Beta hcg yuksekken adet olma

bayanbilge

Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2016
167
63
13
Arkadaslar merhaba. Benim adetlerm genelde duzenlidir. Ama bu ay tam adet gunumde kahverengi lekelenme oldu. 2 gun surdu. Ikinci gunun ardindan kanamam basladi. Ve tabi agrim da. Ben bi tuhaflik oldugunu anladim ve hormon testinide verebileyim diye 3. Gun gittim. Ve beta hcg 14.9 cikti. Dotor hamilesin ama kanama neden var onu arastiralim dedi 2 gun sonra tekrar cagirdi. Bi defa beta hcg 22.9 cikti. Artisin normalde h i kati omasi gerektigini ve benimkinin oyle olmadigini saglikli bisey olmadigini soyledi. Dis gebelik kimyasal gebelik falan dedi. Ve ben dis gebelik olma ihtimalinden cok kotkuyorum. Lütfen bi akil verin yardimci olun

Muhtemelen düşük yapıyorsun canım. Derhal kadın doğum uzmanına git gitmediysen. .. Dış gebelikte bhcg daha yüksek olur...

Kimyasaldir bence .. Adet olduguna gore atiyosun ve burda zaman kaybetme canim doktora git hemen ilac falan veriyolar deger az az artip dusedebiliyor sonradan

Gittim bir hafta sonra gel dedi. Bugun ozel muayeneye gidecem. Dis gebeligin baslangicinda beta hcg dusuk oluyormus. Epey korkuttu beni uyuyamiyorum bile

Aynisi banada oldu cnm bende tam adet gunumde adet oldum. Sonraki gunler leke seklinde devam etti bazen leke vardi bazen yoktu. Degerim adet gunu 30 cikti. 60a kadar yukseldi. Sonra tekrar 30 a dustu kanamam basladi ve dusuk yaptim. Gecmis olsun

Doktora gittim canim. Bir hafta bekle diyor bana. Nasil bekleyebilirim ki. Bende ozeden gidecem. Saat 10 da randevum. Ama cok korkuyorum kimyasalda boyle mi oluyor?

Banada ilk dis gebelik dediler. Bende cok korktum hatta asistan doktor yatis verdi sonra uzmani arada asistan. 2 gun sonra beta takibine gelsin dedi. Gittigimde deger 6 olmustu. Yani dusuk yapmisim
Gittim bir hafta sonra gel dedi. Bugun ozel muayeneye gidecem. Dis gebeligin baslangicinda beta hcg dusuk oluyormus. Epey korkuttu beni uyuyamiyorum bile

Cnm benimde kanamam varken yukseldi. 30 -41-61-33-6 benim degerlerim boyleydi. Ama ihmale gelmez dis gebelikte olabilir. Ama dis gebelikte bicak saplanir gibi agri oluyoemus kasikta
Peki benimki neden yukseliyor olabilir dusukse madem?

Bı yükselme çok az. Bir şey ifade etmez. Büyük ihtimal düşük sonrası içinde parça kaldı mı diye çağırdı. Dış gebelikte bu kadar düşük olmaz ama bu da bir ihtimaldir. Çok düşünmemeye çalış. Kanaman nasıl oldu?

Kanamam azar azar geliyor. Dis gebelik mi kimyasal gebelik mi ona bakariz dedi. Dusukten falan bahsetmedi. Hangi sonuc olursa cok uzulecem

Benimde agrim oldu dusuk yaparken ve ve pihtili bi kac kucuk parca dustu . ve bulantim vardi. Eger ki kimyasalsa cogu kisi diger ay hamile kaliyormus. Korunma falan vermiyor zaten doktor :)
Kanamam azar azar geliyor. Dis gebelik mi kimyasal gebelik mi ona bakariz dedi. Dusukten falan bahsetmedi. Hangi sonuc olursa cok uzulecem

Kimyasal dış gebelige gore daha iyiii ..bende mayista kimyasal gecirdim korkulacak bise yok onda ama dış gebelik daha kotu

Evet bendede ilk kanamam basladigi gece parca parca biseyler geldi. Umarim dedigin gibi olur canim.
Benimde agrim oldu dusuk yaparken ve ve pihtili bi kac kucuk parca dustu . ve bulantim vardi. Eger ki kimyasalsa cogu kisi diger ay hamile kaliyormus. Korunma falan vermiyor zaten doktor :)
Canim senin kac gun araliklarla oldu bu degerler?

30 adet gunu 4agustos
41 beta 8agustos
61 beta 10 agustos
33 beta 12 agustos
6 beta 15agustos
Evet bendede ilk kanamam basladigi gece parca parca biseyler geldi. Umarim dedigin gibi olur canim.

Canim senin kac gun araliklarla oldu bu degerler?

Dusuk yapman icin igne vurucaklardir. Hayirlisi olsun cnmm hakkinda
Insallah benimde duser. Bugun gittim yukselmisti yine. pazartesi gel dedi. Bi sure takipte kalalim dusmezse igne var bi tane inu yapariz dedi. Acaba ne ignesi bu?

Canim senin degerlerin dussun diye ya da dusuk yapman icin herhangi bi ilac ya da igne verdiler mi? Nasil dustu degerlerin? Kusura bakma seni de cok rahatsiz ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…