- 28 Mayıs 2022
- 95
- 16
- 36
-
- Konu Sahibi umutlu1anne
Çok teşekkür ederim evet bende öyle biliyorum ama değerler çok düşük olunca doktorda çok umutsuz konuştu. Tekrar kimyasal olabilir dedi. İçim içimi yiyor hafif bel ağrım da varÖnemli olan 2 günde 1 yaklaşık 2 kat artması diye biliyorum sizin de öyle olmuş. Bence olumsuz düşünecek bi durum yok 2 günde 1 kan vermeye devam edin.
Erken henüz düşük çıkması çok normal, stres yapmayın bir hafta sonra kontrole gidersiniz. Kan verdikçede stres yapıyor insan.Çok teşekkür ederim evet bende öyle biliyorum ama değerler çok düşük olunca doktorda çok umutsuz konuştu. Tekrar kimyasal olabilir dedi. İçim içimi yiyor hafif bel ağrım da vargeçen ay da kimyasal yaşarken bacaklarım çok ağrıyodu
Aynen öyle valla bi kere kimyasal yaşadım ya bu çıkan sonuçlara tek gözüm kapalı baktım hepErken henüz düşük çıkması çok normal, stres yapmayın bir hafta sonra kontrole gidersiniz. Kan verdikçede stres yapıyor insan.
Hakkınızda hayırlısı, inşallah güzel haberler alırsınızAynen öyle valla bi kere kimyasal yaşadım ya bu çıkan sonuçlara tek gözüm kapalı baktım hepregl günüme de 2 gün var bu arada
Evet varrr 35 haftadan selamlar saygilar :) hcg seviyesi ile hiç ilgisii yok canim gönlünü ferah tut bebek saglikliysa saglikli bir gebelik oluyor saglikli degilse degerin binde ciksa nafile ikisinide yasamis biri olarak soyluyorum :) bir dusuk yasadim dayanamayip adetten bir iki gun once kan vermistim bthcg 8 küsur cikti iki katinada katlandi kalbinide duyduk ama düştü suanki gebeligimide dusukten 5 ay snra yasadim adetime iki gun kala test yaptrdm bthcg sınırı 5 ya hani 5 i gecince hamile sayiliyosun benim tam 5 cikmistiArkadaşlar merhaba geçen ay kimyasal gebelik geçirdim bu ay yine hamile kaldım fakat beta hcg yine çok düşük ilerliyor ilişkiden 11 gün sonra 6 çıkmıştı ertesi gün 16 bi sonra ki gün de 30 çıktı. Benim gibi beta hcg si düşük şekilde ilerleyip sağlıklı gebelik yaşayan varmı aranızda? Yoksa yine kimyasal gebelik geçiriyo olabilir miyim? Çok endişeliyim lütfen yardımcı olun
Canim cok sevindim insallah saglikla alirsin kucagina bebisini.Evet varrr 35 haftadan selamlar saygilar :) hcg seviyesi ile hiç ilgisii yok canim gönlünü ferah tut bebek saglikliysa saglikli bir gebelik oluyor saglikli degilse degerin binde ciksa nafile ikisinide yasamis biri olarak soyluyorum :) bir dusuk yasadim dayanamayip adetten bir iki gun once kan vermistim bthcg 8 küsur cikti iki katinada katlandi kalbinide duyduk ama düştü suanki gebeligimide dusukten 5 ay snra yasadim adetime iki gun kala test yaptrdm bthcg sınırı 5 ya hani 5 i gecince hamile sayiliyosun benim tam 5 cikmistiinsAllah saglikla ilerler gebelign sagsalim kavusursunuz
Cok tesekkur ederim insallh alirim sizlerle de paylasirimHakkınızda hayırlısı, inşallah güzel haberler alırsınız
Ben tabi ki karışmak istemem ama neden reglden once yapiyosunuz moraliniz bozulur. Genelde 1 hafta gecikme bekleyin diyorlar kimyasal vs üzülme olmasin diye.ben beta değerlerini cok bilmiyorum insallah istediğiniz düzeyde olurAynen öyle valla bi kere kimyasal yaşadım ya bu çıkan sonuçlara tek gözüm kapalı baktım hepregl günüme de 2 gün var bu arada
Evet 1 hafta sonra yapsam sonuc belki daha garanti olur ama dis gebelik ve kimyasal riskide olunca onlem amacli erken yapmak istedim hem ona gore ilac kullaniyorum syan hem dis gebelik ihtimaline karsi degerleri kontrol etmem gerekiyo. Kimyasalda bile gecen ay doktor deger sifirlanmasi lazim yoksa kurtaj gerekir demisti o yuzden mecbur bakiyorum. Boyle tabi deger dusuk olunca insan morali bozuluyo ama bakmasam da ayri dert isteBen tabi ki karışmak istemem ama neden reglden once yapiyosunuz moraliniz bozulur. Genelde 1 hafta gecikme bekleyin diyorlar kimyasal vs üzülme olmasin diye.ben beta değerlerini cok bilmiyorum insallah istediğiniz düzeyde olur
25 gunde bir regl oluyorum canim ilskiden 9-10 gun snra yaptrmistim kan testini idrarda zorla gorulen bir silik czgi uzerineCanim cok sevindim insallah saglikla alirsin kucagina bebisini.Biraz olsun icim rahatladi. Peki ikinci yani suan ki gebeliginde supheli iliskiden kac gun sonra beta hcg 5 cikmisti ve regliniz normalde kac gunde bir oluyordu acaba?
