• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta hcg

Ezo3223

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2017
33
6
36
32
Arkadaşlar yazıyorum ama pek cevap alamıyorum 7 aralıkta hcg 36.9 du 11 aralıkta 108.8 13 aralıkta 183.5 böyle olup sonradan yükselen oldu mu dr bebek yerleşme aşamasındadır diyor ama benim yumurtam 23 aralıkta çatladı 24 aralıkta ultrason da görülmedi hala daha yerlesme aşamasında olması mümkün mü

Arkadaşlar yazıyorum ama pek cevap alamıyorum 7 aralıkta hcg 36.9 du 11 aralıkta 108.8 13 aralıkta 183.5 böyle olup sonradan yükselen oldu mu dr bebek yerleşme aşamasındadır diyor ama benim yumurtam 23 aralıkta çatladı 24 aralıkta ultrason da görülmedi hala daha yerlesme aşamasında olması mümkün mü
Canm merhaba benimde degerlerim 2 kati olarak artimniyor..lekelenmelerim basladi..anlayacain kimyasal gebelik yasiyorum gene..senin lekelenmen devam ediyormu ne durumdasin

Lekelenmem kesildi benim pazartesi tekrardan tahlil yapılacak protestan verdi mi dktorun

Senin artışın nasıldı
Ilk degerim 45..2 gun sonra 75...2 gun sonra 130 ..doktor progestan vermedi..sagliklik ilerleyen bi gebelik dedi..kanama ile atarsin dedi ama kanamam devam etmiyor..bende sasirdim ne yapacaimi..ayrica kese girunmeden progestan vermediklerini soyledi..sana verdimi doktorun

Ben kullanıyorum 2 gündür ve leke tamamen kesildi benim hiç iş yapmıyorum dinlen dedi çünkü bakalim benim ki için sınırda dedi yukselmesi hayırlısı olsun ilk klomen denememdi benim de bakalim sende istersen tek dr ile kalma çünkü her dr değişik ifadeler kullanıyor ben iki dr a gittim biri özel biri devlet özeldeki sınırda dedi rahmin kalın buda iyiye işaret yerleşme aşamasında olabilir dedi devlete gittim o da bebekte gerileme olabilir dış gebelik olabilir pazartesi tekrar kan ver bir bakalim durumuna dedi çok agrın sancin olursa acile git dedi yani her dr farklı konuşuyor

Ilk degerim 45..2 gun sonra 75...2 gun sonra 130 ..doktor progestan vermedi..sagliklik ilerleyen bi gebelik dedi..kanama ile atarsin dedi ama kanamam devam etmiyor..bende sasirdim ne yapacaimi..ayrica kese girunmeden progestan vermediklerini soyledi..sana verdimi doktorun
Ne demek kese görünmeden vermiyolarmış ya?! Kanını verirsin pozitifse 2 gün sonra yine verirsin düzenli artıyorsa doktor progestanı yapıştırır. Ben ilk kan verdğmde dr emin olmak için bi.kaç gün sonra tekrar ver dedi lekelenmelerim olmasına rağmen bekletti tekrar kan verdiğmde arttığını görünce progestana başladım... kimyasal mı yaşadın yani?

İnşallah sağlıkla devam eder gebeliğin Allah kayıp yaşatmasın

Son durum nedir canm

Kızlar merhaba ben aranıza yeni katıldım . Beta hcg değerim 4.6 çıktı . 2 gün önce yaptırmıştım testi . Sonuçlar bugün çıktı ama randevum yarın . Tam 13 gün önce yaptırdığım 0.100 dü . Yarın sizce yeniden test yaptırayım mı ? 4 gündür aşırı mide bulantım sol kasığımda batma göğüslerimde hassasiyet ve uykuya meyilim var . Sizce hamile olma şansım var mıdır ?

Testi tekrar yaptir eger var ise iki katina cikmis olur insallah vardir hakkinda hayirlisi olsun

Kızlar adete 7 gün kala beta hcg 11 çıktı adete 4 gün kala bugün 47 çıktı artış normal mi

Arkadaşlar merhaba yardımınıza ihtiyacım var benim ilk değerim iki gün önce 80 çıktı bugun de 280 çıktı sizce artış Nasıl çevremizde o kadar çok düşük oldu ki bu aralar bizde eşimle tedirginiz kese yerleşmesi ne Zaman olur sizce

Arkadaşlar merhaba yardımınıza ihtiyacım var benim ilk değerim iki gün önce 80 çıktı bugun de 280 çıktı sizce artış Nasıl çevremizde o kadar çok düşük oldu ki bu aralar bizde eşimle tedirginiz kese yerleşmesi ne Zaman olur sizce
Gayet iyi ama daha cok yeni insallah yukselisi guzel olur 2 gunde bir testi tekrar edin 2 kati artisi varsa sıkıntı olmaz hayirli olsun bu arada sagsalim insallah kucagina alirsin bebisini

Gayet iyi ama daha cok yeni insallah yukselisi guzel olur 2 gunde bir testi tekrar edin 2 kati artisi varsa sıkıntı olmaz hayirli olsun bu arada sagsalim insallah kucagina alirsin bebisini
Çok teşekkür ederim peki kese ne Zaman görülür genelde bir bilgi verebilirmisiniz

Beta hcg 1500 ve uzeri olunca kese gorunur vajinal ultrason da daha erken gorulebilir ama normal ultrason da biraz gec gozukebiliyor hic skinti etmeyin artisiniz cok iyi

Back