Kızlar bıgün doktora gitti. Beta hcg test yapıldı 337 degerîm allaha şükür güzel normal artış dedi doktorum inşallah salı gitcez ultrasona giricem bebeişim kendini gösterir inşallah
Buarada muhtemel dogum tarihimiz seninle aynı canım bende daha çağırmadılar korkuyorum bende aşıdan zaten 5 günde 1 proluton iğne oluyorum bide Asi :)Beni önümüzdeki hafta çağırdılar, 17 den sonra yapabiliyolarmış
Insan bebeği Gören'e kadar kalp atışını duyana kadar hep boyle hissediyo xanim merak etme bebek iyidir sen gönlünü ferah tutCok sagol canim. adetim 3 gun gecmisti. Allahtan hayirlisi ama guzel seyler hissetmiyorum. Beklemekten baska bisey gelmez elden. Yarin doktora gidecegim bakalim.
canim senin degerin gercekten cok guzel. Hic kafana takacagin bisey yok. Degerlerin de guzel gelecek insallah.
2 doz vuracaklarmış sanırım, sen alışkınmışsın işte :) Evet farkettim ben de doğum aynı :) Mayıs annelerini takip ediyor musun?Buarada muhtemel dogum tarihimiz seninle aynı canım bende daha çağırmadılar korkuyorum bende aşıdan zaten 5 günde 1 proluton iğne oluyorum bide Asi :)
yapamadım sanırımBenim yazımın altında hamilelik Günlüğünü İmza alanına eklemek için tıklayın yazıyor ya tıkla ona yap bari :)
Yok etmiyorum oraya da bakıyım :)2 doz vuracaklarmış sanırım, sen alışkınmışsın işte :) Evet farkettim ben de doğum aynı :) Mayıs annelerini takip ediyor musun?
Hamilelik Günlüğünü İmza alanına eklemek için tıklayınYok etmiyorum oraya da bakıyım :)
Yapmışsın işte :)Hamilelik Günlüğünü İmza alanına eklemek için tıklayın
kısmında nasıl yapmam lazım canım sen yardımcı olurmusun :)
yapmışsın işte :) 6. haftadasın :):) maşşallahyapamadım sanırım
Mayıs anneleri 2015 http://www.kadinlarkulubu.com/forum...mayis-anneleri.746117/page-1597#post-38039430Yok etmiyorum oraya da bakıyım :)
Evt canım muhtemelen salı 1000 kusür olur dedi bakalım canım zzaten çok ilgisiz bi doktordu bi daha ona gitmiycem biraz daha bekliycem seninnde yeni sanırım canım değilmibenim 26 kasımda verdiğim kan değerinde hcg 364 çıktı bugün muhtemelen 720 olmuştur buna ragmen kese fln görünmedi doktorun dediğine göre değer 1500 olmadan kese görünmezmiş. Demem o ki salı senin için erken cnm alabiliyorsan ileri tarihe al randevunu. Beni 5 aralıkta çağırdı.
Evet canım yeniEvt canım muhtemelen salı 1000 kusür olur dedi bakalım canım zzaten çok ilgisiz bi doktordu bi daha ona gitmiycem biraz daha bekliycem seninnde yeni sanırım canım değilmi
İnşallah canım aminEvet canım yeniinsallah hepimiz icin saglikli bir gebelik olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?