Beta HCG yükselmesi

melisagunduz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2019
11
0
1
30
Merhabalar arkadaşlar,

En son adet tarihim: 07.11.2019.
Adet bitişim: 11.11.2019.
İlişki: 15.11.2019 veya 16.11.2019.
Hamilelik testi: 16.12.2019. - Negatif
Beta HCG testi: 18.12.2019. - Negatif (0.1)

1. Ben sürekli olarak gecikiyorum, düzenli değil malesef.
2. Acaba tekrardan teste gerek var mı?
3. 25.12.2019 oldu ve ben halen adet olmadım.

ılıskıden 1 ay sonra tekrarlanmadıgından ılskı mutlak kanda cıkardı. malesef hamılelık yok. ama gecıkme ıcın kıst yada hormon kontrolu yaptırmanız daha mantıklı geldı bana :S rabbım hakkınızda hayırlısını versın yumurtlama gununuz 15 kasımda mıydı da o zman ılıskıye gırdınız?

Yumurtalama günümü bilmiyorum.. Şöyle söyleyeyim ben zaten sürekli gecikiyorum ve kilolu birisiyim ailevi sıkıntılarımda çok fazla o günden sonra hiçbir şekilde içime sperm girmedi ilişki yaşadık ama sperm hiçbir şekilde temas etmedi

LenaBoz Hormon testinde 0.1 çıktı... Tekrardan yaptırmam gerekli mi?
Öyle değil amh lh fsh bunlara baktır çünkü eğer bunlarda bir sıkıntı varsa gebelik bunyüzden oluşmuyor olabilir örneğin görümcemin prolaktini yüksekli kanda sürekli 2,3 gibi beta çıkıyordu onu düşürdüler şimdi hamile

Anladım, ben hamile değilim yani... Peki neden adet olamıyorum acabaa

Anladım, ben hamile değilim yani... Peki neden adet olamıyorum acabaa
Polikistik over olabilir mi acaba sizde... Yani gecikmelerinizden dolayı aklıma o geldi.... Hep geç oluyorum diyorsunuz dr gidip görünseydiniz keşke.. Bence en iyisi bi doktora gidin.

Kilo probleminiz yüzünden gecikiyor olabilir adetiniz kadın doğum uzmanına görünmenizde fayda var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…