Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Değerleriniz gayet iyi, sağlıkla kucağıniza alın :)Kızlar merhaba,
19 haziran Salı günü:134,8 (Bata 2 gün kala)
Bugün: 304 değerim
ayrıca bugün normalde adet günüm, daha geçmedi, nasıl sizce değerler? Bilenler değerlendirirse çok sevinirim.
gayet güzel tebrik ederim
Çok teşekkür ederim. Çok tedirgin hissediyorum kendimi, burada yükselip düşenleri filan gördükçe insan güvenemiyor.Değerleriniz gayet iyi, sağlıkla kucağıniza alın :)
Gereksiz korkulara kapılmayın, stres yapmayın, kalp atışı ve keseyi görünce rahat hissedeceksiniz, inşallah hersey yolunda gider. :)Çok teşekkür ederim. Çok tedirgin hissediyorum kendimi, burada yükselip düşenleri filan gördükçe insan güvenemiyor.
Amin inşallah, hayırlısıyla oraları da atlatırım.Gereksiz korkulara kapılmayın, stres yapmayın, kalp atışı ve keseyi görünce rahat hissedeceksiniz, inşallah hersey yolunda gider. :)
Değerlerin bi önemi yok tatlım, artış önemli. 2 günde bir en az %60 artıyorsa sıkıntı yok.merhaba kızlar bende şuan itibariyle 4 haftalık hamileyim. hcg değerim 92.7 çıktı.. Aslında gayet normal sanırım değerim ama ilk hamilelğimde 4 haftalıkken 418çıkmıştı değerim. gerçi 6.haftada düşükle sonlanmıştı ama ne bilim kafam karıştı insan takmaya çok meyilli olabiliyor. varmı su serpebilecek?
Büyük ihtimal kese bile görünüt hafta sonuna. Hayırlısı olsunbenimde adete 2 gün kalan değerim 111 di, ben kan testini yaptım ve tekrarlamadım, adetim geçeli 1 hafta oldu dr kontrolünede bu hafta sonu gidicem, değer arttı artmadı vs o telaşa düşmek istemedim.Ama sizin değerlerinizdeki artış gayet iyi
Değerin katlanarak ilerlemesi önemli. Hem ilk değerin düşükte sayılmaz ki. Folik asit kullanmaya başalmış mıydın?merhaba kızlar bende şuan itibariyle 4 haftalık hamileyim. hcg değerim 92.7 çıktı.. Aslında gayet normal sanırım değerim ama ilk hamilelğimde 4 haftalıkken 418çıkmıştı değerim. gerçi 6.haftada düşükle sonlanmıştı ama ne bilim kafam karıştı insan takmaya çok meyilli olabiliyor. varmı su serpebilecek?
Rabbim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah benim 1 düşük birde dış gebelik yaşayonca korktum hayırlısını versin rabbimAy benim ilk değerim 73 dü şimdi 5 aylık olmak üzereyiz :) tadını çıkar bu günlerin canım. Hayırlı olsun
doktorunuz bişi demedi mi?Merhaba arkadaşlar bişey soracaktım bugün gebelik testi yaptırdım 15.000 çıktı kese var ama bebek Yok bormalmi