Beta-HCG yükselme

saturnhalkasii

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2025
76
34
3
Kızlar merhaba, ilk beta değerim 20 idi iki gün sonra 83 çıktı sizce iyi mi ilerlemesi? İlk değer düşük diye çok endişe etmiştim kimyasal gebelikten

Baya iyi değeriniz. Bir doktora görünüp o sizi yönlendirirse daha iyi olur bence. İlk çıkan değeri ne zaman öğrendiniz adet öncesi mi

Kızlar merhaba, ilk beta değerim 20 idi iki gün sonra 83 çıktı sizce iyi mi ilerlemesi? İlk değer düşük diye çok endişe etmiştim kimyasal gebelikten
Ayyy aynıyız benim de ilk değerim 70 di sonra 234 çıktı cuma tekrar vereceğim, geçen ay bende kimyasal yaşamıştım hal tuvalete korkarak gidiyorum inşallah güzel haberler alırız 🥹

Siz ne zaman öğrendiniz adete kaç gün varken 70 di. Birde kimyasal yaşadığınızda nasıl oldu değerler. Şuan bende düşük bir değerle gebe kaldığımı öğrendim benim 14. Ama adetime 5 gün kala

Siz ne zaman öğrendiniz adete kaç gün varken 70 di. Birde kimyasal yaşadığınızda nasıl oldu değerler. Şuan bende düşük bir değerle gebe kaldığımı öğrendim benim 14. Ama adetime 5 gün kala
Ben regl olacağım gün 70 ile öğrendim. Geçen ay ise gecikmenin 4.günü 31 çıktı iki gün sonra 14e düştü maalesef zaten direk kahverengi lekelenmeler yaşamıştım. Sizin daha gecikmeniz olmamış gönlünüzü ferah tutun

Ayyy aynıyız benim de ilk değerim 70 di sonra 234 çıktı cuma tekrar vereceğim, geçen ay bende kimyasal yaşamıştım hal tuvalete korkarak gidiyorum inşallah güzel haberler alırız 🥹
Bende ilk değerim düşük diye kimyasaldan korkuyorum istemsizce. İnsallah sorunsuz kavuşuruz bebelerimize 💓

amin, artışın güzel ama gönlünü ferah tutmaya çalış bol bol dua et 🥰
Teşekkür ederim inşallah ☺️

Sizlerin kaçıncı hafta ☺️

ilk regl tarihini baz alırsak 4+2 oluyor, tahlil verdiğim zaman hemen tsh da bakılmıştı o yükselmiş cuma onun için doktora gideceğim sanırım ilaç başlanacak sizde bazı hormon değerlerinize baktırın bence
iki gün sonra gideceğim bende tahliller vs için teşekkür ederim düşünceniz için 🙏🏻 size de çok geçmiş olsun

Çok teşekkür ederim sizler böyle haberler verdikçe içim ferahlıyor 🎀❤️💓
Bende öyleydim 18 çok düşük geliyodu ilk gebeliğim sonra 57. 9 çıktı sonra 329 bida verme gereği duymadım yarın kadın doğuma gideceğim İnşAllahhhh daha güzel haberler alırım değerlerim iyi gibi bakalım rabbim yardımcımız olsun ❤️

Back
X