- 5 Nisan 2020
- 3.445
- 7.972
- 78
- Konu Sahibi deniz163416
-
Sen suan 6 haftalık sın bu uygulama da bir hafta fazla yazıyor zaten normal yani.24 temmuz son adet tarihin
6 haftayı doldurunca imza 7 hafta görünür canımKaç haftalık sın suan 7 gozukuyor sun imzada 7 haftalık san keseyi bebegi görmüş olman gerekir beta hgc cok dusuk 7.hafta ya göre imzan doğru mu
Vajinal ultrason istemiyorum ben ama normal baktiricamKese görülürse betanın bi önemi kalmaz. Bu değerle çok net görünmesi lazım vajinal.
Ewet daha 6 haftalık oluyoSen suan 6 haftalık sın bu uygulama da bir hafta fazla yazıyor zaten normal yani.
canım bi sıkıntı yoksa karından kese görünürVajinal ultrason istemiyorum ben ama normal baktiricam
hayırlı olsun yazılarınızı görüyordum çok bebek istiyordunuz sevindim allah tamamına erdirsinBenımde ayın 4ünde 3809 du doktor normal dedi. dun kese de yolk ta gozuktu. Son adet 30 temmuz benden hesaplayabilrsin belki yardımcı olur diye dusundum
Amin inşallah sizde istiyormusunuz eğer ıstıyoesanız Allah gonlunuzdekini kalbinize versin inşllah tez vakitte sizde müjdeli haberleri alın.hayırlı olsun yazılarınızı görüyordum çok bebek istiyordunuz sevindim allah tamamına erdirsin
Vajinal bakılması bu evrede daha iyi daha net sonuç verir karından 3 bin üstü görünür. 12. Haftaya kadar hep vajinal bakıldı benimVajinal ultrason istemiyorum ben ama normal baktiricam
İnşallah goruruz Çarşamba günü gidicez nasipseEki Görüntüle 2686131 değerin haftana göre normal mişzaten o şimdi 5binnolmustur hatta gecmiş bile olabilir için ferah olsun bu gun yarın gttinmi keseyi de götürsün
allah isteyenlere nasip etsinAmin inşallah sizde istiyormusunuz eğer ıstıyoesanız Allah gonlunuzdekini kalbinize versin inşllah tez vakitte sizde müjdeli haberleri alın.
Çok teşekkür ederim bilmiyordum Google a direk rakamla birlikte yazınca gördüklerim dedusuk diye düşündümÇok doğru bir hesaplama
Konu sahibi 1000 bile normal sizin için ki değeriniz 2000 üzeri çok iyi artış boşuna strese giriyorsunuz
Arkadaşlar birşey sormak istiyorum şimdi benim bat 24 Ağustos tu olmayınca 25 inde yaptığım ucuz testlerde hafif ikinci çıkınca sağlık ocağında kan verdim ertesi gün aldığımda 32.9 du sonra Eylül'ün 3. Ünde tekrar kan verdim 2091 çıktı doktortamam yükselmiş dedi ama sizce bu çıkan sonuç 9 gün sonrası için normalmi değer bana düşük gibi geldi ama doktora gidicem ayın 9 unda o vakte kadar biraz icim rahat değil . Sizce durum ne?
Neden boş yere stres yapıyorsunuz ki değer gayet iyi yükselmiş üstelik doktorunuz da onaylamış iyi olduğunu. Minik bir hesapla bin küsür olması gerekirken 2000 çıkmış sizinki.Arkadaşlar birşey sormak istiyorum şimdi benim bat 24 Ağustos tu olmayınca 25 inde yaptığım ucuz testlerde hafif ikinci çıkınca sağlık ocağında kan verdim ertesi gün aldığımda 32.9 du sonra Eylül'ün 3. Ünde tekrar kan verdim 2091 çıktı doktortamam yükselmiş dedi ama sizce bu çıkan sonuç 9 gün sonrası için normalmi değer bana düşük gibi geldi ama doktora gidicem ayın 9 unda o vakte kadar biraz icim rahat değil . Sizce durum ne?
Cok teşekkür ederim icimm rahatladı sizlerin yazdığından sonraNeden boş yere stres yapıyorsunuz ki değer gayet iyi yükselmiş üstelik doktorunuz da onaylamış iyi olduğunu. Minik bir hesapla bin küsür olması gerekirken 2000 çıkmış sizinki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?