Beta hcg

Piksel pikasso

Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2019
53
25
18
28
Merhaba arkadaşlar bana yardımcı olabilecek daha önce başından geçmiş olan varsa yardımcı olabilirler mi adet yaklaşık 1 aydır olmuyor üç kere kan testi yaptırdım ilkinde 0.5 çıktı bu adetimin gelmediği ilk haftaydi. Daha sonra sağlık ocağındaki doktor bir iki hafta sonra tekrar yapalım dedi tekrar test yaptık beta hcg çıkmadı yani 0 dahi olsa bulgu yok cihazdan kaynaklanabilir dedi ve kolum morardi neyse ertesi gün bidaha gel dedi yine gittim diğer kolumdan kan almaya çalıştılar anca damar bulundu aldılar ama kolum ceviz büyüklüğünde şişti ve bı andan avuç içi kadar yer kapkara oldu kanla mahvoldu kolum akşamüstü internetten baktım sonuca da gitmedim sağlık ocagina onda da sonuc 0.0 çıktı anlamadım ben ne oluyor 0.0 sonuç ömrümde duymadım kolum mor dışarı bile çıkamıyorum konu hakkında bilgisi olan var mı?

Öncelikle geçmiş olsun belliki cihazlarında sorun var benim bugüne dek gördüğüm en düşük değer 0.1 (0.100) di. Sağlık ocaklarında kan uzun süre beklediği için değer farklı çıkabiliyor mesela benim tsh sağlık ocağında 4.3 çıkmıştı özel bir kurumda yapınca 1.4 çıktı. Gebelik olsaydı illaki bi değer çıkardı bunca zamana. Ama geciken adetinizden dolayı özel bir klinikte kan verip muayene olmanızı öneririnim

Hamilelik yok dmek yani ama bir kadın dogum.uzmanina gorunmenizde fayda var adetinizin hamilelik disinda gecikme nedenini soyler

Bide şu var folik asit yüksek çıkmış doktor ona da dayanarak tekrar istiyor folik asit yükselince hamile mi olunuyor bilmiyorum anlamadım

Bide şu var folik asit yüksek çıkmış doktor ona da dayanarak tekrar istiyor folik asit yükselince hamile mi olunuyor bilmiyorum anlamadım

Kuzum folat yüksekliği bir sorun teşkil etmez genelde folat yüksekliği olan kişilerde b12 eksikliği vardır ama dediğim gibi sağlık ocaklarında kan uzun süre beklediği için sonuçlar değişebiliyor özelde tekrar yaptır. Adet gecikmesi kist oluşturmuş olabilir muhakkak bi muayene ol

Aynen B12 eksikliği de var dediğiniz gibi yaparım başka şeyler çıkmasa bari 8 aylık evliyim aile de de çocuk sorunu var ablam 6 yıllık evli yumurtaları catlamadigi için çocuğu olmuyor Allah'ım hayırlısı artık

Ablandan dolayı kendinden şüphe duyuyorsan adet oldugunda (inşallah olmazsın bebiş vardır ) adetin 3. Günü hormon tahlili yaptır kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…