BETA HCG

Prensssprensesss

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2019
567
395
103
29
Hanımlar merhaba öncelikle 28 günde 1 düzenli adet görüyorum bazen bir gün ileri veya bir gün geri çekebiliyor . Bugün tam gecikmenin 10. Günündeyim . 6. Günü test yaptım 0.08 çıktı bugün 10. Gün 0.31 çıktı. Acaba bu değerler nasıl yükselir mi ? Normalde düşmesi gerekmez mi acaba yani gebelik olmasa da böyle bir yükseliş olur mu bilgi verirseniz çok sevinirim

0 ile 5 arası normal değerdir canım. Benim 2 ve 3 çıktığı bile oluyordu gecikmen baya olmuş eğer hamilelik olsaydı baya 150 den falan yüksek bir sonuç çıkardı. İnşallah em yakın zmanda nasip eder Allahim

Şimdi öncelikle adetiniz geciktiyse eczaneden gebelik testi alıp uygulayın. Daha sonra kan testi yaptırın. Diyelim ki beta hcg değeri 20 çıktı. Bu değer her iki güne bir en az %65 artar. Ama genel olarak her iki güne bir iki katı olmalı derler. Yani 20 ise iki gün sonra 40 gibi.
Belli bir aya gelince binleri onbinleri görüyor daha sonra da yavaş yavaş düşüyor. Gebelik varsa tebrik ederim bu arada. Sağlıkla gelsin.

Bu arada test yaptım demişsiniz ben oraları atlamışım kusura bakmayın.

0.08 den 0.31 yükselmesi normal mi yani olmasaydı değerin düşmesi gerekmiyor muydu
Normal olabilir. Eğer bu değer düşerse ya kimyasal gebelik olur ya da boş gebelik olur. Ben 3 gün önce 6 haftalık düşük yaptım. Mesela bir aylık olmuş ve geçmişti öğrendiğimde. İlk değeri 600 gördüm üç gün sonra 950 iki gün sonra 950 gördüm yine 3 gün sonra 1200 olmuştu. Kese göründü bebek görünmedi. Doktorum geç döllenme olabileceğini söyledi ve bir hafta sonra gel dedi.Ve akşamına düşük yaptım. Allah kimseye yaşatmasın. Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…