- 19 Aralık 2016
- 16
- 5
- 36
- 36
- Konu Sahibi birhayalbirdua
Merhaba arkadaşlar yardımcı olabilir misiniz lütfen?Beta hcg pazartesi akşam saat 8de 697cikti çarşamba günü saat 4 te verdiğim kanda 1194 cıktı sizce nasıl?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2 ye katlanmış canım bir sorun gözükmüyor ama bebeği görene kadar takip yaptırMerhaba arkadaşlar yardımcı olabilir misiniz lütfen?Beta hcg pazartesi akşam saat 8de 697cikti çarşamba günü saat 4 te verdiğim kanda 1194 cıktı sizce nasıl?
2 hafta sonra gidicem çok geç değil değil mi canım ya2 ye katlanmış canım bir sorun gözükmüyor ama bebeği görene kadar takip yaptır
Dr mu söyledi 2 hafta sonrasını ama bana kalırsa 2 hafta çok canm en azından bebeğini görene kadar kan takibi önemli ben 3 düşük yaptım o yüzden kalp atışını duyana kadar yaptır ondan sonra zaten dr gerek duymuyor2 hafta sonra gidicem çok geç değil değil mi canım ya
Yok canım ya mecburen öyle çalışıyorum izin alamiyorumDr mu söyledi 2 hafta sonrasını ama bana kalırsa 2 hafta çok canm en azından bebeğini görene kadar kan takibi önemli ben 3 düşük yaptım o yüzden kalp atışını duyana kadar yaptır ondan sonra zaten dr gerek duymuyor
Is çıkışı acil de kan vere bilirsin canm öyle takip ede bilirsin ve aynı yerde ver her hastane de aynı çıkmıyorYok canım ya mecburen öyle çalışıyorum izin alamiyorum
O nasıl oluyor canım ilçede oturuyorum başka ile gitmem gerekiyor o zamana kadar hastane kapaniyorIs çıkışı acil de kan vere bilirsin canm öyle takip ede bilirsin ve aynı yerde ver her hastane de aynı çıkmıyor
Aciller 7 24 açık canm ben hep akşam acil de yaptırdım testlerimiO nasıl oluyor canım ilçede oturuyorum başka ile gitmem gerekiyor o zamana kadar hastane kapaniyor
Tekrar yaptırayım o zaman canım inşallah yükselmiştir yine yaAciller 7 24 açık canm ben hep akşam acil de yaptırdım testlerimi
En son dün yaptirmissin yarın da yaptır sonra 1 hafta sonra gidersinTekrar yaptırayım o zaman canım inşallah yükselmiştir yine ya
Merhaba kan verdinizmi değer kaç?Merhaba arkadaşlar yardımcı olabilir misiniz lütfen?Beta hcg pazartesi akşam saat 8de 697cikti çarşamba günü saat 4 te verdiğim kanda 1194 cıktı sizce nasıl?
Malesef iisten cikamadim acil de biz yapmıyoruz dediMerhaba kan verdinizmi değer kaç?
Anladım. Gelişmeleri yazın amaMalesef iisten cikamadim acil de biz yapmıyoruz dedi
Hâlâ gidemedim özel sektör denen şey öyle kötü ki izin almak zulüm resmen bu hafta vardiyalı doktora gidicem artık kasığında ağrı var korkuyorum ya kimisi normal diyor herkes bisey diyorBnce siz Keseyi bile görebilirsiniz artık pazartesi kesin
hamileyim deseniz öyledemi izin vermiyorlarHâlâ gidemedim özel sektör denen şey öyle kötü ki izin almak zulüm resmen bu hafta vardiyalı doktora gidicem artık kasığında ağrı var korkuyorum ya kimisi normal diyor herkes bisey diyor
walla özel mözel hiç bsy ondan değerli değil hamileyim deyipte izin vermiyorlarsa başlarım işlerine normalde izin almayı sevmem bende ama böle bi durumda hiç bsy umrumda olmazdı heralde bende 8 yıldır çalsııyorum iş ortamlarını bilirim ama hamilelik bambaska bsyHâlâ gidemedim özel sektör denen şey öyle kötü ki izin almak zulüm resmen bu hafta vardiyalı doktora gidicem artık kasığında ağrı var korkuyorum ya kimisi normal diyor herkes bisey diyor
Malesef canım özel sektör de ölürsen ya bi dur ölme denirhamileyim deseniz öyledemi izin vermiyorlarkasıkta agrı oluyo cok şiddetli değilse kanama vs yoksa panik yapmayın batmalar filan da cok olur
ya tamam hastayken bile gidip çalısıyosun o baska sen kendn ölüyorsan ölde içinde emanet bi can var kim ne derse 1 2 saatle hc bsy olmazMalesef canım özel sektör de ölürsen ya bi dur ölme denir![]()
Kesinlikle canım inan başka hastalık olsa hallederim acile giderim başka bisey olur tamam derim ama bunda yok öyle olmuyor başka bir canın daha sağlığı var ihtiyacım var işte ise kuzum yawalla özel mözel hiç bsy ondan değerli değil hamileyim deyipte izin vermiyorlarsa başlarım işlerine normalde izin almayı sevmem bende ama böle bi durumda hiç bsy umrumda olmazdı heralde bende 8 yıldır çalsııyorum iş ortamlarını bilirim ama hamilelik bambaska bsy