Yapıcam bende bugün Bi geçsinde inşAllah kuzum
Bende 1 defa düşük yaptım 3 ay önce 5 aylık evliyim şimdi bebek istiyoruz bugünde adet günüm ama hala olmadım bende inşAllah adet olmamda diyorum bende çok istiyorum
Belirti varda bazen diyorum acaba çok istediğim için mi bana varmış gibi geliyor diyeHadi inşallah vardır haber ver burdan da bende çok merak ettimbelirti yok mu hiç
Seninde hayırlı olsun kuzum sağlıklıca kucağına al inşAllahBende 8 aylık evliyim ilk bebis
Seninde hayırlı olsun kuzum sağlıklıca kucağına al inşAllah
Yapıcam inşAllahSEN BENVE TESTİ YAP
Benim 13.gunde 660 cikti ikiz olma ihtimali varmi acabaNormal kuzum pazartesi 198 salı 271 çok normal 2 gün aralıkla kan verince sonucun iki katı olması lazım sen ertesi gün vermişsin iki gün geçmeden ama iyi yani değerin
Nasıl 13. GünBenim 13.gunde 660 cikti ikiz olma ihtimali varmi acaba
En son 270 demiştim ya bugün hastaneye gittim kananam var doktor utrosonda baktı kese var dedi kan verdim sonuç 370 çıktı galiba boş gebelik bunun gibi durum yaşayan varmı aranızda
Benim 13.gunde 660 cikti ikiz olma ihtimali varmi acaba
Kanama normal dedi ilaç verdi zaten keseyi görmüştü 2 gün sonra tekrar kan ver dediBenim bildiğim 2 günde bir 2 kati olması gerekiyor, eğer düşük çıkarsa farklı şeylere yorumlanıyor diye biliyorum. Doktor kanama için ne dedi
Kanama normal dedi ilaç verdi zaten keseyi görmüştü 2 gün sonra tekrar kan ver dedi
Ne ilacı verdi araştırsın mjKanama normal dedi ilaç verdi zaten keseyi görmüştü 2 gün sonra tekrar kan ver dedi
Progeston araştırdım kanamayi durdurmak içinmis benim zaten çok ümidim yoktaNe ilacı verdi araştırsın mj
Progeston araştırdım kanamayi durdurmak içinmis benim zaten çok ümidim yokta
Benim tahminime göre 6 haftalık felan dün doktorda bişey söylemedi normal utrosondan baktı kese var dedi keseyi düşürme dediNe kadarlık bebis.
Benim kafamı karıştıran beta nerdeyse hiç yukselmemisTamam işte kanamam dursun diye vermiş ne kadar güzel demekki Bi sorun yok. Kaç haftalik
Benim kafamı karıştıran beta nerdeyse hiç yukselmemis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?