Beta hcg

hafsaesma

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2017
156
230
103
36
Merhaba arkadaşlar ben tüp bebekle hamile kaldım ilk testimi pazartesi yaptım 717 çıktı cuma tekrar istedi doktor ama ben çok korkuyorum yükselmezse diye bide kasık ağrım var başka hamilelikle ilgili hiç belirti yok

yaaa niye kendıne stres yapıyorsun

enerjini yükselt ve kanını ver inşallah kat kat yukselmiştir ,

hadi güzel haberler ver

Değerin gayet yüksek Cnm hayırlı olsun neden düşsün ki olumsuz düşünme

8 yıldır tedavi görüyorum herşeyden korkar oldum
Yatin yukselmesini bekleyin ia yapmayin bu donemler cok kritik Hayırlı olsun o deger kotu degil iciniz rahat olsun az daha sabredip keseyi gorebilirsiniz .

Arkadaşlar çok şükür değerim yükselmiş 3172 olmuş sizce ikiz olabilir mi
Evet olma ihtimali yüksek çünkü 2 günde 2 katına çıkması lazım sizin ki bayaa yükselmiş ikiz olma ihtimali yüksek hakkında hayırlısı olsun inşallah

Doktor 3.gün embriyosu olduğu için 1000lerde say değerini demişti pazartesi günü

selam kızlar.Düşün düşün çıkamadım işin içinden..3 hafta önce kan testi yaptırdım negatifti.Dün tekrar yaptırdım 20,23 çıktı adetime 2 gün var bu arada.Çok mu düşük anlamadım.Max. 3 haftalık bi gebeliktir ama bilemedim .Önerisi olan var mı

son adet tarihinize göre haftayı bilebilirsiniz. son adet tarihiniz nedir?

son adet tarihinize göre haftayı bilebilirsiniz. son adet tarihiniz nedir?
son adet tarihim 25 ocak. Ancak 31 ocakta kan testi yapıldı negatif çıktı.yani 2-3 haftalık bi gebelik diye düşünüyorum.doktora salı günü gidicem ama değer normal mi meraktayım

3 hafta önce negatif çıkması kadar doğal birşey Yok çünkü yumurtlama olmamış döllenme de olmamış. Tahminimce 3-4 hafta arası gebeliğiniz. Sonucunuz gayet normal. Ama doktora gitmek için çok erken. Hiçbirşey göremeyeceksiniz. Sürekli kontrole çağıracak ve stres olacaksınız. Tabiki karar sizin. Folik asit kullanmıyorsanız başlayın ve 2,5 hafta kadar sonra doktora gidin. Ben böyle yapmıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…