- 26 Şubat 2023
- 108
- 50
- 26
-
- Konu Sahibi kizilcikserbeti1212
Tek test sonucu ile kimyasal gebelik diyemez. Şu an çok erken bir evrede o yüzden düşük çıkmış. Ben 24 ile öğrenmiştim ve birkaç kez test yaptırdım iki katı artışı da gördüm. Birkaç gün geçmiş zaten üstünden muhakkak artış olmuştur sağlıklı ilerliyorsa. Kimyasal demesi için değerinin giderek düşmesi lazım ve adet görmen lazım sonucunda. Güzel haberler alırsın umarım canım21 subat teste yaptim pozitif ertesi gün adet günümdü doktora gittim kan verdim Beta Hcg 12 cikti doktor kimyasal gebelik olmasindan bahsetti pazartesi tekrar kan vermede gitcem sizce yükselirmi Beta HCg degeri
İnşallah CanımTek test sonucu ile kimyasal gebelik diyemez. Şu an çok erken bir evrede o yüzden düşük çıkmış. Ben 24 ile öğrenmiştim ve birkaç kez test yaptırdım iki katı artışı da gördüm. Birkaç gün geçmiş zaten üstünden muhakkak artış olmuştur sağlıklı ilerliyorsa. Kimyasal demesi için değerinin giderek düşmesi lazım ve adet görmen lazım sonucunda. Güzel haberler alırsın umarım canım
Yarın sabah randevum var bakalım doktor ne diyecek çok heyecanlıyım anlatmam2 günde bir 2 katı olmasi gerekiyor canım ama %60 bile artsa sağlıklı kabul ediliyor
Kanama oldu mu hiç 21 inden bu yana baya zaman geçmiş aslında eğer değer düşse kanama başlardı yüksek ihtimalle canımYarın sabah randevum var bakalım doktor ne diyecek çok heyecanlıyım anlatmam
1 defa kimyasal gebelik yaşadım çünkü..
Bu arada keseyi 3000-5000 seviyelerine gelmeden göremezsiniz o yüzden moralin bozulmasın daha erken doktor göremez şu an. Ben 6+3te gitmiştim mesela o zaman keseyi ve nokta şeklinde bebeği görmüştük içindeYarın sabah randevum var bakalım doktor ne diyecek çok heyecanlıyım anlatmam
1 defa kimyasal gebelik yaşadım çünkü..
Hayır kanama çok şükür olmadı zaten gebelik testinide regl 1 gün öncesinde yaptım ertesi gün doktora gittim :)Kanama oldu mu hiç 21 inden bu yana baya zaman geçmiş aslında eğer değer düşse kanama başlardı yüksek ihtimalle canım
Kimyasal gebelikten cok korkuyorum tekrar olusmasindan ama hayirlisi olur insallah yarin belli olcak ögleden sonraBu arada keseyi 3000-5000 seviyelerine gelmeden göremezsiniz o yüzden moralin bozulmasın daha erken doktor göremez şu an. Ben 6+3te gitmiştim mesela o zaman keseyi ve nokta şeklinde bebeği görmüştük içinde
Mutlaka yarin yazcam ama beta Hcg 12 olmasi cok düsündürüyorHadi bakalım sağlıkla ilerlesin inşallah haberdar et
Kan verdim öglen 3‘te gitcem cok heycanliyimnaptınız
Çıktı mı sonucunuz acaba ?Kan verdim öglen 3‘te gitcem cok heycanliyim
Az önce ciktim hastaneden Beta Hcg und 100 olmus tekrar 3 gün sonra gitcemhayırlısı olsun inş inş yükselir değer
evet cikti :)Çıktı mı sonucunuz acaba ?
Çok sevindim senin adına hayırlısı olsun inşallah doktor değiştirmeni tavsiye ederim işinin ehli olan bir insan bu tarz konuşamaz daha ilk kan vermede salak mıdır nedirAz önce ciktim hastaneden Beta Hcg und 100 olmus tekrar 3 gün sonra gitcem
evet cikti :)
100 yükselmis 3 gün sonra tekrar doktor kan vermemi istedi
Pekde haksiz sayilmazÇok sevindim senin adına hayırlısı olsun inşallah doktor değiştirmeni tavsiye ederim işinin ehli olan bir insan bu tarz konuşamaz daha ilk kan vermede salak mıdır nedir