Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
14. GünPeki sizin betahcg kaçıncı gün 6 çıktı
Anladım inşallah güzel yükselir14. Gün
Tesekkurler insallah sizin sonucunuz ne olduAnladım inşallah güzel yükselir
Benim bugün 11. Gün daha test yapmadımTesekkurler insallah sizin sonucunuz ne oldu
Hayirla sonuclansin inşallah rabbim kimsenin kucagini bos bırakmasınBenim bugün 11. Gün daha test yapmadım
Benim de beta hcg 2 gün önce 0,135 cıktı 2 gün sonra 0,303 cıktı hamilemiyim gec döllenmemi olmuş bilgisi olan var mııııKızlar merhaba beta hcg degeri 6.6 cikti bu sekilde cikipta degeri yukselip gebe olan varmi aranizda lutfen yazin varsa kac gun sonra tekrarladiniz testi?.
Amin inşallahHayirla sonuclansin inşallah rabbim kimsenin kucagini bos bırakmasın
Valla bilemiyorum ki bende ayni dusuk cikti idrar testi yaptinizmi hic o nasil cikiyorBenim de beta hcg 2 gün önce 0,135 cıktı 2 gün sonra 0,303 cıktı hamilemiyim gec döllenmemi olmuş bilgisi olan var mıııı
Negatıf cıktı idrar testımValla bilemiyorum ki bende ayni dusuk cikti idrar testi yaptinizmi hic o nasil cikiyor
Keske elimizden beklemekten baska bisi gelseNegatıf cıktı idrar testım
Evet ama döllenmedi eşim de test verdi güzel çıktı sorun bendeDemekki yumurtlamaniz normal . Duzenli adet goruyormusunuz
Benim esimin sonuclarida güzel ama iste pkos pesimizi bırakmıyorEvet ama döllenmedi eşim de test verdi güzel çıktı sorun bende
Aynen öyleBenim esimin sonuclarida güzel ama iste pkos pesimizi bırakmıyor