beta hcg yavaş yükseliyor yardımcı olurmusunz

Merhaba benm 970 cikti 3.gun katalanrak artms 1800ü gectiginde karndan ultrasyonla kese gozukmesse kesin dis gebelik dedi. 4. 4.5 haftada gozukuyomu bu deger bana dusuk geldi gozukmesi icin. Sizin bir fikrnz varmi?
Benim değerim 5300 dü karından bakıp görmediler dış gebelik olabilir dediler sonra vajinal ultrasonlar baktılar keseyi gördü beneği göremediler bebek olmaya bilir dediler şükür bişey çıkmadı. Bebeği gördüklerinde karından 7 haftalıktı. İnşallah seninde bişeycik olmaz

Merhaba benım cuma beta hcg 202.45 cıktı pazar 300.53 cıktı .. tam 48 saat dolmamıstı 2 saat flan vardı... sızce normalmı yarın bıdaha olcum yapılcak cok korkuyorum. Bilen biri yazabilirmi

Merhaba benım cuma beta hcg 202.45 cıktı pazar 300.53 cıktı .. tam 48 saat dolmamıstı 2 saat flan vardı... sızce normalmı yarın bıdaha olcum yapılcak cok korkuyorum. Bilen biri yazabilirmi
Canım 2 günde 2 katı artmadı gerekiyo ama birden attığı da oluyomus. Kana baktır için rahat etsin

İki kere kimyadal gebelik geçirmiş biri olarak söylüyorum ve hatta galiba geçen ay da geçirdim. Üzülecek bir şey yok. Bu ilkmiş ya sağlıksız bir gebelikti ya da kanda pıhtılaşma olduğu için yumurta tutunamıyor rahme ve 1 hafta veya 10 gün içinde adet görüyor ve o şekilde atıyorsun vücudundan yumurtayı. Bir pıhtılaşmaya baktırmanızı tavsiye ederim.

Ohoooo ben neler yaşadım adetımın ilk günü 50 ydı 6 gün sonra bir baktık 217 ydı doktor ultrasona bakmaya tenezzül bile etmedi eşimle yıkıldık. 2 gün bıe baktık ki 464 2 katı yükselmiş. Doktordan da hastaneden de özellikle moralle de.alakalı folık asit kullan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…