Merhabalar Ben de dün test verdim sonucum 11.3 çıkmış, beklenen adet tarihim de verdim testi, çatlatma iğnesinden de 16 gün sonraya denk geliyor, sizce iğnenin etkisi geçmiş midir, bana düşük geldi de bu rakamEvet varrr 35 haftadan selamlar saygilar :) hcg seviyesi ile hiç ilgisii yok canim gönlünü ferah tut bebek saglikliysa saglikli bir gebelik oluyor saglikli degilse degerin binde ciksa nafile ikisinide yasamis biri olarak soyluyorum :) bir dusuk yasadim dayanamayip adetten bir iki gun once kan vermistim bthcg 8 küsur cikti iki katinada katlandi kalbinide duyduk ama düştü suanki gebeligimide dusukten 5 ay snra yasadim adetime iki gun kala test yaptrdm bthcg sınırı 5 ya hani 5 i gecince hamile sayiliyosun benim tam 5 cikmistiinsAllah saglikla ilerler gebelign sagsalim kavusursunuz
Merhaba aşılama konusunda cok bilgim yok ama normalde igneden 10 gun sonra ignenin yan etkisi gidiyor diye biliyorum lütfen moreelinizi bu şekilde bozmayin inaninki rakamlarla gebeligin pek bir alakasi yok benim adet tarihinden iki gun once 5 ckti yumurtlamadan sonra 12 günde ve herkes gec dollenmedor dedi şahsen bende oyle zannetm deger az diye ama degerin azligi coklugu birsey ifade etmiyor . Adet tarihimle tam uyumlu bir gebelik yasiyorum gec dollenmede degl yani icinizi ferah tutun insAllah saglikla ilerler gebeliginiz gun aşırı ya hep sabah ya hep aksam kan testi verin ayni saatlerde guzel haberlerinizi bekliyoruz insAllahMerhabalar Ben de dün test verdim sonucum 11.3 çıkmış, beklenen adet tarihim de verdim testi, çatlatma iğnesinden de 16 gün sonraya denk geliyor, sizce iğnenin etkisi geçmiş midir, bana düşük geldi de bu rakamyarın yine test vericem ama içim içimi yiyor resmen
İçimi rahatlattınız Allah razı olsun sizden, inşallah güzel haberler alırım da size de söylerimMerhaba aşılama konusunda cok bilgim yok ama normalde igneden 10 gun sonra ignenin yan etkisi gidiyor diye biliyorum lütfen moreelinizi bu şekilde bozmayin inaninki rakamlarla gebeligin pek bir alakasi yok benim adet tarihinden iki gun once 5 ckti yumurtlamadan sonra 12 günde ve herkes gec dollenmedor dedi şahsen bende oyle zannetm deger az diye ama degerin azligi coklugu birsey ifade etmiyor . Adet tarihimle tam uyumlu bir gebelik yasiyorum gec dollenmede degl yani icinizi ferah tutun insAllah saglikla ilerler gebeliginiz gun aşırı ya hep sabah ya hep aksam kan testi verin ayni saatlerde guzel haberlerinizi bekliyoruz insAllah
İnşAllahİçimi rahatlattınız Allah razı olsun sizden, inşallah güzel haberler alırım da size de söylerim
Bencede hamilesin canımKızlar 2 gün önce beta hcg 4.64 cıktı. Bugün 27,66 hamilemiyim. İdrar testi de pozitif