi olsun insallah hic takma kafaya stres yapma sana diyorum ama bende stres yapiyorum insan ister istemez yapiyor canim bide benim kesenin eteafinda knamam varmış dusuk tehliken var dedi düşük onleyici fitil kullaniyorum allaha kaldi artik doktor dedi sagliksiz gebilikler duser bizim icin ne olursa o hayirlisidir biz her zaman pozitif düşünelim ❤️
Çok doğru hayırlısı olsun diyelim 🙏🙏

Lütfen yardımcı olur musunuz çok merak içindeyim dün kan verdim bugün sonucum 6,7 çıktı adete 2 gün var yükselir mi veya çok mu düşük bu değer çok sevindim ama sevinçten çok korku kapladı içimi

Hiç canınızı sıkmayın tamamen normal. 2 katı artış sağlıklı olduğunu gösteriyor zaten. Benim iki gün sonra 700lerde oldu. Hafta sonu girince 3 gün sonra pazaryesi günü tekrar verdim onda 3400leri bulunca bir daha vermedim. Dün de kadın doğuma gittik çok şükür keseyi de gördük.
Maşallah 🧿🙏🏻 ben de bugün baktırdım HCG 103 sizle aynı inşallah sağlıklı gider. Tebrik ederim☺️

X