Beta hcg yükselmesi?

Elikan

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2020
394
550
53
Merhabalar bir sorum olacaktı. Çarşamba günü beta baktırdım 73.9 çıktı. Kanamam var diye bugün doktora gidip beta baktırdım. 135 çıktı yani olması gerekenden biraz az. Doktor düşük riski için progestan verdi. Sizce değerim çok mu sıkıntılı?

Yüzde 60 ve üzerine artis gerekiyor tabiki iki katina veya daha fazlasina katlanmasını bekliyoruz ve istiyoruz ensiselenme neredeyse iki kat yükselmiş pazar günü tekrar baktir inşallah 300 üzerine cikar

Yüzde 60 ve üzerine artis gerekiyor tabiki iki katina veya daha fazlasina katlanmasını bekliyoruz ve istiyoruz ensiselenme neredeyse iki kat yükselmiş pazar günü tekrar baktir inşallah 300 üzerine cikar
Çok teşekkürler içimi rahatlattiniz. Birkaç gündür kanamam olunca telâşlandım başka bir durum mu var acaba diye. Çok teşekkürler

Sağlıkcımısınız

Bende 40 la ögrendim daha sonra 90 dı sonra 160 sonralardan tavan yaptı ilk dönemler yüzde atmış artış bekleniyor sonrası iki katı sizinki de çok güzel gözüküyor

Bende 40 la ögrendim daha sonra 90 dı sonra 160 sonralardan tavan yaptı ilk dönemler yüzde atmış artış bekleniyor sonrası iki katı sizinki de çok güzel gözüküyor
Çok teşekkür ediyorum kanamam var düşük tehlikesiiçin progestan başladı doktor. O yüzden düşük gibi geldi

Değilim. Tüp bebek asilama iki gebelik kaybi vs vs derken ister istemez detaylari öğreniyoruz
BEnımde kesem gelişmiyor yavaş büyüyor embrıyo kalp atışı henüz gözlenmedi 7 milim kese haftam bile belli değil sonuç ne olur sizce

BEnımde kesem gelişmiyor yavaş büyüyor embrıyo kalp atışı henüz gözlenmedi 7 milim kese haftam bile belli değil sonuç ne olur sizce
Umarım geç dollenmedir. Bise söylemek doğru olmaz sizde bu konuda cevap aramayın strese girip bebisede stres yasatmayin. Herşey olacagina varır inşallah saglikla kucaginiza alırsınız

Umarım geç dollenmedir. Bise söylemek doğru olmaz sizde bu konuda cevap aramayın strese girip bebisede stres yasatmayin. Herşey olacagina varır inşallah saglikla kucaginiza alırsınız
İnşallah amin

Allahın ıznıyle yukselır Progestan düşük risklerinde baya etkılıııı ama bunu cok ıyı bılıyorum

Merhaba durumunuz ne oldu acaba benim de 6 gündür kanamam var ama dr sagliksizsa düşer zaten dedi ilaç vermedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…