Beta Hcg yükselirmi

Pekde haksiz sayilmaz
Yinede bir korku var icimde bir sene önceki gebeligimde beta 200 dü ve kimyasal gebelik oldugunu söylediler adet görür gibi gitti
Sen sakın üzülüp kendini yıpratma pozitif düşün duanı eksik etme insanlar 20 30 katla öğreniyor hamileliği Allah’ın izniyle bişey olmaz inşallah doktorundan ilaç takviyesi iste bence yada folik asit kullan

Çok teşekkür ederim güzel sözlerin için
Senin varmi çocuğun

21 subat teste yaptim pozitif ertesi gün adet günümdü doktora gittim kan verdim Beta Hcg 12 cikti doktor kimyasal gebelik olmasindan bahsetti pazartesi tekrar kan vermede gitcem sizce yükselirmi Beta HCg degeri
Anı durum bendede var adet olacağım gün yani 2 gün önce test yaptım pozitif beta hcg de 9.7 cıktı
Bugün tekrar test verdim 16 çıkmış BNde tedirginim ne olumlu nede olumsuz birşey demiyorlar sevinemiyorum üzülemiyorum da üstüne idrarda enfeksiyon da cıktı hayırlısı inşallah Allah isteyen herkese nasip eder inşallah

tekrar kan verecek misiniz

Merhabalar catlama ignesi ile tedavi goruyorum bugün 15. Günüm dün kan verdim hiç 1.2 progestron 6.80 dr pazartesi tekrar kan ver dedi Bakalim Yukselecekmi sizce yukselirmi henüz adet olamadim belim ve kasiklarim agiriyor

Merhabalar catlama ignesi ile tedavi goruyorum bugün 15. Günüm dün kan verdim hiç 1.2 progestron 6.80 dr pazartesi tekrar kan ver dedi Bakalim Yukselecekmi sizce yukselirmi henüz adet olamadim belim ve kasiklarim agiriyor
Allahdan dilegim yükselsin avokado ve bolca haslanmis yumurta ye sabahlari

Benimde 165 çıktı bugün adetim 9 gün geçtiğini hatırlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…