Beta Hcg yükselirmi

kizilcikserbeti1212

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2023
108
50
26
21 subat teste yaptim pozitif ertesi gün adet günümdü doktora gittim kan verdim Beta Hcg 12 cikti doktor kimyasal gebelik olmasindan bahsetti pazartesi tekrar kan vermede gitcem sizce yükselirmi Beta HCg degeri

21 subat teste yaptim pozitif ertesi gün adet günümdü doktora gittim kan verdim Beta Hcg 12 cikti doktor kimyasal gebelik olmasindan bahsetti pazartesi tekrar kan vermede gitcem sizce yükselirmi Beta HCg degeri
Tek test sonucu ile kimyasal gebelik diyemez. Şu an çok erken bir evrede o yüzden düşük çıkmış. Ben 24 ile öğrenmiştim ve birkaç kez test yaptırdım iki katı artışı da gördüm. Birkaç gün geçmiş zaten üstünden muhakkak artış olmuştur sağlıklı ilerliyorsa. Kimyasal demesi için değerinin giderek düşmesi lazım ve adet görmen lazım sonucunda. Güzel haberler alırsın umarım canım

İnşallah Canım
Yüregim agzimda insallah beta Hcg yükselmistir doktor iki kati olmasi gerektigink söyledi.

Yarın sabah randevum var bakalım doktor ne diyecek çok heyecanlıyım anlatmam
1 defa kimyasal gebelik yaşadım çünkü..
Bu arada keseyi 3000-5000 seviyelerine gelmeden göremezsiniz o yüzden moralin bozulmasın daha erken doktor göremez şu an. Ben 6+3te gitmiştim mesela o zaman keseyi ve nokta şeklinde bebeği görmüştük içinde

Bu arada keseyi 3000-5000 seviyelerine gelmeden göremezsiniz o yüzden moralin bozulmasın daha erken doktor göremez şu an. Ben 6+3te gitmiştim mesela o zaman keseyi ve nokta şeklinde bebeği görmüştük içinde
Kimyasal gebelikten cok korkuyorum tekrar olusmasindan ama hayirlisi olur insallah yarin belli olcak ögleden sonra

Az önce ciktim hastaneden Beta Hcg und 100 olmus tekrar 3 gün sonra gitcem

evet cikti :)
100 yükselmis 3 gün sonra tekrar doktor kan vermemi istedi
Çok sevindim senin adına hayırlısı olsun inşallah doktor değiştirmeni tavsiye ederim işinin ehli olan bir insan bu tarz konuşamaz daha ilk kan vermede salak mıdır nedir

Çok sevindim senin adına hayırlısı olsun inşallah doktor değiştirmeni tavsiye ederim işinin ehli olan bir insan bu tarz konuşamaz daha ilk kan vermede salak mıdır nedir
Pekde haksiz sayilmaz
Yinede bir korku var icimde bir sene önceki gebeligimde beta 200 dü ve kimyasal gebelik oldugunu söylediler adet görür gibi gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…