- 9 Ağustos 2016
- 686
- 119
- 103
- 35
Değer önemli değil 2 gün sonra artması önemliArkadaşlar ben cuma günü kan testi yaptırdım degerim 120 çıktı.şuan son adet tarihime göre 3+6 dayım.büyük ihtimalle adetin 11.günü dollenme oldu yani biraz erken. sizce bu değer normal mi.yarın tekrar kan vereceğim.
Takip et artma varmı 2 ye katlarsa iyi yoksa kimyasal oluyorArkadaşlar yardımcı olur musunuz degerim 35.5 çıktı 2 gün sonra %20 arttı 42.5 oldu yalniz adetime 3 4 gün kalan korunmadim durum nedir sizce geç dollenmemi acaba
2 gune 1 2 kat artması bekleenıyor siz 3 gunde yapmıssnz.normal olabılır bundan sonrakılero 2 gune 1 baktırınArkadaşlar benim beta hcg cuma günü 120 çıktı.dün ise yani üç gün sonra 732 olmuş.bu kadar artış anormal değilmi.lütfen yardım edin.
Artışın anormali olmaz. En az 2 kat artması beklenir ama fazla artması sıkıntı değil. Böyle devam ederse sizi bol bulantılı günler bekliyor diyebilirim. Bir de bazen ikiz gebelik olduğuna delil olabilir diye duymuştum. Hayırlı olsunArkadaşlar benim beta hcg cuma günü 120 çıktı.dün ise yani üç gün sonra 732 olmuş.bu kadar artış anormal değilmi.lütfen yardım edin.
ay benimde 2 kattan fazla yükselmiştir.. Bulantılımı oluyormuş öyle olunca hayırrr ya ne güzel gidiyorduk halbukiArtışın anormali olmaz. En az 2 kat artması beklenir ama fazla artması sıkıntı değil. Böyle devam ederse sizi bol bulantılı günler bekliyor diyebilirim. Bir de bazen ikiz gebelik olduğuna delil olabilir diye duymuştum. Hayırlı olsun
Gebelik bulantılarının en temel sebebi hızlı hcg artışıdır. Tabiki herkeste farklı olur ama vücut bu hormona ayak uydurana kadar bolca bulantı kusmaya sebep olabilir. Hayırlı olsun. İnşallah hiç sorun yaşamazsınız :)ay benimde 2 kattan fazla yükselmiştir.. Bulantılımı oluyormuş öyle olunca hayırrr ya ne güzel gidiyorduk halbuki
Hayırlı olsun hem de öyle güzel hamilesiniz maşallah. Hemen doktora gidin kalp atışını bile alırsınız bu değerde :)Eki Görüntüle 2126762 bakar mısın hamilelik var mı ? beta hacg 10000 çıkmış
gerçekten mi çok heycanlıyım inanamıyorum vala hep negatif göre göre inancımı kaybettim inşallah vardır yarın nasıl olacak bilmiyorumHayırlı olsun hem de öyle güzel hamilesiniz maşallah. Hemen doktora gidin kalp atışını bile alırsınız bu değerde :)
Canım sen bu değerle bebeği bile görmüsündürgerçekten mi çok heycanlıyım inanamıyorum vala hep negatif göre göre inancımı kaybettim inşallah vardır yarın nasıl olacak bilmiyorum
Gördüm nokte kadardı çok şükür tatlım bu perşembe Allah nasip ederse kalp atışlarını da duyacağız Allahım herkese tüm isteyenlere nasip etsin inaşallahCanım sen bu değerle bebeği bile görmüsündür
Canım artısların normal degıl kımuasal gebelık buyuk ıhtınal.ben 2 kere yasadım moralını bozma ama .Kasık ağrım ve sarı akıntım var bi de
Evet canım malesef kimyasal yaşadım. Sarı akıntım ve kasık ağrımdan şüphelenmiştim zatenCanım artısların normal degıl kımuasal gebelık buyuk ıhtınal.ben 2 kere yasadım moralını bozma ama .
Çok geçmiş olsun bende geçen ay kimyasal gebelik geçirdim ama çok şükür bu ay hamileyim daha çok yeni inşallah tekrar aynı seyi yasamayizEvet canım malesef kimyasal yaşadım. Sarı akıntım ve kasık ağrımdan şüphelenmiştim zaten
İnşallah canım. Ben de bugün doktora gittim pembe lekelenmem ve kasık ağrım vardı yumurtan çatlamış dedi beklemedeyim bakalım. İnşallah tutunur bu seferÇok geçmiş olsun bende geçen ay kimyasal gebelik geçirdim ama çok şükür bu ay hamileyim daha çok yeni inşallah tekrar aynı seyi yasamayiz
Inşallah canım inşallah ikimizinkide tutunur bu seferİnşallah canım. Ben de bugün doktora gittim pembe lekelenmem ve kasık ağrım vardı yumurtan çatlamış dedi beklemedeyim bakalım. İnşallah tutunur bu sefer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?