- 16 Eylül 2014
- 6.065
- 29.835
- 498
- 29
- Konu Sahibi bayanbilge
-
Canim senin degerlerin dussun diye ya da dusuk yapman icin herhangi bi ilac ya da igne verdiler mi? Nasil dustu degerlerin? Kusura bakma seni de cok rahatsiz ettim
Bugun yok canim pazartesi gidicem. Cok korluyorum dis gebelik olurda o igneye mecbur kalirim diyeRahatsizlik falan vermiyorsun bunu soyleyim oncelikle. Aklina birsey takilir yine sorabilirsin ozelden dahi yazabilirsin :) benin degerlerim kendiliginden dustu . tedaviye gerek kalmadan. Bugunki beta nida buraya haber et cnm. Rabbim yardimcin olsun cok zor biliyorum. Benim kollarim morardi yesillendi kan aldirmaktan.Rabbim yardimcin olsun insAllah dis gebelik degildir
Bugun yok canim pazartesi gidicem. Cok korluyorum dis gebelik olurda o igneye mecbur kalirim diyeyardimin icin cok sagol canim ya
Ilk 14.9 du iki gun sonra yani cuma gunu 22.6 oldu dun doktor degistirdim yine bakmak istedi cumarteside 28.9 oldu yani dun. Bakalim yarin ne olacak.
Cnm şimdi çok korkuyorum şöyle başladı 23 ağustosta leke 24 de leke sonra kana döndü yoğun sonra tekrar kahve leke oldu bitti derken namaz fln da kıldım birkaç gün aradan sonra kahve sulu akıntım başladı kaç gündür iç çamaşırim bulaşıyor bir de yoğun bir bel agrim var hem de çok sakat gibiyim idrar yaptım kaç defa yok biseyIdrar negatif cikmisti canim. Doktor degerler dusuk daha idrara yansimaz demisti. Doktora gorunmende fayda var canim
Ben de asilama yaptırmıştım cnm tam dört yumurtam vardı ucu de kapalı olan soldaki orda oluşmuş olmasından korkuyorumCanim korkutmak istemem ama benim durum oyle basladi. 28 agustos leke basladi aksam. 29 agustos leke. 30 agustos aksami kanamam basladi. Kanamamin basladigi gece parca gibi biseyler dustu ve muthis bi agrim vardi. Suan adetim yeni bitti. Kahve rengi leke geldi sadece bugun. Ne kadar devam eder bu durum bilmiyorum. Ben normalde his lekelenme yasamam. Korunmayi birakalida iki ay olmustu. Suphelenim doktora gittim. Durum anlattigim gibi iste.
İnşallah cnm Rabbim yardımcın olsun benim her gün vardı lekem bugün yok yarın ben de gorunicem ne olur ne olmazIhmale gelmez. Gorun bi doktora bence canim. Stresli bi donemumarim benim gibi degilsindir. Yarin doktora gitcem yine. Umarim degerlerim duser..
Cnm peki senin idrarda pozitif mi cikmistiBanada ilk dis gebelik dediler. Bende cok korktum hatta asistan doktor yatis verdi sonra uzmani arada asistan. 2 gun sonra beta takibine gelsin dedi. Gittigimde deger 6 olmustu. Yani dusuk yapmisim
Yok negatif cikti. Bi kere tek yaptim amaCnm peki senin idrarda pozitif mi cikmisti
Cnm peki senin idrarda pozitif mi cikmisti
Arkadaslar merhaba. Benim adetlerm genelde duzenlidir. Ama bu ay tam adet gunumde kahverengi lekelenme oldu. 2 gun surdu. Ikinci gunun ardindan kanamam basladi. Ve tabi agrim da. Ben bi tuhaflik oldugunu anladim ve hormon testinide verebileyim diye 3. Gun gittim. Ve beta hcg 14.9 cikti. Dotor hamilesin ama kanama neden var onu arastiralim dedi 2 gun sonra tekrar cagirdi. Bi defa beta hcg 22.9 cikti. Artisin normalde h i kati omasi gerektigini ve benimkinin oyle olmadigini saglikli bisey olmadigini soyledi. Dis gebelik kimyasal gebelik falan dedi. Ve ben dis gebelik olma ihtimalinden cok kotkuyorum. Lütfen bi akil verin yardimci olun
Ilk gittigimde hormon testi aldi. Ben isteyecegini bildigim icin 3. Gunu gittim adetin. Ozele gittim. Ben adet oldum yanliz. Tekrar mi olacam. Adet olmama ragmen kandaki deger dusmuyor. Azda olsa yukseliyor.Merhaba öncelikle geçmiş olsun ben hem mayıs ayında hem de bu ay kimyasal yaşadım 28 agustosta adet olmadım ki benimde adetin düzenlidir hemen anladım test yaptım çok çok silik bi çizgi gördüm 29 unda kan testi hcg 5.9 çıktı ve ben kimyasal olduğunu anladım çünkü hcg çok düşüktü 2 gün sonra idrar testi yaptım yine bir önceki testden az daha koyu çıktı tekrar hcg vermedim ama anladım adetin geleceğini ve ertesi günde adet başladı kahve leke akşamına sokuldu agrim birazda sandım sürdü ertesi günde küçük bir parça düştü oda döllenen spremve yumurta zaten bugün çok daha az geliyor doktora henüz görmedim bende gittiğimde hormon testi yaptırmak istiyorum fakat benim yarın 5. Günüm oluyor acaba hormon testi yaparlar mı size dojtora gittiğinizde hormon testi yaptırdı mi ve özele mi giriniz bu arada dış gebelik olduğunu zannetmiyorun dış gebelikte kan değerleri çok daha yüksek olur sizinki düştüğü için adet başlamıştır muhtemelen dış gebelikte galiba kese gözükecek kadar büyüyor değerler yanlış bilmiyorsam
Şuan adet bitti gibi az az cogunlukla kahverengi leke geliyor. Degerler ne zaman duser ki?Merhaba öncelikle geçmiş olsun ben hem mayıs ayında hem de bu ay kimyasal yaşadım 28 agustosta adet olmadım ki benimde adetin düzenlidir hemen anladım test yaptım çok çok silik bi çizgi gördüm 29 unda kan testi hcg 5.9 çıktı ve ben kimyasal olduğunu anladım çünkü hcg çok düşüktü 2 gün sonra idrar testi yaptım yine bir önceki testden az daha koyu çıktı tekrar hcg vermedim ama anladım adetin geleceğini ve ertesi günde adet başladı kahve leke akşamına sokuldu agrim birazda sandım sürdü ertesi günde küçük bir parça düştü oda döllenen spremve yumurta zaten bugün çok daha az geliyor doktora henüz görmedim bende gittiğimde hormon testi yaptırmak istiyorum fakat benim yarın 5. Günüm oluyor acaba hormon testi yaparlar mı size dojtora gittiğinizde hormon testi yaptırdı mi ve özele mi giriniz bu arada dış gebelik olduğunu zannetmiyorun dış gebelikte kan değerleri çok daha yüksek olur sizinki düştüğü için adet başlamıştır muhtemelen dış gebelikte galiba kese gözükecek kadar büyüyor değerler yanlış bilmiyorsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?