Beta hcg

Sunaee

Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2019
27
3
6
27
Merhaba arkadaşlar cuma günü gebe olduğumu ogrendim cumartesi günü kan testi yaptırdım beta HCG 89 çıktı pazartesi günü 198 cikti salı günü 271 çıktı bu değer normalmi yardımcı olursanız sevnirim

Normal kuzum pazartesi 198 salı 271 çok normal 2 gün aralıkla kan verince sonucun iki katı olması lazım sen ertesi gün vermişsin iki gün geçmeden ama iyi yani değerin

Gayet normal. Sağlıklı bir gebelik olur inşallah.

Benim bu 4 gebeligim daha önce 3 tane kaybim oldu çok korkuyorum
Yaaa canım benim çok geçmiş olsun ama değerlerin normal bende ilk gebeliğimde bebeğimi kaybettim şimdide adet günümü bekliyorum inşAllah hamileyimdir diye ama korkma rabbim inşallah sağ salim kucağına almanı nasip eder

Amin kuzum Rabbim tüm çocuk istiyenlere nasip etsin

Normal kuzum pazartesi 198 salı 271 çok normal 2 gün aralıkla kan verince sonucun iki katı olması lazım sen ertesi gün vermişsin iki gün geçmeden ama iyi yani değerin

Ya benim de 271.2 çıktı salı günü 31 aralıkta 1 ocak ta yaptırdım 608 çıktı normal mi

Gerek yok eğer zaten çarşambaya kadar normal artarsa büyük ihtimalle bebeğin kesesini görürsünüz kalp atışını da duyabilirsiniz bence

Normal artar mı acaba yoksa düşer mi değer tekrar. O kadar çok kafama takılıyor ki üzülüyorum ki

Keşke yapabilsem o kadar sıkıntı yapıyorum ki çok istiyorum inşallah nasip eder lahhim
Bende 1 defa düşük yaptım 3 ay önce 5 aylık evliyim şimdi bebek istiyoruz bugünde adet günüm ama hala olmadım bende inşAllah adet olmamda diyorum bende çok istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…