3 gün az korkma benim adet günüm 89 gibi bişiydi bebeğim şu an gayet sağlıklı :) Allah gönlünüze göre versin doktorla bir görüşün derim
allah sağ salim kucağına kavustursun inşallah... umarım benimkide yukselir. 2 farklı hcgdeğerinden bahsediliyor nette kafam karıştı farkı anlamayadım
arkadaşlar merhaba,
adetim 3 gün gecikti. beta hcg bulgu:222,11 fakat referans değerler
4-5 hafta :1500-13000
5-6 hafta:3400-135,300
.........................
diye devam ediyor.bu duruma göre benim 222,11 olan değerim neyi ifade ediyor? yoksa referans değerden düşük çıktıgı için dış gebelikmi gibi bişeymi?
Ben sadece 1 kere baktırdım o da aile hekimim gebe olduğumu kanıtlamak için yaptırdı. Ha pardon bir de ikili tarama testinde yaptırdım 49 çıktı.. Bu arada anladığım kadarıyla kişiden kişiye değişiyor bu değer. Bence çok takmayın bu konuyu kafanızasafakmaley peki senin tahlillerindeki aralıkta bu şekildemiydi?yani 1500 lerdemiydi?
Doktora sordun mu canım Demekki 4hadlıktan küçükarkadaşlar merhaba,
diye devam ediyor.bu duruma göre benim 222,11 olan değerim neyi ifade ediyor? yoksa referans değerden düşük çıktıgı için dış gebelikmi gibi bişeymi?
Canım ikili testteki serbest beta hcg normal beta hcg değil yani :)Bu arada ikili testim 11+5 de idi yani senin yazdığına göre benim bhcg değerim 10000 olmalıydı çıkan sonuç 49 :):) Oğlumda gayet sağlıklı maşallah oo yüzden diyorum takmayın diye
Siz de öyle saçma sapan şeyleri okuyup canınızı sıkmayın, rabbim hayırlısını versin 10 gün sonra giderseniz kese görünür. Hayırlı olsunMerakta ölcem. Benim adetim gecikMemişti ve adet olmama 1 gün vardı ben kan testi yaptırdım.. yani dün yaptırdım.. ve sonucu 184.2 çıktı. Orda bankodaki danisman kızlar hamilesin dedi pek bişi demedi doktora gosterme haftaya gel haftaya göster dedi. Böyle bi sonuç kimyasal gebelik olurmu saçma sapan şeyler yazıyor çok korktum..
Teşekkürederim canım amin.. evet cidden oyle şeyleri okumamak lazım... Sevinemio insan resmennSiz de öyle saçma sapan şeyleri okuyup canınızı sıkmayın, rabbim hayırlısını versin 10 gün sonra giderseniz kese görünür. Hayırlı olsun
adeti 3 gün geçen birine göre değerin güzel cnm bnm 5 gün geçtiği halde 175 ti ve cok şükür 19 haftalık hamileym şuan .arkadaşlar merhaba,
teşekkür ederim inşallah sağlıklıca kucağımıza bu sevinçle alırız bebeklerimiziadeti 3 gün geçen birine göre değerin güzel cnm bnm 5 gün geçtiği halde 175 ti ve cok şükür 19 haftalık hamileym şuan .
tebrik ederim :)
canım benimde yüksek mi bende anlamadım ama benim adetim geçti öyle kan verdimArkadaşlar merhaba ptesi test yapıldı benimde değerim 108.18 cıktı adetim gecikmemişti iki gün sonra tekrar gel kan alalım dedi doktor yani benimde değerim düşükmü anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?