Beta hcg

Mutlusonsuz12

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2019
286
63
48
31
İki gün arayla beta hcg sonuçları
146
306
498
744
1000
Doktor müdehale edecek sizce sağlıklı olma ihtimali varmı

Düzensiz artış var müdahaleye gerek kalmadan kendi düşer belki benim de böyle olmustu kendi düştü

Bugüne kadar betalarım hep düzensiz olarak az artıyordu ama sonuncu İki gün önce 999 çıkan beta bugün de 1808 çıktı ultrasonda net bişey görünmedi sağ yumurtalığın orda bişey var ama iyimi kötümü doktor karar veremedi iki gün sonra netleşicek siz ne düşünüyorsunuz

Müdehale ettirme, sağlıksızsa kendi düşer. Benimde ilk 3 kandan sonra çok düzensiz arttı. Doktorum düşecek dedi ve düşük yaptım maalesef. Umarım senin bebeğin sağlıklıdır.

Sağ yumurtalığın olduğu yer derken canım kese rahimde olur . Hem 1808 değerle vajinal yoldan kese bile gözükür görmedi mi bşey

Biraz bekleyin son değer iyi artmış. Ayrıca 1808 değerle görünmemesi normal. Benim değer 2500 dü vajınal zorla görünmüştü kesem.

Iki katına çıkmamış ama müdahale edilmese mi bilemedim ki biraz bekleyin yine de.Yada başka bir dr a görünün.

Durumunuz noldu benim de şu an aynı. Hastaneden bile çıkarmıyo dr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…