BETa hcg

Değer önemli değil 2 gün sonra artması önemli

Arkadaşlar yardımcı olur musunuz degerim 35.5 çıktı 2 gün sonra %20 arttı 42.5 oldu yalniz adetime 3 4 gün kalan korunmadim durum nedir sizce geç dollenmemi acaba

Arkadaşlar benim beta hcg cuma günü 120 çıktı.dün ise yani üç gün sonra 732 olmuş.bu kadar artış anormal değilmi.lütfen yardım edin.

Arkadaşlar benim beta hcg cuma günü 120 çıktı.dün ise yani üç gün sonra 732 olmuş.bu kadar artış anormal değilmi.lütfen yardım edin.
2 gune 1 2 kat artması bekleenıyor siz 3 gunde yapmıssnz.normal olabılır bundan sonrakılero 2 gune 1 baktırın

Artışın anormali olmaz. En az 2 kat artması beklenir ama fazla artması sıkıntı değil. Böyle devam ederse sizi bol bulantılı günler bekliyor diyebilirim. Bir de bazen ikiz gebelik olduğuna delil olabilir diye duymuştum. Hayırlı olsun

ay benimde 2 kattan fazla yükselmiştir.. Bulantılımı oluyormuş öyle olunca hayırrr ya ne güzel gidiyorduk halbuki

ay benimde 2 kattan fazla yükselmiştir.. Bulantılımı oluyormuş öyle olunca hayırrr ya ne güzel gidiyorduk halbuki
Gebelik bulantılarının en temel sebebi hızlı hcg artışıdır. Tabiki herkeste farklı olur ama vücut bu hormona ayak uydurana kadar bolca bulantı kusmaya sebep olabilir. Hayırlı olsun. İnşallah hiç sorun yaşamazsınız :)

Hayırlı olsun hem de öyle güzel hamilesiniz maşallah. Hemen doktora gidin kalp atışını bile alırsınız bu değerde :)
gerçekten mi çok heycanlıyım inanamıyorum vala hep negatif göre göre inancımı kaybettim inşallah vardır yarın nasıl olacak bilmiyorum

Arkadaşlar benim de hamileliğim daha çok yeni. Cuma günü değer 14tü pazar günü akşam 27.8 pazartesi öğleden sonra 31.18 artış normal mi sizce

Çok geçmiş olsun bende geçen ay kimyasal gebelik geçirdim ama çok şükür bu ay hamileyim daha çok yeni inşallah tekrar aynı seyi yasamayiz
İnşallah canım. Ben de bugün doktora gittim pembe lekelenmem ve kasık ağrım vardı yumurtan çatlamış dedi beklemedeyim bakalım. İnşallah tutunur bu sefer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…