• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Beta hcg

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Cbkc11

Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2021
27
6
6
27
Merhaba arkadaşlar 🌸 reglıme 4 gün var 3 tane test yaptık çok silik çizgiler gördük kan testi yaptırdık 1.73 çıktı negatif daha sonradan yükselebilirmi aynı durumu yaşayan varmı?

Merhaba arkadaşlar 🌸 reglıme 4 gün var 3 tane test yaptık çok silik çizgiler gördük kan testi yaptırdık 1.73 çıktı negatif daha sonradan yükselebilirmi aynı durumu yaşayan varmı?
1,73ü erken gebelik testi bile göstermez. Yumurtlamanın kaçıncı günüydü kan verdiğinizde

1,73ü erken gebelik testi bile göstermez. Yumurtlamanın kaçıncı günüydü kan verdiğinizde
16. Günüydü bende işte inanmadım silik çizgi gördüm test bozuktur dedim 2 tane daha yaptım çok silik yine çıktı emin bi şekilde gittim kesin ya dedim kanda 1.73 çıktı şaşırdım negatif sanırım hepsi bozuktu testlerin :(

Muhtemelen gördüğün cizgiler kuruma cizgisidir canim. O kadar dusuk betayi testler gostermez zaten idrara karismissa kana çok daha onceden karışmış olmasi gerekir buda kan testinde cikardi

Muhtemelen gördüğün cizgiler kuruma cizgisidir canim. O kadar dusuk betayi testler gostermez zaten idrara karismissa kana çok daha onceden karışmış olmasi gerekir buda kan testinde cikardi
Muhtemelen öyle ama kafamı çok karıştırdı idrar testleri Beta hcg hayırlısı olur inşallah zaten reglıme 3 gün kaldı ama insan yinede umut ediyor :)

16. Günüydü bende işte inanmadım silik çizgi gördüm test bozuktur dedim 2 tane daha yaptım çok silik yine çıktı emin bi şekilde gittim kesin ya dedim kanda 1.73 çıktı şaşırdım negatif sanırım hepsi bozuktu testlerin :KK43:
Belki tekrar yumurtlama falan mı oldu acaba. Hala adet olmamış olmanda ilginç. 1-2 gün sonra test yap tekrar bence

Canım yaptığın test prodoctor erken gebelik testimiydi, onunla ilgili trendyolda olumsuz yorumlar okumuştum, tüm yaptığı testler pozitif çıkan ancak kanda negatif çıkanlar var 🙁

Canım yaptığın test prodoctor erken gebelik testimiydi, onunla ilgili trendyolda olumsuz yorumlar okumuştum, tüm yaptığı testler pozitif çıkan ancak kanda negatif çıkanlar var 🙁
2 tanesi normal uygun testlerdi canım bir tanesi predictor dü

Back
X