- 10 Aralık 2022
- 67
- 22
- 20
-
- Konu Sahibi kizilcikserbeti1212
Sen sakın üzülüp kendini yıpratma pozitif düşün duanı eksik etme insanlar 20 30 katla öğreniyor hamileliği Allah’ın izniyle bişey olmaz inşallah doktorundan ilaç takviyesi iste bence yada folik asit kullanPekde haksiz sayilmaz
Yinede bir korku var icimde bir sene önceki gebeligimde beta 200 dü ve kimyasal gebelik oldugunu söylediler adet görür gibi gitti
*Larla20 30 katla öğreniyor
Çok teşekkür ederim güzel sözlerin içinSen sakın üzülüp kendini yıpratma pozitif düşün duanı eksik etme insanlar 20 30 katla öğreniyor hamileliği Allah’ın izniyle bişey olmaz inşallah doktorundan ilaç takviyesi iste bence yada folik asit kullan
Bende daha 7 haftalık hamileyim canım ilk çocuğum olucak Allah nasip ederse ilk hamileliğim de 8 haftalıkken kaybettim maalesef hayırlısı buymuş dedimÇok teşekkür ederim güzel sözlerin için
Senin varmi çocuğun
Merhaba benim de 2 gün önce 9.7 cıkmıstı bugün tekrar verdim 16 cıktı sizce artar mı yine2 günde bir 2 katı olmasi gerekiyor canım ama %60 bile artsa sağlıklı kabul ediliyor
Anı durum bendede var adet olacağım gün yani 2 gün önce test yaptım pozitif beta hcg de 9.7 cıktı21 subat teste yaptim pozitif ertesi gün adet günümdü doktora gittim kan verdim Beta Hcg 12 cikti doktor kimyasal gebelik olmasindan bahsetti pazartesi tekrar kan vermede gitcem sizce yükselirmi Beta HCg degeri
tekrar kan verecek misinizAnı durum bendede var adet olacağım gün yani 2 gün önce test yaptım pozitif beta hcg de 9.7 cıktı
Bugün tekrar test verdim 16 çıkmış BNde tedirginim ne olumlu nede olumsuz birşey demiyorlar sevinemiyorum üzülemiyorum da üstüne idrarda enfeksiyon da cıktı hayırlısı inşallah Allah isteyen herkese nasip eder inşallah
Normalde herkes 2 günde bir diyorlar ama ebe 10 gün bekle dedi kendini de yoptatma 2 günde bir gelerek sabret 10 gün snra tekrar yap deditekrar kan verecek misiniz
Hadi hayirlisi insallahBende daha 7 haftalık hamileyim canım ilk çocuğum olucak Allah nasip ederse ilk hamileliğim de 8 haftalıkken kaybettim maalesef hayırlısı buymuş dedim
Allahdan dilegim yükselsinMerhabalar catlama ignesi ile tedavi goruyorum bugün 15. Günüm dün kan verdim hiç 1.2 progestron 6.80 dr pazartesi tekrar kan ver dedi Bakalim Yukselecekmi sizce yukselirmi henüz adet olamadim belim ve kasiklarim agiriyor
Çok sevindim senin adına canım sağlıkla al kucağına inşallahHadi hayirlisi insallah
Doktora sordum benimkisi 15 günlük müs hesapladi
Gebemisiniz sonuç ne oldu acaba reglmın 4. Günü hala regl olmadım dün testte 4.73 çıktı21 subat teste yaptim pozitif ertesi gün adet günümdü doktora gittim kan verdim Beta Hcg 12 cikti doktor kimyasal gebelik olmasindan bahsetti pazartesi tekrar kan vermede gitcem sizce yükselirmi Beta HCg degeri
Hala hamilemisin peki ne oldu sonuçPekde haksiz sayilmaz
Yinede bir korku var icimde bir sene önceki gebeligimde beta 200 dü ve kimyasal gebelik oldugunu söylediler adet görür gibi gitti
Benimde 165 çıktı bugün adetim 9 gün geçtiğini hatırlıyorumTek test sonucu ile kimyasal gebelik diyemez. Şu an çok erken bir evrede o yüzden düşük çıkmış. Ben 24 ile öğrenmiştim ve birkaç kez test yaptırdım iki katı artışı da gördüm. Birkaç gün geçmiş zaten üstünden muhakkak artış olmuştur sağlıklı ilerliyorsa. Kimyasal demesi için değerinin giderek düşmesi lazım ve adet görmen lazım sonucunda. Güzel haberler alırsın umarım canım
Süreciniz nasıl ilerledi acaba?Pekde haksiz sayilmaz