beta hcg yorumlar mısınız?

Kızlar bıgün doktora gitti. Beta hcg test yapıldı 337 degerîm allaha şükür güzel normal artış dedi doktorum inşallah salı gitcez ultrasona giricem bebeişim kendini gösterir inşallah

benim 26 kasımda verdiğim kan değerinde hcg 364 çıktı bugün muhtemelen 720 olmuştur buna ragmen kese fln görünmedi doktorun dediğine göre değer 1500 olmadan kese görünmezmiş. Demem o ki salı senin için erken cnm alabiliyorsan ileri tarihe al randevunu. Beni 5 aralıkta çağırdı.

Insan bebeği Gören'e kadar kalp atışını duyana kadar hep boyle hissediyo xanim merak etme bebek iyidir sen gönlünü ferah tut

Buarada muhtemel dogum tarihimiz seninle aynı canım bende daha çağırmadılar korkuyorum bende aşıdan zaten 5 günde 1 proluton iğne oluyorum bide Asi :)
2 doz vuracaklarmış sanırım, sen alışkınmışsın işte :) Evet farkettim ben de doğum aynı :) Mayıs annelerini takip ediyor musun?

Evt canım muhtemelen salı 1000 kusür olur dedi bakalım canım zzaten çok ilgisiz bi doktordu bi daha ona gitmiycem biraz daha bekliycem seninnde yeni sanırım canım değilmi

mrb yardımcı olurmusunuz
adetime 10 gün kala beta hcg yaptırdım 0.370 çıktı değerim bu ay prolaktinim düşmesi içinde ilaç kullandım 32 den 0.550 ye düştü ayrıca serophene kullanmıştım doktorum kanda gebelik başlamış dedi sizce durum nedir yardımcı olurmusunuz

Arkadaşlar nolur yardım edin adet gunum yanı bugun 27.14 cıktıdegerim ( dotor dusuk dedi bekleyelım dedi ama ben dun ve bugun yaptıgım idrar testınde bugunku daha koyu cıktı sizce sorun var mıdır

Arkadaşlar 48 saatte bir tekrarladığım test değerlerimden sonuncusu aşağıdadır;

02.01.2015 - 1.2 (Adetime 6 gün vardı)
06.01.2015 - 18.3 (Adetime 2 gün vardı)
08.01.2015 - 85.1 (Beklenen Adet Tarihimdi)
10.01.2015 - 137.8 (Adeti 2 gün geçince)

10 ve 12 sinde sabah idrar testi yaptım, sonuç olarak tek çizgi çıktı. Testi yineledim, sonuç değişmedi. Sizce yolunda gitmeyen bir şey mi var, idrar testinden neden sonuç alamıyorum. Kasıklarım ağrıyor, çok akıntım var. Göğüs uçlarım çok hassas, acıyor...

Çok korkuyorum. Lütfen bilgi ve deneyimlerinizi paylaşmanızı rica ederim. Bugün akşam yine kan testi yaptıracağım kollarım mahvoldu ama her şeye değer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…