• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta HCG

Kshdrmy41

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Mart 2018
4
0
1
27
Merhaba hayırli akşamlar esimle adetimden 4 gün önce korunmadan birlikte olduk adetim 5 gün gecikti test yaptım ikinci çizgi hemen çıktı kan testinde beta HCG değerin 35.5 çıktı iki gün sonra 42.5 çıktı yani %20 arttı 1 buçuk sene önce de degerlerim düşük çıktı düşük yaşadım ozaman 49 dan 52 ye yükselmişti geç döllenme diye düşünüyorum bütün hamilelik belirtilerim var aydınlatır misiniz lütfen

Kutluyorum inşallah büyük ihtimalle hamilesiniz. Doktor bşy demedim acaba ben çocuk istiyorum sürekli arastryoru söyledgnz belirtlr yüksek

Doktora ilk test yaptığım zaman gittim doktor hamilesin ama değer düşük dedi 2 gün sonra 2 te katlaması gerekiyor dedi geç döllenme olabilir ama dış gebelik ve düşük yapma riskin 1 tık yuksek dedi ama internetten araştırdığım kadarıyla illa ikiye katlaması gerekmiyormus yükselme varsa olumlu diyorlar bide kokusuz şeffaf bir akintim var bu belirtiyede bebek yer yapıyor diyorlar bir sure doktora gitmek istemiyorum

Back