Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba arkadaşlar ben tüp bebekle hamile kaldım ilk testimi pazartesi yaptım 717 çıktı cuma tekrar istedi doktor ama ben çok korkuyorum yükselmezse diye bide kasık ağrım var başka hamilelikle ilgili hiç belirti yok
Değerin gayet yüksek Cnm hayırlı olsun neden düşsün ki olumsuz düşünmeMerhaba arkadaşlar ben tüp bebekle hamile kaldım ilk testimi pazartesi yaptım 717 çıktı cuma tekrar istedi doktor ama ben çok korkuyorum yükselmezse diye bide kasık ağrım var başka hamilelikle ilgili hiç belirti yok
Yatin yukselmesini bekleyin ia yapmayin bu donemler cok kritik Hayırlı olsun o deger kotu degil iciniz rahat olsun az daha sabredip keseyi gorebilirsiniz .8 yıldır tedavi görüyorum herşeyden korkar oldum
Evet olma ihtimali yüksek çünkü 2 günde 2 katına çıkması lazım sizin ki bayaa yükselmiş ikiz olma ihtimali yüksek hakkında hayırlısı olsun inşallahArkadaşlar çok şükür değerim yükselmiş 3172 olmuş sizce ikiz olabilir mi
4 gun gecmis canm normal bir artis 700lerden. Ikiz değildir bence. Onda birden cok artiyor. Hayirli ugurlu olsun. Saglikla devam etsin insaallah..Arkadaşlar çok şükür değerim yükselmiş 3172 olmuş sizce ikiz olabilir mi
700ler p.tesi cikmis ama 4 gun var arada. Yine 2 kat artmis yaniEvet olma ihtimali yüksek çünkü 2 günde 2 katına çıkması lazım sizin ki bayaa yükselmiş ikiz olma ihtimali yüksek hakkında hayırlısı olsun inşallah
Pardon orayı anlamamışım 4 gün için evet normal değer 2 günde 2 katı oluyor4 gun gecmis canm normal bir artis 700lerden. Ikiz değildir bence. Onda birden cok artiyor. Hayirli ugurlu olsun. Saglikla devam etsin insaallah..
düzeltme yapıyorum 4 günlük ara var. belki ikiz de olabilir. bi tanıdığımın iki kat arttı ama ikiz doğum yaptı. rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsinArkadaşlar çok şükür değerim yükselmiş 3172 olmuş sizce ikiz olabilir mi
son adet tarihinize göre haftayı bilebilirsiniz. son adet tarihiniz nedir?selam kızlar.Düşün düşün çıkamadım işin içinden..3 hafta önce kan testi yaptırdım negatifti.Dün tekrar yaptırdım 20,23 çıktı adetime 2 gün var bu arada.Çok mu düşük anlamadım.Max. 3 haftalık bi gebeliktir ama bilemedim .Önerisi olan var mı
son adet tarihim 25 ocak. Ancak 31 ocakta kan testi yapıldı negatif çıktı.yani 2-3 haftalık bi gebelik diye düşünüyorum.doktora salı günü gidicem ama değer normal mi meraktayımson adet tarihinize göre haftayı bilebilirsiniz. son adet tarihiniz nedir?
3 hafta önce negatif çıkması kadar doğal birşey Yok çünkü yumurtlama olmamış döllenme de olmamış. Tahminimce 3-4 hafta arası gebeliğiniz. Sonucunuz gayet normal. Ama doktora gitmek için çok erken. Hiçbirşey göremeyeceksiniz. Sürekli kontrole çağıracak ve stres olacaksınız. Tabiki karar sizin. Folik asit kullanmıyorsanız başlayın ve 2,5 hafta kadar sonra doktora gidin. Ben böyle yapmıştım.selam kızlar.Düşün düşün çıkamadım işin içinden..3 hafta önce kan testi yaptırdım negatifti.Dün tekrar yaptırdım 20,23 çıktı adetime 2 gün var bu arada.Çok mu düşük anlamadım.Max. 3 haftalık bi gebeliktir ama bilemedim .Önerisi olan var mı