- 2 Eylül 2016
- 167
- 63
- 13
- Konu Sahibi bayanbilge
-
Arkadaslar merhaba. Benim adetlerm genelde duzenlidir. Ama bu ay tam adet gunumde kahverengi lekelenme oldu. 2 gun surdu. Ikinci gunun ardindan kanamam basladi. Ve tabi agrim da. Ben bi tuhaflik oldugunu anladim ve hormon testinide verebileyim diye 3. Gun gittim. Ve beta hcg 14.9 cikti. Dotor hamilesin ama kanama neden var onu arastiralim dedi 2 gun sonra tekrar cagirdi. Bi defa beta hcg 22.9 cikti. Artisin normalde h i kati omasi gerektigini ve benimkinin oyle olmadigini saglikli bisey olmadigini soyledi. Dis gebelik kimyasal gebelik falan dedi. Ve ben dis gebelik olma ihtimalinden cok kotkuyorum. Lütfen bi akil verin yardimci olun
Gittim bir hafta sonra gel dedi. Bugun ozel muayeneye gidecem. Dis gebeligin baslangicinda beta hcg dusuk oluyormus. Epey korkuttu beni uyuyamiyorum bile
Peki benimki neden yukseliyor olabilir dusukse madem?
Kanamam azar azar geliyor. Dis gebelik mi kimyasal gebelik mi ona bakariz dedi. Dusukten falan bahsetmedi. Hangi sonuc olursa cok uzulecem
Canim senin kac gun araliklarla oldu bu degerler?Benimde agrim oldu dusuk yaparken ve ve pihtili bi kac kucuk parca dustu . ve bulantim vardi. Eger ki kimyasalsa cogu kisi diger ay hamile kaliyormus. Korunma falan vermiyor zaten doktor :)
Evet bendede ilk kanamam basladigi gece parca parca biseyler geldi. Umarim dedigin gibi olur canim.
Canim senin kac gun araliklarla oldu bu degerler?
Insallah benimde duser. Bugun gittim yukselmisti yine. pazartesi gel dedi. Bi sure takipte kalalim dusmezse igne var bi tane inu yapariz dedi. Acaba ne ignesi bu?30 adet gunu 4agustos
41 beta 8agustos
61 beta 10 agustos
33 beta 12 agustos
6 beta 15agustos
Insallah benimde duser. Bugun gittim yukselmisti yine. pazartesi gel dedi. Bi sure takipte kalalim dusmezse igne var bi tane inu yapariz dedi. Acaba ne ignesi bu?
Amin canim sagol..Insallah benimde duser. Bugun gittim yukselmisti yine. pazartesi gel dedi. Bi sure takipte kalalim dusmezse igne var bi tane inu yapariz dedi. Acaba ne ignesi bu?
Canim senin degerlerin dussun diye ya da dusuk yapman icin herhangi bi ilac ya da igne verdiler mi? Nasil dustu degerlerin? Kusura bakma seni de cok rahatsiz ettimBenimde agrim oldu dusuk yaparken ve ve pihtili bi kac kucuk parca dustu . ve bulantim vardi. Eger ki kimyasalsa cogu kisi diger ay hamile kaliyormus. Korunma falan vermiyor zaten doktor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?