• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BETA HCG !!!

TemelinSafinazi

🌸B.K~78.65🌼G.K~69.20🌺H.K~59🌹
Pro Üye
17 Haziran 2017
4.052
14.624
208
Merhaba kızlar daha önce bi kimyasal geçirdim bir de gebelik kesesi geç gelişip bozulmaya başladığı için 10. haftada kürtaj olmuştum korkularım var yine cuma günü hcg 32 cıktı pazar günü de 92 cıktı artış nasıl 3 katı gibi gözüküyor lütfen dua edin bana :KK61:(son adet tarihim de 16 mayıs)

Artış normal gibi görünüyor sanırım. Ben de yarın gidiyorum muayeneye. Benim de sat 13 mayıs. İnşallah sağlıklı bir gebelik yaşarsınız.

merhaba kızlar bende şuan itibariyle 4 haftalık hamileyim. hcg değerim 92.7 çıktı.. Aslında gayet normal sanırım değerim ama ilk hamilelğimde 4 haftalıkken 418çıkmıştı değerim. gerçi 6.haftada düşükle sonlanmıştı ama ne bilim kafam karıştı insan takmaya çok meyilli olabiliyor. varmı su serpebilecek?

merhaba kızlar bende şuan itibariyle 4 haftalık hamileyim. hcg değerim 92.7 çıktı.. Aslında gayet normal sanırım değerim ama ilk hamilelğimde 4 haftalıkken 418çıkmıştı değerim. gerçi 6.haftada düşükle sonlanmıştı ama ne bilim kafam karıştı insan takmaya çok meyilli olabiliyor. varmı su serpebilecek?
Sakin olmaya ve pozitif olmaya çalışın iyi düşünün iyi olsun ben ilk öğrendiğimde 12,88di ve giderek arttı en son 15000di o yüzden korkarak degil dua ederek ve pozitif düşünerek devam edin bu sürece

Aynen kızlar beta takibi çok stresli hele birde benim gibi erken baktırınca

Benim
Pzt 8
Perş 36
Bugün 176
Artışlar gıdım gıdım ilerliyor çok endişe veriyor bana bu durum ve başkalarıyla kıyaslayınca sanki az gibi çünkü bugün batı 3 gün geçti

Varmı tecrübesi fikri olan nasıl bu gidişat

Aynen kızlar beta takibi çok stresli hele birde benim gibi erken baktırınca

Benim
Pzt 8
Perş 36
Bugün 176
Artışlar gıdım gıdım ilerliyor çok endişe veriyor bana bu durum ve başkalarıyla kıyaslayınca sanki az gibi çünkü bugün batı 3 gün geçti

Varmı tecrübesi fikri olan nasıl bu gidişat
anladığım kadarıyla yüksek hcg değeri olması kesin iyi gebelik anlamına gelmiyor. benim batım bugündü 92.7 çıktı. geçenkinde değerlerim hep düzenli olarak 2 katına çıkıyordu ve 5.5 haftada 1800lerdeydi ama gitti.. nasip yaaa. baksana 8-16 gibi artıp bebişlerine kavuşmş olanlar var.ranbim yardım etsin. bol bol dua..❤️

anladığım kadarıyla yüksek hcg değeri olması kesin iyi gebelik anlamına gelmiyor. benim batım bugündü 92.7 çıktı. geçenkinde değerlerim hep düzenli olarak 2 katına çıkıyordu ve 5.5 haftada 1800lerdeydi ama gitti.. nasip yaaa. baksana 8-16 gibi artıp bebişlerine kavuşmş olanlar var.ranbim yardım etsin. bol bol dua..❤️
Amin canım ne güzel söylemişsin içim rahatladı biraz inş yavaş yavaş da olsa sonuca ulaşırız çok sağol

iyi akşamlar kızlar.. bende 5 haftalık hamileyim ilk beta hcg 5 di.. yarın dr a gitcem inşallah bi sıkıntı yaşamam hiç birimiz de yaşamayalım kızlar ❤

3 haftalıkti canım başka bi durum için gitmiştim beta hcg 5 çıktı... dr büyük ihtimalle negatiftir dedi ama geçen hafta test yaptigimda pozitifti sonuç

3 haftalıkti canım başka bi durum için gitmiştim beta hcg 5 çıktı... dr büyük ihtimalle negatiftir dedi ama geçen hafta test yaptigimda pozitifti sonuç
İnşallah canım hayırlısıyla katlanır değerin, yarın haberdar et bizi de. Inşallah benim de çarşamba kat kat artar :)

Back