• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

beta hcg yorumlar mısınız?

bu kdr stres yapmayın kızlar herşey yolundadır.senin adetten önce 108 lerdeymiş bnm adetten 4 gün önce 0,1 di :)

Kızlaar bana da yardım eder misiniz. Benim de sat 31 ekim ve adetimi 3 gün geçince bugün test yaptırdım 54 çıktı. çok düşük bir değer sanırım. daha önce bir dış gebelik geçirdim korkuyorum buna da birşey olacak diye.

Kızlaar bana da yardım eder misiniz. Benim de sat 31 ekim ve adetimi 3 gün geçince bugün test yaptırdım 54 çıktı. çok düşük bir değer sanırım. daha önce bir dış gebelik geçirdim korkuyorum buna da birşey olacak diye.
doktora gösterdiin mi canım sounucunu değer aralıgında kac haftalık yazıyo

doktora gösterdiin mi canım sounucunu değer aralıgında kac haftalık yazıyo
yok canım bugün gösteremedim doktora cumartesi sabahına randevu aldum. iki gün sonraki katlamayı da görelim diye. Değer aralığında 4. hafta ama en alt sınırda gibi birşey, forumdaki kızların değerlerine bakıyorum da çok düşük benim ki.

Böyle forum sitelerinde yazıyor işte hemen sevinmeyinn falan yaziyorrr. 184.2 cikmiscikmistii benim beta değerimm ama iyimi kötümü bilmiyorummm
Canım neye göre iyi yada kötü bilemeyizki hiçbirimiz nezaman döllenme oldugunu sen doktorla görüşene kadar okuma insanın morali bozuluyo ve o psikolojiye giriyo rahat ol hamilesin işte :) kaç gün gecikti adetin

yok canım bugün gösteremedim doktora cumartesi sabahına randevu aldum. iki gün sonraki katlamayı da görelim diye. Değer aralığında 4. hafta ama en alt sınırda gibi birşey, forumdaki kızların değerlerine bakıyorum da çok düşük benim ki.
senin adetin nekadar geçmişti canım herkesin döllenme günü farklı bunlara takılıp kafanı bulandırma

Kızlar bıgün doktora gitti. Beta hcg test yapıldı 337 degerîm allaha şükür güzel normal artış dedi doktorum inşallah salı gitcez ultrasona giricem bebeişim kendini gösterir inşallah

senin adetin nekadar geçmişti canım herkesin döllenme günü farklı bunlara takılıp kafanı bulandırma
Cok sagol canim. adetim 3 gun gecmisti. Allahtan hayirlisi ama guzel seyler hissetmiyorum. Beklemekten baska bisey gelmez elden. Yarin doktora gidecegim bakalim.

Ben betayi yaptirdigimda henüz 2 gün vardı adetime rüyamda görüp test yaptridim. Şuanda 3 gün gectiii
canim senin degerin gercekten cok guzel. Hic kafana takacagin bisey yok. Degerlerin de guzel gelecek insallah.

Ben sadece 1 kere baktırdım o da aile hekimim gebe olduğumu kanıtlamak için yaptırdı. Ha pardon bir de ikili tarama testinde yaptırdım 49 çıktı.. Bu arada anladığım kadarıyla kişiden kişiye değişiyor bu değer. Bence çok takmayın bu konuyu kafanıza
canım aile hekimine kan mı vermek gerekiyor? dün değerim özelde 4339 çıktı haftaya cumartesi gidicez inşallah

canım aile hekimine kan mı vermek gerekiyor? dün değerim özelde 4339 çıktı haftaya cumartesi gidicez inşallah
Yok ya ben ilk ona gitmiştim de o yaptı, idrarda yanılma olabiliyor diye :) Ama kaydını yaptır tabi tetenoz aşısını kilonu vs. takip ediyorlar

Back