• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Beta hcg

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kimyasal gebelik değil , benim 3.5 çıkmıştı ama gebelik diye bi şey demedi doktor

Adet döngüm 30 günde gerçekleşiyordu 17 Ağustos da adet olmam gerekiyordu olmadı. 20 Ağustos sabahı evde test yaptım silik çıktı aile hekimine kan verdim 13.44 çıktı beta HCG. İki gün sonra yani bu sabah koyulaştımı diye merak ettim evde test yaptım öncekinden daha belirsiz çıktı ve bu sefer özel hastaneye gittim kan verdim beta 13.77 çıktı. Böyle bir durum yaşayan var mı sonucunda nolur sizce pazartesi tekrar doktora gidecem. Ölçtürdugum yerlerden kaynakli olabilir mi lütfen yardımcı olun 😣

Adet döngüm 30 günde gerçekleşiyordu 17 Ağustos da adet olmam gerekiyordu olmadı. 20 Ağustos sabahı evde test yaptım silik çıktı aile hekimine kan verdim 13.44 çıktı beta HCG. İki gün sonra yani bu sabah koyulaştımı diye merak ettim evde test yaptım öncekinden daha belirsiz çıktı ve bu sefer özel hastaneye gittim kan verdim beta 13.77 çıktı. Böyle bir durum yaşayan var mı sonucunda nolur sizce pazartesi tekrar doktora gidecem. Ölçtürdugum yerlerden kaynakli olabilir mi lütfen yardımcı olun 😣
Olabilir aynı yerde ölçtürmemişsin sonuçta yanılma payı her zaman oluyor bence bi kaç gün daha bekle git bakalım doktora

Kizlar meraba benim de bu sekil de

Eklentiler

• Screenshot_20201201-115057.webp
    Screenshot_20201201-115057.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 34
Evet gittim keseyi gordu 5hafta dedi kan istedi sonuc bu ama bi de soyle bisey yaziyo yan tarafta
Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 😍😍😍 muhtemelen sonuç kısmını yanlış girmişler. Yoksa Aralık değerler çok yüksek. Hayırlı olsun 🌺🌺🌺

Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 😍😍😍 muhtemelen sonuç kısmını yanlış girmişler. Yoksa Aralık değerler çok yüksek. Hayırlı olsun 🌺🌺🌺
Amin tesekkur ederim 5haftalik dedi ama rgl tarihime gore 5.6haftalik cikiyo ama doktor regl tarihimi sormadi kesemden karar verdi kesem 8.8mm ve 12.3mm sizce kac haftalik bi de degerden dolayi ikiz olma ihtimali varmidir

Back
X