İki gün daha bekleyin ya test yapın benceKızlar benim reglime 5 gün kaldı sizce ne zaman test yapmalıyım 3 günden beri bel ağrısı kasık ağrısı ve göğüs ağrısı yaşıyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İki gün daha bekleyin ya test yapın benceKızlar benim reglime 5 gün kaldı sizce ne zaman test yapmalıyım 3 günden beri bel ağrısı kasık ağrısı ve göğüs ağrısı yaşıyorum
bgn yarin adet gunum zaten gecikme olursa yapayim 5 gun kala yapmistim negatifti adet belirtim var hemTest yaparsanız çıkar ya da kan verirseniz
Belirti Farklı oluyor zaten benim kasık ağrım farklıydı şüpheleniyordum ama emin olamiyordumbgn yarin adet gunum zaten gecikme olursa yapayim 5 gun kala yapmistim negatifti adet belirtim var hem
testinizin fotosunu atarmisinizBelirti Farklı oluyor zaten benim kasık ağrım farklıydı şüpheleniyordum ama emin olamiyordum
Bence erken kese için hayırlı olsunBen de sat 4 şubattı 28 Şubat'ta strip test ile silik çizgi ile öğrendim dün kan testi verdim 643 çıktı yarın randevu aldım kese görünür mü dersiniz![]()
Aynı hamilelik dönemi geçireceğiz gibi duruyorBen de sat 4 şubattı 28 Şubat'ta strip test ile silik çizgi ile öğrendim dün kan testi verdim 643 çıktı yarın randevu aldım kese görünür mü dersiniz![]()
Ben 1500 üstü diye biliyorum görünür stres yapmayınTeşekkür ederim. Kese en erken ne zaman görünür acaba
Yumurtlama döneminizi biliyormusunuzTeşekkür ederim. Kese en erken ne zaman görünür acaba
Kaç haftalık olduğunuzu biliyormusunuzErken yumurtladıpını biliyorum ama tam gününü bilemiyorum
Heralde benim de 2 gün sizden sonraEvet 4 +1
Siz kan baktırmış mıydınızHeralde benim de 2 gün sizden sonra
Evet suan 3 +6Evet 4 +1
Acaba benim gibi olup da gebe olan var mıİki gün daha bekleyin ya test yapın bence
Merhabalar öncelikle hayırlı olsunn sağlıkla kucağınıza alın inşallah benim değerim 5inde 170 çıktı yarın tekrar kan vereceğim aile hekimine gidip . Siz doktora gittiniz mi ne zaman kadın doğuma görünmem gerektiğini bilmiyorum sizin süreciniz nasıl ilerliyor dönüş yaparsanız sevinirimBeta hcg 111 çıktı 6 şubatta regl oldum Kızlar nasıl bi sonuç
Benimde 5 de çıktı yarın kan verecem perşembe günü de doktor randevum var sizin regl geçmişmiydiMerhabalar öncelikle hayırlı olsunn sağlıkla kucağınıza alın inşallah benim değerim 5inde 170 çıktı yarın tekrar kan vereceğim aile hekimine gidip . Siz doktora gittiniz mi ne zaman kadın doğuma görünmem gerektiğini bilmiyorum sizin süreciniz nasıl ilerliyor dönüş yaparsanız sevinirim