• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Beta hcg

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hâlâ gidemedim özel sektör denen şey öyle kötü ki izin almak zulüm resmen bu hafta vardiyalı doktora gidicem artık kasığında ağrı var korkuyorum ya kimisi normal diyor herkes bisey diyor
hamileyim deseniz öyledemi izin vermiyorlar:( kasıkta agrı oluyo cok şiddetli değilse kanama vs yoksa panik yapmayın batmalar filan da cok olur

Hâlâ gidemedim özel sektör denen şey öyle kötü ki izin almak zulüm resmen bu hafta vardiyalı doktora gidicem artık kasığında ağrı var korkuyorum ya kimisi normal diyor herkes bisey diyor
walla özel mözel hiç bsy ondan değerli değil hamileyim deyipte izin vermiyorlarsa başlarım işlerine normalde izin almayı sevmem bende ama böle bi durumda hiç bsy umrumda olmazdı heralde bende 8 yıldır çalsııyorum iş ortamlarını bilirim ama hamilelik bambaska bsy

walla özel mözel hiç bsy ondan değerli değil hamileyim deyipte izin vermiyorlarsa başlarım işlerine normalde izin almayı sevmem bende ama böle bi durumda hiç bsy umrumda olmazdı heralde bende 8 yıldır çalsııyorum iş ortamlarını bilirim ama hamilelik bambaska bsy
Kesinlikle canım inan başka hastalık olsa hallederim acile giderim başka bisey olur tamam derim ama bunda yok öyle olmuyor başka bir canın daha sağlığı var ihtiyacım var işte ise kuzum ya

Back