Normal kuzum pazartesi 198 salı 271 çok normal 2 gün aralıkla kan verince sonucun iki katı olması lazım sen ertesi gün vermişsin iki gün geçmeden ama iyi yani değerinMerhaba arkadaşlar cuma günü gebe olduğumu ogrendim cumartesi günü kan testi yaptırdım beta HCG 89 çıktı pazartesi günü 198 cikti salı günü 271 çıktı bu değer normalmi yardımcı olursanız sevnirim
Benim bu 4 gebeligim daha önce 3 tane kaybim oldu çok korkuyorumNormal kuzum pazartesi 198 salı 271 çok normal 2 gün aralıkla kan verince sonucun iki katı olması lazım sen ertesi gün vermişsin iki gün geçmeden ama iyi yani değerin
Gayet normal. Sağlıklı bir gebelik olur inşallah.Merhaba arkadaşlar cuma günü gebe olduğumu ogrendim cumartesi günü kan testi yaptırdım beta HCG 89 çıktı pazartesi günü 198 cikti salı günü 271 çıktı bu değer normalmi yardımcı olursanız sevnirim
Yaaa canım benim çok geçmiş olsun ama değerlerin normal bende ilk gebeliğimde bebeğimi kaybettim şimdide adet günümü bekliyorum inşAllah hamileyimdir diye ama korkma rabbim inşallah sağ salim kucağına almanı nasip ederBenim bu 4 gebeligim daha önce 3 tane kaybim oldu çok korkuyorum
Amin kuzum Rabbim tüm çocuk istiyenlere nasip etsinYaaa canım benim çok geçmiş olsun ama değerlerin normal bende ilk gebeliğimde bebeğimi kaybettim şimdide adet günümü bekliyorum inşAllah hamileyimdir diye ama korkma rabbim inşallah sağ salim kucağına almanı nasip eder
Amiin inşAllahAmin kuzum Rabbim tüm çocuk istiyenlere nasip etsin
Normal kuzum pazartesi 198 salı 271 çok normal 2 gün aralıkla kan verince sonucun iki katı olması lazım sen ertesi gün vermişsin iki gün geçmeden ama iyi yani değerin
Anlamadım canım ne zman kan verdin kaç gün ara ileYa benim de 271.2 çıktı salı günü 31 aralıkta 1 ocak ta yaptırdım 608 çıktı normal mi
Anlamadım canım ne zman kan verdin kaç gün ara ile
Normal kuzumYa benim de 271.2 çıktı salı günü 31 aralıkta 1 ocak ta yaptırdım 608 çıktı normal mi
Normal kuzum
Gerek yok eğer zaten çarşambaya kadar normal artarsa büyük ihtimalle bebeğin kesesini görürsünüz kalp atışını da duyabilirsiniz benceTekrar Yaptırmam gerek yok sanırım demi çarşamba zTen kontrolüm vR
Gerek yok eğer zaten çarşambaya kadar normal artarsa büyük ihtimalle bebeğin kesesini görürsünüz kalp atışını da duyabilirsiniz bence
Bence hiç takma hayırlısı neyse o olsun deNormal artar mı acaba yoksa düşer mi değer tekrar. O kadar çok kafama takılıyor ki üzülüyorum ki
Bence hiç takma hayırlısı neyse o olsun de
Bende 1 defa düşük yaptım 3 ay önce 5 aylık evliyim şimdi bebek istiyoruz bugünde adet günüm ama hala olmadım bende inşAllah adet olmamda diyorum bende çok istiyorumKeşke yapabilsem o kadar sıkıntı yapıyorum ki çok istiyorum inşallah nasip eder lahhim
Bende 1 defa düşük yaptım 3 ay önce 5 aylık evliyim şimdi bebek istiyoruz bugünde adet günüm ama hala olmadım bende inşAllah adet olmamda diyorum bende çok istiyorum
Yapıcam bende bugün Bi geçsinde inşAllah kuzumInsallh canım. Test yap bnde adet günümde yaptım testi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?