Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adete 9 gün kala beta hcg 2.9 yükselir mi sizce ?
Ayyy çok ümitlendim doktor yarın tekrar yap dedi inşallah yükselir böyle olan başka varmı acabaYükselme durumu olabilir. Benimde 3 gün önceden 2.30 çıkmıştı. Sonra hamile olduğumu öğrenmiştim. Bir kaç gün sonra tekrardan baktırın yükselme durumu varsa belli olur zaten
Umarım öyle olur 6 yıllık evliyim hiç gebe kalmadım çok üzülüyorumYukselmeye meyilli ben bu zamana kadar en yuksek 1.20 gördüm
Siz kaç gün kala yaptırmıştınızsa 2.30 çıkmıştı?Yükselme durumu olabilir. Benimde 3 gün önceden 2.30 çıkmıştı. Sonra hamile olduğumu öğrenmiştim. Bir kaç gün sonra tekrardan baktırın yükselme durumu varsa belli olur zaten
Haklısınız ama dr çatlatma iğnesi verdi o yüzden iğneden 13 gün sonra test yaptırki dedi varsa hemen gel düşük engelleyici ilaç vericem dedi yoksa hiç huyum değildir erkenden baktırmak resmen saatler geçimiyorYazdığımı lütfen yanlış anlamayın, sadece merakımdan soruyorum, bu kadar erken öğrendikten sonra keseyi görene kadar yükseliyor mu diye kan mı vereceksiniz, bu strese nasıl katlanacaksınız. Ben 4 gün kala öğrenmiştim, malesef 3 kere kan verdikten sonra yani adetim 3 gün gecikince düşük yaptığımı öğrendim çok yıpratıcıydı. Hele ki o yükselecek mi yükselmeyecek mi kaygısı çok fena. Nasıl başa çıkıyorsunuz.
Kaçıncı günü çatlatma iğnesinin, 13. Günü genelde adetten 1 gün öncesine falan denk geliyo galiba, yani daha doğrusu çatlatma iğnesinden sonra 14 le 16 gün arası adet geliyo tutmazsa, inşallah senin tutmuştur. Sağlıklı bir gebeliğin olurHaklısınız ama dr çatlatma iğnesi verdi o yüzden iğneden 13 gün sonra test yaptırki dedi varsa hemen gel düşük engelleyici ilaç vericem dedi yoksa hiç huyum değildir erkenden baktırmak resmen saatler geçimiyor![]()
Bugün 14. Gün bakalım bekliyorum dün yaptırdım test bhcg 2.9 çıktı dr yarın tekrar yaptır dedi yarın yaptırcam inşallah yükselirKaçıncı günü çatlatma iğnesinin, 13. Günü genelde adetten 1 gün öncesine falan denk geliyo galiba, yani daha doğrusu çatlatma iğnesinden sonra 14 le 16 gün arası adet geliyo tutmazsa, inşallah senin tutmuştur. Sağlıklı bir gebeliğin olur
İnşallahBugün 14. Gün bakalım bekliyorum dün yaptırdım test bhcg 2.9 çıktı dr yarın tekrar yaptır dedi yarın yaptırcam inşallah yükselir![]()
İnşallah bana umut oluyorsunuz umarım hayırlı haberlerimide paylaşırım sizleCanım normal adet döngün nasıl çünkü arkadaşın söylediği gibi çatlatma iğnesi zaten adetin ilk gününden itibaren sayılıp yumurta büyüyünce yapılıyor o da en erken 12-13. Güne denk geliyor genellikle de 15. Gün oluyor. Üzerinden de 15 güne yakın geçmiş nasıl 9 gün oluyor adetine tam orasını anlayamadım canım. Ama adet döngüsü böyle durumlarda devreden çıkıyor zaten yumurta büyümeyip veya zamanında çatlamadığı için geç adet olunuyor şimdi iğneyle inşAllah çatladıysa iğneden sonra 14. Günde adet olunuyor en fazla 15-16 ya uzuyor diye biliyorum. Bugün 14. Günse umut var demektir ☺ Bence en az 2 gün sonra yap farkı tam anlamak için inşAllah iyi sonuç alırsın☺
Yazdığımı lütfen yanlış anlamayın, sadece merakımdan soruyorum, bu kadar erken öğrendikten sonra keseyi görene kadar yükseliyor mu diye kan mı vereceksiniz, bu strese nasıl katlanacaksınız. Ben 4 gün kala öğrenmiştim, malesef 3 kere kan verdikten sonra yani adetim 3 gün gecikince düşük yaptığımı öğrendim çok yıpratıcıydı. Hele ki o yükselecek mi yükselmeyecek mi kaygısı çok fena. Nasıl başa çıkıyorsunuz.
Adete 8 gün kala bhcg kaç çıktı acaba?İsteyen iki kere kan testi verebiliyor adetime 8 gün kala hamile olduğumu öğrendim erken döllenmeydi ve sadece 4 kere kan testi yaptırdım
Adete 8 gün kala bhcg kaç çıktı acaba?
Ooo sizin baya yüksek bnm ümidim kırıldı şimdi46.93 çıkmıştı canım
Ümidin kırılmasın geç döllenme olma şansı var ve bence hamilesin yarın tekrar kan testi ver eğer iki katı ve daha çok yükselme varsa hamilesinOoo sizin baya yüksek bnm ümidim kırıldı şimdi![]()
Yarını iple çekiyorum dua edin umarım hamileyimdir Rabbim isteyen herkese nasip etsinÜmidin kırılmasın geç döllenme olma şansı var ve bence hamilesin yarın tekrar kan testi ver eğer iki katı ve daha çok yükselme varsa hamilesin
5 ve daha yüksek olunca doktorlar ve hemşireler hamilesin derler