• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta-HCG

noram

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2016
4.756
20.519
308
34
Kızlar merhaba,
19 haziran Salı günü:134,8 (Bata 2 gün kala)
Bugün: 304 değerim
ayrıca bugün normalde adet günüm, daha geçmedi, nasıl sizce değerler? Bilenler değerlendirirse çok sevinirim.

çok gyuzel valla maşallah benim 8 gün var bygyn kan testi yaptırdım 2.0 çıktı ilişki üzerinden 7 gün geçmişti bir umudum olmalımı bilmiyorrum allah gönlümüzdekini nasip eder yüzümüzü güldürür inşallah.

noram noram Değerlerin çok güzel artışı da öyle demekki erken bile yumurtlamış olabilirsin :) Bebiş hızlı büyüyor
Benim adetten 1 gün önce 14.5'tu çünkü geç döllenme, çarşamba yenilicem umarım güzel sonuçlar çıkar :KK66:

merhaba kızlar bende şuan itibariyle 4 haftalık hamileyim. hcg değerim 92.7 çıktı.. Aslında gayet normal sanırım değerim ama ilk hamilelğimde 4 haftalıkken 418çıkmıştı değerim. gerçi 6.haftada düşükle sonlanmıştı ama ne bilim kafam karıştı insan takmaya çok meyilli olabiliyor. varmı su serpebilecek?

merhaba kızlar bende şuan itibariyle 4 haftalık hamileyim. hcg değerim 92.7 çıktı.. Aslında gayet normal sanırım değerim ama ilk hamilelğimde 4 haftalıkken 418çıkmıştı değerim. gerçi 6.haftada düşükle sonlanmıştı ama ne bilim kafam karıştı insan takmaya çok meyilli olabiliyor. varmı su serpebilecek?
Değerlerin bi önemi yok tatlım, artış önemli. 2 günde bir en az %60 artıyorsa sıkıntı yok.

benimde adete 2 gün kalan değerim 111 di, ben kan testini yaptım ve tekrarlamadım, adetim geçeli 1 hafta oldu dr kontrolünede bu hafta sonu gidicem, değer arttı artmadı vs o telaşa düşmek istemedim.Ama sizin değerlerinizdeki artış gayet iyi

benimde adete 2 gün kalan değerim 111 di, ben kan testini yaptım ve tekrarlamadım, adetim geçeli 1 hafta oldu dr kontrolünede bu hafta sonu gidicem, değer arttı artmadı vs o telaşa düşmek istemedim.Ama sizin değerlerinizdeki artış gayet iyi
Büyük ihtimal kese bile görünüt hafta sonuna. Hayırlısı olsun

Değerin katlanarak ilerlemesi önemli. Hem ilk değerin düşükte sayılmaz ki. Folik asit kullanmaya başalmış mıydın?

Merhaba arkadaşlar bişey soracaktım bugün gebelik testi yaptırdım 15.000 çıktı kese var ama bebek Yok bormalmi

Ay benim ilk değerim 73 dü şimdi 5 aylık olmak üzereyiz :) tadını çıkar bu günlerin canım. Hayırlı olsun

Şimdi konuştuk oazartesi kalp atışını duymamız gerekiyor dedi 5 haftalık şuan

Back