Beta hcg

En son 270 demiştim ya bugün hastaneye gittim kananam var doktor utrosonda baktı kese var dedi kan verdim sonuç 370 çıktı galiba boş gebelik bunun gibi durum yaşayan varmı aranızda

En son 270 demiştim ya bugün hastaneye gittim kananam var doktor utrosonda baktı kese var dedi kan verdim sonuç 370 çıktı galiba boş gebelik bunun gibi durum yaşayan varmı aranızda

Benim bildiğim 2 günde bir 2 kati olması gerekiyor, eğer düşük çıkarsa farklı şeylere yorumlanıyor diye biliyorum. Doktor kanama için ne dedi

Benim 13.gunde 660 cikti ikiz olma ihtimali varmi acaba

Söyle hesapla bence sen şimdi ben kendimden örnek vereceğim benim ilk 271 çıktı sonra iki gün geçti 608 çıktı sonra 1216 çıktı. Şimdi bu eğer 2 ye dgik de 4 e katlasaydi çift gebelik olurdu

Benim bildiğim 2 günde bir 2 kati olması gerekiyor, eğer düşük çıkarsa farklı şeylere yorumlanıyor diye biliyorum. Doktor kanama için ne dedi
Kanama normal dedi ilaç verdi zaten keseyi görmüştü 2 gün sonra tekrar kan ver dedi

5 yada 6 gün içinde verdim kanı yani dün tekrar verdim ben kan sulandırıcı iğne kullanıyorum ondan olabilirmiki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…