- 22 Aralık 2019
- 141
- 126
- 23
- 39
- Konu Sahibi deniz163416
-
Stres yapma canım. İnşallah daha da. yükselir.Ayın 9 unda gidicem ama içim içimi yiyo yapacağım birşey de yok ne yapamam gerek bilemedim
bence arayabiliyorsan doktorunu ara sor için rahat etsinArkadaşlar birşey sormak istiyorum şimdi benim bat 24 Ağustos tu olmayınca 25 inde yaptığım ucuz testlerde hafif ikinci çıkınca sağlık ocağında kan verdim ertesi gün aldığımda 32.9 du sonra Eylül'ün 3. Ünde tekrar kan verdim 2091 çıktı doktortamam yükselmiş dedi ama sizce bu çıkan sonuç 9 gün sonrası için normalmi değer bana düşük gibi geldi ama doktora gidicem ayın 9 unda o vakte kadar biraz icim rahat değil . Sizce durum ne?
Ay gerçekten öyle ise çok iyi rahatladım valla cooook teşekkür ederim canım benim ya26 ağustos 32.9
28 agu 64
30 agu 120
1 eylul 240
3 etlul 480 olması gerekiyo ortalama
İki kat artısı baz alırsak.
Sizinki çok daha yüksek çıkmış düşük değilki
ee tamam o zaman zaten güzel yükseliş var kafana takma stres yapma bence doktor sana iyi yükselmiş demişDaha yeni aldım randevum doktora ilk defa gidicem sağlık ocağındaki doktor iyi yükselmiş dedi ama kadın doğuma ilk defa gidicem çarşambaya
Öyle canım sen rahat ol stres yapma. 7-8. Haftalara kadar kalp atısı duyuluyo. Gec döllenmede olabilir beta değerleri kese görünene kadar önemli sonra kesenin sağlığına göre yorum yapılıyoAy gerçekten öyle ise çok iyi rahatladım valla cooook teşekkür ederim canım benim ya
Bazı kişilerde yavaş yükselebiliyormuş, hatta cinsiyetle bile alakalı diyenler var,Değeriniz 32.9 çıktığından önceki yaptığınız idrar testinin fotosu elinizde varmı? Varsa gönderirmisiniz, o değerden önce ne kadar silik çıktığını merak ettiğimden soruyorum.Arkadaşlar birşey sormak istiyorum şimdi benim bat 24 Ağustos tu olmayınca 25 inde yaptığım ucuz testlerde hafif ikinci çıkınca sağlık ocağında kan verdim ertesi gün aldığımda 32.9 du sonra Eylül'ün 3. Ünde tekrar kan verdim 2091 çıktı doktortamam yükselmiş dedi ama sizce bu çıkan sonuç 9 gün sonrası için normalmi değer bana düşük gibi geldi ama doktora gidicem ayın 9 unda o vakte kadar biraz icim rahat değil . Sizce durum ne?
Yanlış yapmadiysam doğruKaç haftalık sın suan 7 gozukuyor sun imzada 7 haftalık san keseyi bebegi görmüş olman gerekir beta hgc cok dusuk 7.hafta ya göre imzan doğru mu
Fotoyu sildim sanırım ama hayalet gibi çıktı ama çok çabuk çıktı o hayalet gibi idi sonradan kurudukca daha belirgin olmustiBazı kişilerde yavaş yükselebiliyormuş, hatta cinsiyetle bile alakalı diyenler var,Değeriniz 32.9 çıktığından önceki yaptığınız idrar testinin fotosu elinizde varmı? Varsa gönderirmisiniz, o değerden önce ne kadar silik çıktığını merak ettiğimden soruyorum.
Son adet tarihin ne zamanYanlış yapmadiysam doğru
Keseyi falan görmeye Çarşamba günü gidicez nasipseKese görülürse betanın bi önemi kalmaz. Bu değerle çok net görünmesi lazım vajinal.
24 temmuz son adet tarihinSon adet tarihin ne zaman
Çok doğru bir hesaplama26 ağustos 32.9
28 agu 64
30 agu 120
1 eylul 240
3 etlul 480 olması gerekiyo ortalama
İki kat artısı baz alırsak.
Sizinki çok daha yüksek çıkmış düşük değilki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?