Canm merhaba benimde degerlerim 2 kati olarak artimniyor..lekelenmelerim basladi..anlayacain kimyasal gebelik yasiyorum gene..senin lekelenmen devam ediyormu ne durumdasinArkadaşlar yazıyorum ama pek cevap alamıyorum 7 aralıkta hcg 36.9 du 11 aralıkta 108.8 13 aralıkta 183.5 böyle olup sonradan yükselen oldu mu dr bebek yerleşme aşamasındadır diyor ama benim yumurtam 23 aralıkta çatladı 24 aralıkta ultrason da görülmedi hala daha yerlesme aşamasında olması mümkün mü
Ilk degerim 45..2 gun sonra 75...2 gun sonra 130 ..doktor progestan vermedi..sagliklik ilerleyen bi gebelik dedi..kanama ile atarsin dedi ama kanamam devam etmiyor..bende sasirdim ne yapacaimi..ayrica kese girunmeden progestan vermediklerini soyledi..sana verdimi doktorunSenin artışın nasıldı
Ne demek kese görünmeden vermiyolarmış ya?! Kanını verirsin pozitifse 2 gün sonra yine verirsin düzenli artıyorsa doktor progestanı yapıştırır. Ben ilk kan verdğmde dr emin olmak için bi.kaç gün sonra tekrar ver dedi lekelenmelerim olmasına rağmen bekletti tekrar kan verdiğmde arttığını görünce progestana başladım... kimyasal mı yaşadın yani?Ilk degerim 45..2 gun sonra 75...2 gun sonra 130 ..doktor progestan vermedi..sagliklik ilerleyen bi gebelik dedi..kanama ile atarsin dedi ama kanamam devam etmiyor..bende sasirdim ne yapacaimi..ayrica kese girunmeden progestan vermediklerini soyledi..sana verdimi doktorun
İnşallah sağlıkla devam eder gebeliğin Allah kayıp yaşatmasınArkadaşlar yazıyorum ama pek cevap alamıyorum 7 aralıkta hcg 36.9 du 11 aralıkta 108.8 13 aralıkta 183.5 böyle olup sonradan yükselen oldu mu dr bebek yerleşme aşamasındadır diyor ama benim yumurtam 23 aralıkta çatladı 24 aralıkta ultrason da görülmedi hala daha yerlesme aşamasında olması mümkün mü
Son durum nedir canmArkadaşlar yazıyorum ama pek cevap alamıyorum 7 aralıkta hcg 36.9 du 11 aralıkta 108.8 13 aralıkta 183.5 böyle olup sonradan yükselen oldu mu dr bebek yerleşme aşamasındadır diyor ama benim yumurtam 23 aralıkta çatladı 24 aralıkta ultrason da görülmedi hala daha yerlesme aşamasında olması mümkün mü
Testi tekrar yaptir eger var ise iki katina cikmis olur insallah vardir hakkinda hayirlisi olsun
Çok teşekkür ederim hayırlısı neyse o olsun . İnşAllah sizinde en yakın zamanda bebişiniz olur hayırlı haberlerinizi verirsiniz ❤
Gayet iyi ama daha cok yeni insallah yukselisi guzel olur 2 gunde bir testi tekrar edin 2 kati artisi varsa sıkıntı olmaz hayirli olsun bu arada sagsalim insallah kucagina alirsin bebisiniArkadaşlar merhaba yardımınıza ihtiyacım var benim ilk değerim iki gün önce 80 çıktı bugun de 280 çıktı sizce artış Nasıl çevremizde o kadar çok düşük oldu ki bu aralar bizde eşimle tedirginiz kese yerleşmesi ne Zaman olur sizce
Çok teşekkür ederim peki kese ne Zaman görülür genelde bir bilgi verebilirmisinizGayet iyi ama daha cok yeni insallah yukselisi guzel olur 2 gunde bir testi tekrar edin 2 kati artisi varsa sıkıntı olmaz hayirli olsun bu arada sagsalim insallah kucagina alirsin bebisini
Çok teşekkürlerBeta hcg 1500 ve uzeri olunca kese gorunur vajinal ultrason da daha erken gorulebilir ama normal ultrason da biraz gec gozukebiliyor hic skinti etmeyin artisiniz cok iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?