Beta hcg yuksekken adet olma

Değerini tekrar olctur adet olduğuna göre dusmesi gerekli belki dusmystur adetten sonra mı olcturdun degerini

Eve

Ilk gittigimde hormon testi aldi. Ben isteyecegini bildigim icin 3. Gunu gittim adetin. Ozele gittim. Ben adet oldum yanliz. Tekrar mi olacam. Adet olmama ragmen kandaki deger dusmuyor. Azda olsa yukseliyor.

Özelde mi yaptırdım hormon testini öyleyse fiyatları ne kadar tuttu

Yok adet icinde olcturdum. Suan yeni bitti gibi adetim. Yarin yine gidecem. Adetimin 3. Gununden itibaren 2 gunde bir olcturdum. 14.9 22.6 28.9 deger artisi. Bakalim yarin ne olacak. 70 lira civati tuttu testler.

Özelde mi yaptırdım testini öyleyse fiyatları ne kadar tuttu
Yok adet icinde olcturdum. Suan yeni bitti gibi adetim. Yarin yine gidecem. Adetimin 3. Gununden itibaren 2 gunde bir olcturdum. 14.9 22.6 28.9 deger artisi. Bakalim yarin ne olacak. 70 lira civati tuttu testler.

Adet bitince Dr git zaten gerekli görürse olcturur tekrar büyük ihtimal kimyasala benziyor bu 70 tk dediğin hcg test ücreti degil değil mi yani fsh lh ..... testleri bahsettiğim hormon testi yanlış anlamadım degilmi bu arada İstanbul da mi

Peki benimki neden yukseliyor olabilir dusukse madem?
Canim korkma.
Benimde 94 sonra 150 oldu. Sonra 120 84 30 23 diye adet ile birlikte düştü. Dis gebelik olsa ALLAH korusun yukselmeye devam eder. Ve bence normal yukselisi olurdu. Seninki cok az yukselmism bizimkisiler gibi... adet kanamasi ile atarsinm degerin cok dusuk. 1 haftalik falandir herhalde.
Bir iki gun sonra saglik ocagina git kan ver. Kac oldugunu ogrenirsin icin rahat eder.
Bu saatten sonra maalesef canim ciktigina degil degerin dustugune sevinmelisin.
Bende dis gebelikten korkmustum. Doktor dahada cok korkuttu. Sonra vaska dr gittim. ALLAH razi olsun. Icimi rahatlatti. Bazi drler para icin hemen kurtaj diyorlar. Eger dusuk oluyosa sakin yaptırma
Degerleini olctur. Banada dr ler. Ne hastlaik olursa olsun ka ver birdaha 2 3 gun sonra dediginde. Kolay oluyor diye saglik ocagina verip sonuclarini dr ye goruruyordum.
Sen hastaneleri bekleme git ver saglik ocaginam yada ozele gideceksen ayni gun ogrenirsin sonucunu.
Umarim degerler dusmustur. Benim.ozeldeki dr okadar sacmaladiki dis gebelik ciegere bile yerlesmis olabilir demisti. Korkutup amaliyat edip 200 tl almakti tek derdi. Baska ozeldeki dr ise. Yok canim.ne kurtaji. Degerlerin dusuyor adet ile atarsin dedi. Agrin olursa parol ic dedi.
Digeri ise sakin birsey kullanma dedim agrin olur. Agri cekecegine kurtaj edelim yarim saatte kurtul bosuna aci cekme ve kendini tehlikeye atma. Tehlikeli olabilir. Bana hemenbhaber verin vs. Gibi konustu. Esim tuttu kolumdan baska dr goturdu.

Canim adetim bitti ama hala yukseliyor beni korkutan o. Benim doktorum bekleme taraftari suan icin. Adetle atacak olsam suan dusmez miydi. Bitti cunku adetim

Ben de dussun istoyorum zaten. Ama adetim bitmesine ragmen neden dusmedi anlamiyorum iki gunum bugun dolacak olcturcem bakalim. Umarim yukselmez..

Lekelenmedeyken yoktu. Kanamanin basladigi ilk gece cok agrim oldu. Sonra olmadi hic.. Arada boyle adet agrisi gibi gelip geciyordu

B bayanbilge cok gecmis olsun. Ben de sizlere benzer bir durum yasiyorum. Hamile oldugumu fark ettim ve test yaptm. Cift cizgi silik de olsa cikti. Sonra kanda degerlerim once 36 sonra 78 ve uc gun sonra da 203 cikti. 203 ciktigi gün biraz kanamavardi. Yarin tekrar baktircam. Bakalim deger iki katina cikmazsa sorn var demktr.Progestan ve bebe aspirini de kullaniyorm 1.5 haftadr. Ben 3dusuk yasadigim icin suan endiseliyim. insallah bunu da kaybetmem. Oncekilerde dayanilmaz sancim olmustu. Bunda pek olmadi. Kizlar düşük cok aci veren bi olay. Insanin acayip sancisi oluyor. Hepimiz insallah bebklerimize kavusurz.

Benimde kanamamin basladigi gece muthis bir sancim vardi. Ben suan dusmesini istiyorum degerlerimin suan yoldayim. Bakalim insallah dusmustut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…