Gebeliğe Hazırlık Beta hcg

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benımde ayın 4ünde 3809 du doktor normal dedi. dun kese de yolk ta gozuktu. Son adet 30 temmuz benden hesaplayabilrsin belki yardımcı olur diye dusundum

Benımde ayın 4ünde 3809 du doktor normal dedi. dun kese de yolk ta gozuktu. Son adet 30 temmuz benden hesaplayabilrsin belki yardımcı olur diye dusundum
hayırlı olsun yazılarınızı görüyordum çok bebek istiyordunuz sevindim allah tamamına erdirsin

hayırlı olsun yazılarınızı görüyordum çok bebek istiyordunuz sevindim allah tamamına erdirsin
Amin inşallah sizde istiyormusunuz eğer ıstıyoesanız Allah gonlunuzdekini kalbinize versin inşllah tez vakitte sizde müjdeli haberleri alın.

değerin haftana göre normal miş zaten o şimdi 5binnolmustur hatta gecmiş bile olabilir için ferah olsun bu gun yarın gttinmi keseyi de götürsün

E="Zeynolin44, post: 65082889, member: 807452"]
allah isteyenlere nasip etsin
3 evladım var
[/QUOTE]
Maşallah Allah bagıslasın

Neden boş yere stres yapıyorsunuz ki değer gayet iyi yükselmiş üstelik doktorunuz da onaylamış iyi olduğunu. Minik bir hesapla bin küsür olması gerekirken 2000 çıkmış sizinki.

Neden boş yere stres yapıyorsunuz ki değer gayet iyi yükselmiş üstelik doktorunuz da onaylamış iyi olduğunu. Minik bir hesapla bin küsür olması gerekirken 2000 çıkmış sizinki.
Cok teşekkür ederim icimm rahatladı sizlerin yazdığından sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…