• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta-HCG

merhaba.
benim de dün adet günümdü.
27.gün adet olurum.
kan testim 342 çıktı.:nazar:
tam dört haftalığım.
çok tedirginim ama.
Allah herkesinkini sağlıkla kucağına versin.:dua:

Arkadaslar doktorumun dıs gebelık supesı vardı çarşamba 1123.3 cıktı degerım.bugun 2830.78 cıktı artıs guzelmi.dıs gebelık rıskı hala varmı bu artısa göre.bilfisi olanlar yanıtlarlarsa cok sevınırim.

arkadaslar sizlere birsey sormak istiyorum,
asilamanin 10.gün 8, 12.gün 38 ve 14.gün 100 cikmisti. 18.gün ise 178 cikti yani artis düzenli olmadi.doktorum iki gün sonra yine bakalim dedi. bu ara bat henuz gecmedi.

bu artisin düzenli olmayip saglikli gebelik geciren varmi cevrenizde?aceba adet tarihim henuz gecmedi buda etkilermi artisi diye düsünüyorum? bilemedim

Merhaba arkadaşlar bişey soracaktım bugün gebelik testi yaptırdım 15.000 çıktı kese var ama bebek Yok bormalmi
Daha sonra neler oldu bu değerle bebek gözükmemesi şaşırtıcı sanırım aynı durumu yaşıyorum ..

Birdahaki gittiğimizde kalp atışlarınıda duyduk çok şükür inşallah sende görürsün
Amin bu cuma gideceğim bulantılarım başladı 3-4 gündür ölüyorum. Kalp atışı olmuştur o zaman diyor annem bulantılar kalp atışı olmadan başlamaz diyo artık eskilere dayanarak ama umut oldu yinede

Amin bu cuma gideceğim bulantılarım başladı 3-4 gündür ölüyorum. Kalp atışı olmuştur o zaman diyor annem bulantılar kalp atışı olmadan başlamaz diyo artık eskilere dayanarak ama umut oldu yinede
Öyle bulantı olduysa iyi birşey inşallah duyarsın güzel haberlerini bekliyorum

Back