Amin canım Allahım isteyen herkesin göbişini doldursun her gece dua ederim herkes içinYarını iple çekiyorum dua edin umarım hamileyimdir Rabbim isteyen herkese nasip etsin![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canım Allahım isteyen herkesin göbişini doldursun her gece dua ederim herkes içinYarını iple çekiyorum dua edin umarım hamileyimdir Rabbim isteyen herkese nasip etsin![]()
Ah güzelim ben 3 senedir bekliyorum nasıl bi his bilirmisim suan konusan konuda an yürüyen bir bebeğim olabilirdi işk 8 aya kadar hiç uzulmedim daha erken dedim senim için de daha uzulmek için normal bir insan 6 ayla 1 yıl içinde kalıyormuş.Umarım öyle olur 6 yıllık evliyim hiç gebe kalmadım çok üzülüyorum![]()
Rabbiim tez zamanda bizimde kucaklarımızı doldurur inşallahAh güzelim ben 3 senedir bekliyorum nasıl bi his bilirmisim suan konusan konuda an yürüyen bir bebeğim olabilirdi işk 8 aya kadar hiç uzulmedim daha erken dedim senim için de daha uzulmek için normal bir insan 6 ayla 1 yıl içinde kalıyormuş.
46.93 çıkmıştı canım
Merhaba, benim bugün adetimin ikinci günü lekelenme adet görme vs olmadı, göğüslerin gerçekten ağrıyor ve anlaşılacak kadar şiştiler. Bugün kan verdim 48.8 çıktı. Açıkçası daha yüksek bekliyordum. Kimyasal falan olmasından gerçekten korkuyorum düşünmek de istemiyorum bunu ama aklıma geliyor işte... geç döllenme falan olabilir mi benimkisi bilginiz var mı acaba46.93 çıkmıştı canım
Merhaba, benim bugün adetimin ikinci günü lekelenme adet görme vs olmadı, göğüslerin gerçekten ağrıyor ve anlaşılacak kadar şiştiler. Bugün kan verdim 48.8 çıktı. Açıkçası daha yüksek bekliyordum. Kimyasal falan olmasından gerçekten korkuyorum düşünmek de istemiyorum bunu ama aklıma geliyor işte... geç döllenme falan olabilir mi benimkisi bilginiz var mı acaba
Teşekkürler Perşembe yeniden yaptırıcam inşallahGeç döllenme olabilir tatlım 2 günde bir kan testini tekrarla düzenli 2 kat ve daha yüksek artış olursa herşey normal demektir
Gaz sorunu var biraz bir ara kabız oldum nerdeyse arada uyku çöküyor üstüme ama çok da aman aman değil haniCanım benimde adetim bir gün geçti inanılmaz göğüs ağrısı var başka da belirti yok sende var no başka belirti bakalım yarın kan vereceğim
İşte düzenli artıyor mu sağlıklı bir gebelik mi diye endişeden veriyoruz mecbur kan testini. 4 kere az değil ki. Adetimiz gecikince yaptırsaydık belki bir kere verecektik. Herkesin hakkında hayırlısı olsun. Ben bu ay erken heveslenmenin acısını baya Bi yaşadım. Keşke sağlıklı olsaydı.İsteyen iki kere kan testi verebiliyor adetime 8 gün kala hamile olduğumu öğrendim erken döllenmeydi ve sadece 4 kere kan testi yaptırdım
Amin inşallah tek isteğimmRabbiim tez zamanda bizimde kucaklarımızı doldurur inşallah![]()
Merhaba hamile çıktınız mi bende de aynı durum varYarını iple çekiyorum dua edin umarım hamileyimdir Rabbim isteyen herkese nasip etsin![]()
Hanımefendi sonucunuz nedir çok merak ediyorum paylaşır mısınızYarını iple çekiyorum dua edin umarım hamileyimdir Rabbim isteyen herkese nasip etsin![]()