- 9 Ağustos 2016
- 686
- 119
- 103
- 35
Normal mi canımSilik çıkmışsa vardır bişeyler yoksa ikinci çizgi imkansız çıkmıyor. Belirtim şiddetli baş ağrısı gögüslerde şişme sızlama dokunamıyordum halada sızlıyor. Burunda da kesinlik oluyor müthiş koku almaya başlıyosun
Yani normal mi 137Adet gecikmesinin 5. Gününde 3197 çıkmıştı bende de
4 gün var adetime dahaAdetine göre hangi günde çıktı 137? Gecikmeden kaç gün sonra
Folik asit alıyım mı sevinmiyorum kimyasal yaşadım 1 kereDaha gecikme olmamasına rağmen baya yüksek geldi bana. İnşallah dilediğin gibidir
Adet den önce olduğu için normal düşük çıkması burda önemli olan kaç çıktığı değil iki günde değerin ikiye katlaması dış gebelikte katlamıyor 3-5 sayı artıyor o kadarNormal mi canım
Folik asit ben kullanmıyorum vitamin ve kan ilacı verdi doktorum onları kullanıyorum doktorun vermedi bu ilaçlardan sanaFolik asit alıyım mı sevinmiyorum kimyasal yaşadım 1 kere
Daha dr gitmedim kan aldıracağım artmışmı diye yarın pazartesi de dr giderim folik a aldım ama kullanıyorumFolik asit ben kullanmıyorum vitamin ve kan ilacı verdi doktorum onları kullanıyorum doktorun vermedi bu ilaçlardan sana
Bence almalısın hamilelik olmasa bile foliğin zararı yok. Ben hamilelikten önce d ve b12 vitamini almıştım düşük çıktığı için. Doktorum hamilelikten önceki 3 aydan itibaren folik asit kullanılması gerektiğini söylemişti.Folik asit alıyım mı sevinmiyorum kimyasal yaşadım 1 kere
Hayirli olsun hamileliguniZ.idrarda test yaptınız mı kandan öncemerhaba arkadaşlar ben altı ay önce dış gebelik geçirdim bu ay adetim gecikti beşinci günüm BETa hcg değerim 341 çıktı siZce iyi mi yarın yine yaptıracam inşallah iki katı artar
76 çıktığında adetinin geçmiyor mıydı ve idrar yaptınız mı hayırlı olsun hamileliginizbence gayet iyi 341 1 gün arayla yaptır testi
ben ilk pazar kan testi yaptırdım 76 çıktı
pazartesi doktora gittim salı ve perşembe de kan tahlili ver yükselirse pazartesi keseye bakalım dedi
salı 179 perşembe 417 çıktı 1000 de kese görünüyor pazartesi bakıcaz inş.
adetim geçmişti idrar testi yapmadım benim bu 3. hamileliğim 1 tanesi düşük oldu vücudumdan bildim hamile olduğumu direk kan vermeye gittim darısı sizin başınıza76 çıktığında adetinin geçmiyor mıydı ve idrar yaptınız mı hayırlı olsun hamileliginiz
5 ve üzeri çıkması lazım ama adetinden önce olduğu için yükselir belki allah gönlüne göre versinKizlar lutfen yardim edin
1bucuk senelik evliyim yumurtarim buyumuyormus bu ay ilk defa klomen kullandim 18.5 m 2 tane yumurtam oldu bu ayin 20sinde catlatma ignesi oldum adetim duzensizdir pko var bide 2 aydir ayin 2sinde regl oluyorum bugun kan testi verdim sonuc 2.78 cikti normalde hep 1.20 olurdu daha adetime 4_5 gun falan var adetin gecince bir daha yapariz dedi sizce bi umit varmi ve ya bu durumu yasayan varmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?